Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cs 1.6 on widnows 7

121 pregled · 13 odgovora · otvorena 20.10.2009. u 21:58

E ljudi danas sam install w7 evo sad instaliram cs 1.6 i instalira ga duze od 30 min dok na xp bude gotovo za min imam 4 gb rama :S a kad pokrecem CS sto je vec instaliran na xp mogu samo na softwere mod a na opengl ne mogu i kad stavim na software mod nije mi cs preko citav desktopa vec samo pola...dal zna neko u cemu je problem??
Win7 nije za igrice al ama bas nikako i bukvalno =)
Cekajte da izade pravi Windows 7, a ne nake bete da skidate i takk', najbolji je XP za igre.

Jesi instalirao drivere za Graficku ?? Instaliraj sve drivere i onda ce ti moci OpenGL

Imao w7 , ne znam odakle si skinuo i koji si RC skinuo ali znam sljedeće:

~ Uskladi rezoluciju na desktopu i na CSu [mjenjaj dok ne bude CS preko cijelog ekrana]

~ A to za XP i W7 , ta sistema mogu biti instalirani , ali koče jedan drugog jer je XP stariji te W7 malo koči.Savjetujem ti da obrišeš XP , jer je W7 sedam puta bolji od XP-a.

~ OpenGL za XP moraš instalirati drivere za XP a za W7 , odeš nvidia.com i skineš posebne drivere za W7.
100kaa je napisao/la:
Ja igram na win7 igrice.

Inace win7 sam instalira drivere od graficke, pogledaj dal je dobro skinulo ili nadji iste drivere za VISTU
Ok thx evo upravo skidam drivere sa kdx :)

Hvala unaprijed :)
Takoder i ja imam windows 7 i neam nikakvih problema samo sam nake drivere morao skidat al et nema problema nikakvih
100kaa je napisao/la:
Ja cak dobivam i bolje performanse na win7 nego na xp, i bez ikakvih trzanja slike, i ostalih sranja . .

Tako da bas to i nije "Win7 nije za igrice al ama bas nikako i bukvalno =)" kako si ti rekao ^^
Instaliraj driver od graficke, vidit ces pomoci ce, nece ti se to desavati. :D
aj da se nadovezem,mogul ikako daemon tools napravit da radi na W7???
ku**c ja imam vistu i to 64x a ide mi na ku**c , vista zato sto nemogu XP , ako instaliram XP gubim automacki 4 GB rama , zato sto Xp podrzava samo 4 GB rama .
mersimthebody je napisao/la:
aj da se nadovezem,mogul ikako daemon tools napravit da radi na W7???
zadnja verzija daemon toolsa sa njihove stranice kod mene ide sasvim normalno ... verzija je 4.30.4.

@ alfabet:
pa imas i 64-bitni xp :S
prate to ti je do graficke moras skinut ono za graficku i instalirat.
ja mislimd a se to zove driver.
ja mislim da je to isto i kad formatiras komp.
moras stavit cs od xp i instalirat.
a onda nebude ono od graficke moras sa neta skidat.
tako sam ja moro uradit.
nista pokusaj pa vidi dal je to:;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.