Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mape za CS 1.6-Hammer

89 pregleda · 5 odgovora · otvorena 07.11.2009. u 16:04

:D eh ovako...ja sam skinuo program Hammer 3.5 i jos jedan program :) ..i u hammeru sam sve zidove napravio,pakete i sve to,aliiii imam 2 mala (problemčića)..
1.Nemogu da ubacim igraca(mjesto kuda ce poceti igrati)tj nemogu pronaci nijedan Prefab..
2.Kako cu tu mapu snimit i ubacit u CS...pozz
1.Za igrača = Uzmeš 'Entity tool', i negdje u sredini na desnoj strani imas ono "objects", i za terrorist igrace uzimas info_player_deathmatch, a za ct info_player_start

2. Da spremiš mapu, skini program ZHLT ( zoner half life tool )
Uglavnom nađi na google / fpsbanana.com tutorijal kako compilat mapu sa ZHLT.
Nemozeš kompilat mapu ako ima neki error.
Jarane hvala mnogo uspio sam,ali kada udzem u stazu nemogu se mrdad sta je to :)
Counterrr je napisao/la:
Jarane hvala mnogo uspio sam,ali kada udzem u stazu nemogu se mrdad sta je to
Nisi dobro postavio entity, kad ga stavljas u Hammeru, uvijek ga postavi jedno pola metra od zemlje, problem ti se pojavio jer si entity postavio malo u zemlji, pa ti zaglavio lik
Eh sada sam sve uradio...ali kad ocu otvoriti mapu izbacuje mi kao nest bad surface extents....jeli samo treba .bin datoteku ubaciti u mape.
Counterrr je napisao/la:
Eh sada sam sve uradio...ali kad ocu otvoriti mapu izbacuje mi kao nest bad surface extents....jeli samo treba .bin datoteku ubaciti u mape.
To te izbaci iz Kantera kad pokreces mapu?
ako je, onda nisi napravio dobro mapu, npr. meni je bio taj erorr, kad sam napravio preveliku mapu, smanjio sam je i radila je.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.