Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Mocni Real :$

231 pregled · 26 odgovora · otvorena 21.10.2009. u 22:44

Ko ce zaustavit ove realovce kako igraju majko moja , niko im nista ne moze HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Ronaldinhoooooooo & Patoooooooo <3

Dzaba olozeni 300 miliona eura u nista
HAHAH.. prejaka utakmica. Real je pokazao da su karine od kluba. Ne mogu jedan truhli Milan da dobjiu. Smijesno
Tema je presla u prevelik oblik spama i vredjanja, tako da cu je morati trashati.
Nikad mi nije bilo jasno sta igraci vide u tom Realu, jel' samo pare ili? Svakog igraca je Real upropastio, da pare, vise im se i ne igra. Jednostavno imaju igrace vrh, a nista ne mogu.

Milan opet pravi ciganski klub, nafakaski, oduvijek mrzim Italijane, nekako pogano igraju.

Man Utd dobio 1:0, za ove ostale bmk

Valencia <3
Ljudi to je sramota.

Pola vas je navijalo za Real prije utakmice, i dok su kupovali ihrace furali ste se na to.

Medjutim, kad ispusi, odjednom mijenjate misljenje.

Juve ftw, 1:0, aferim. Bajern popusio.

spY, primi moje saucesce.

ps. mislio sam da ce Real pobijedit. Mada ne volim ni jedan ni drugi.

Cus
KillaOR je napisao/la:
Realno oba tima su imala nafake, vas prvi gol znaci nafaka nafaka? Pirlov gol bar nije nafaka nafaka, vec je obicna nafaka.. Vama nisu svirali penal, Milanu ponistili cist gol (casiljas faurirao Ramosa)..

Sve u svemu, zanimljiva utakmica, uzivao dok sam gledao, a to je najvaznije..
Realno, Milan nije približio se golu do 62. minute. Dakle, nisu stvorili niti prilike, nit koji klinac. Onaj gol je sve poremetio. Sad necu se cupat na nesvirani penal, možda bi on promjenuo tok utakmice skroz, možda bi Real dobio 5:0, ili izgubio 1:5. Al' nvm. Bilo pa prošlo, ima uzvrat. Kad se još oporavi ronaldo, bit će padanja na guzicu. Na Kaka-i se vidjelo da nema motiva da igra protiv Milana.

Na kraju, siguran sam da ovo nije realan rezultat. Najpoštenije bi bilo X.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.