Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS 1,6 problem

94 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.10.2009. u 15:58

Eh ovako.

Znaci odjednom mi se ovo desilo, znaci cim malo gurnem mis prema gore odma ide u nebo i cim ga vratim malo dole zabije se u pod i samo to moze. Nemogu nikako da ga kontrolisem samo gore dole i to je to. Sens sam na minimum stavio.
sens pa tab pa 2

EDIT : U konzolu
Ili idi options, mouse i namjesti sens..
podesi sens ako nebude do toga onda stavi podlogu pod mis a ako imas podlogu onda kupi novi mis xd.
idi options mouse seting i samo oznaci mouse look ostalo skini oznake do tog je ♥

Post dobio aplauz od vLexinho

xEnon je napisao/la:
idi options mouse seting i samo oznaci mouse look ostalo skini oznake do tog je ♥
Ja mislim da nisi dobro procito.
Lik je napisao kad digne mis prema gore leti mu u nebo, a koliko znam nebo je gore a ne dolje ?
Ispravi me ako grijesim
Znaci odjednom mi se ovo desilo, znaci cim malo gurnem mis prema gore odma ide u nebo i cim ga vratim malo dole zabije se u pod i samo to moze. Nemogu nikako da ga kontrolisem samo gore dole i to je to. Sens sam na minimum stavio.

ne digne gurne prema gore i leta mu to je zato sto mu je ukljucena 1 opcija u options mouse i ta opcija ne da da se mices misem lijevo desno et ♥
xEnon je napisao/la:

ne digne gurne prema gore i leta mu to je zato sto mu je ukljucena 1 opcija u options mouse i ta opcija ne da da se mices misem lijevo desno et :D ♥
eo pokuso sam ovo sto si mi reko ali isto se desava :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.