Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Mocni Real :$

231 pregled · 26 odgovora · otvorena 21.10.2009. u 22:44

Ko ce zaustavit ove realovce kako igraju majko moja , niko im nista ne moze HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Ronaldinhoooooooo & Patoooooooo <3

Dzaba olozeni 300 miliona eura u nista
Izbošće te spY.

evo ga i spY
Ne možeš protiv nafake igrat.
spY je napisao/la:
Seri, seri, moj golube bijeli :$ <3 HAHHAHABAHAHAHAHHAHAHAHAA
Milan je u drugom poluvremenu bio bolji, razvalio je Reala... Jest da su imali i malo sreće ali jebiga, i to je sastavni dio igre.
RUBIN KAZAN .... hajde ba šta pričate koji k.... real je dobro odigrao, drugo što casilasu nije dan bio Čuj đabe uloženo 300 miliona?! pojma vi nemate, samo od prodaje dresova će vratiti veliki dio novca, a da ne kažem kolko para konstantno dobivaju od ulaznica i sponzora... pst...

PS Tema samo tako jadna, iz nje sam zaključio da ovaj što je podigao nema više od 13,14 godina
Izgubio real 2:3

hahah <3 PATO odo ga dr**t na pata

jbg spy bice bolje
19' [1 - 0] Raul
62' [1 - 1] A. Pirlo
66' [1 - 2] A. Pato
76' [2 - 2] R. Drenthe
88' [2 - 3] A. Pato

za one koji neznaju
Dobro je trudili su se

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH , pato samo taj rad
ma volim sto su zijanili nego ista.doveli su sva moguca pojacanja i opet karine neka neka :Dtako treba
kakvi ba nafakashi....dvojac Ronaldinho, Pato lagano se uigrava....vratice se Milan tamo gdje mu je mjesto....vrh Serie A i Lige prvaka

<3 rossoneri
I volim što su izgubili,doveli su Benzemu,Ronalda(istina nije igrao al eto da i njega navedem),Kaku i kompaniju i opet gube od Milana koji je u lošoj formi(negdje 7 ili 8 na tabeli Serie A).
Možete dovesti koga hočete,ali opet ste(gamerski rečeno)botovi

I još da dodam(nevezano za temu)
Chelsea-Atletico 4-0,učite od najboljih
Jest mi muka ovakvih furaca po g.ba,nadje ovdje otvoriti temu ovakvog tipa gdje je sve i svasta dozvoljeno,kad nema ko da dovede maloumnike poput tebe u red...Idi na sportin.ba pa otvaraj teme...tamo jednom otvori ovakvu i sto si otvaro otvaro si...

btw..ne zanima me ciji si navijac,ali znaci jucer su svi trebali otvoriti temu ogromnog ponizenja Barcelone u sinocnjoj utakmici ? Meni je iskreno draze kad Real gubi od ekipa kao sto su Sevilla,Milan itd, nego da mi nabije nekakav dragulj i bure penis u dupe ..Cao. <3

~BENjO : upravo tako
k1k5 je napisao/la:
kakvi ba nafakashi....dvojac Ronaldinho, Pato lagano se uigrava....vratice se Milan tamo gdje mu je mjesto....vrh Serie A i Lige prvaka

<3 rossoneri
Digni se iz pepela, kao sto put do sada! Dize se Milan za one sto ga vole !
spY je napisao/la:
Realno oba tima su imala nafake, vas prvi gol znaci nafaka nafaka? Pirlov gol bar nije nafaka nafaka, vec je obicna nafaka.. Vama nisu svirali penal, Milanu ponistili cist gol (casiljas faurirao Ramosa)..

Sve u svemu, zanimljiva utakmica, uzivao dok sam gledao, a to je najvaznije..
spY je napisao/la:
ne davi, pacove malii :$ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAH

ETO TI REAL HAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHA

al' jesu vala nafaka , posebno Pirlo s onim golom

btw, ono na pocetku ( ne bukvalno pocetku ) utakmice bio cist penal sudija nije nista sudio ... ;r

- znaci nidje veze ovi odgovori gore, ko da je Milan levatska ekipa...ufatite se cs-a !
4rm4n1 je napisao/la:
ne davi, pacove malii :$ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAH

ETO TI REAL HAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHA

al' jesu vala nafaka , posebno Pirlo s onim golom

btw, ono na pocetku ( ne bukvalno pocetku ) utakmice bio cist penal sudija nije nista sudio ... ;r

HAHAHAHHAHAHAH, NEDA BRAT <3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.