Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Momci, ljudi, djeco...cure..

1.288 pregleda · 47 odgovora · otvorena 19.10.2009. u 22:38

Ne znam da li će ova tema završiti u "smeću" i ne znam da li ćete vi na ovo odgovarati kao da je dosta za danas ovoga ali znam da trebate da razmišljate malo...

Možda ja nisam niko i ništa na ovoj stranici, neki me znaju, neki ne i u zadnje vrijeme nisam nešto aktivan ali se nadam da će se to stanje prromjeniti i sa mnom i sa onim momcima koji su se sada malo promjenili.
Pišem vam sad jer vjerovatno će vas sada najviše pročitati ovo (valjda) i razmisliti.

Vi dobro znate, pogotovo ovi stariji da niste ona djeca koja su nekada tako žudno držali miš u ruci i pucali po botovima i dan danas imate jedna od najljepših sjećanja na te dane.
Ali, danas vi ste odrasli momci, pogotovo oni straji od 17 godina i više nemate onu ljubav prema igricama kao nekad, jedina ljubav ostaje prema novijim igricama koji vam pomalo mjenjaju vaše osjećaje ali to više nije to.
I dalje možete voliti igrice ako to želite, i dalje možete voliti ovu stranicu onako kako ste je nekada volili, pisali vijesti, pomagali na forumu i od modova i admina tražili da vam daju aplauz za vaš trud dok još niste znali ni pisati tako brzo kao danas jer su vam bodovi tada bili jako bitni.

Ali kao u svemu, i ovdje postoji nepravda, kupovanje premiuma, kredit za bodove(nije to pomaganje čak iako se zabilježi), neki modovi su dobri sa nekim članovima pa dobiju i koji aplauz više...jednostavno rečeno, svi mogu imati bodova koliko hoće...

Sjećate se kada je bU bio klinac kao i vi i pisao vijesti i pomagao pa se i sa njim desilo ono šta i sa ostalim modovima i adminima, odrastu i kažu jednostavno da ovaj sajt propada(neki kažu da imaju obaveza, to razumijemo) a ne mogu shvatiti jednu jedinu stvar da njihovi hormoni nisu više dječiji već da njihova "belegija" traži nešto drugo i da oni kao sada već odrasli momci to nemogu drugačije objasniti.
Oni nastavljaju sa životom ali vi morate voliti ono što još uvijek volite, stari dobri Kanter,još uvijek volite stari dobri gamers.ba, onaj od prije 5-6 godina ali neštto drugo u vama želi da spama po temama, glupi postovi, biti u minusu, psovati nekome...

Ponekada previše admina i modova neće promjeniti stvari.
Neki od vas vjeruju u Allaha i Kuran, neki ipak ne ali bi da vam kažem nešto:

"Da zemljom i nebesima upravlja više bogova, nastao bi nered "(fesad):)

Bilo bi lijepo kada bi ovvo završilo u zanimljivim.

alfabet je napisao/la:
ma pogledaj u kakvoj smo situaciji .. bolan rat vrba , isti ovako je bilo prije dejtonskog sporazuma za vreme rata 94 . ...
Ma kad razmisljam negativno samo me glava zaboli. Ako je tako neka bude rat i neka svi umru i rahat.
FrisK je napisao/la:
Ma kad razmisljam negativno samo me glava zaboli. Ako je tako neka bude rat i neka svi umru i rahat.
ma kad se razmislja uvjek se razljmiislja negativno i pozitivno ... kako stvari stoje ne ide ka dobrom >..
FrisK je napisao/la:
- Prva pametna, malo fali do rata, a oni se sjebavaju zbog admina...
Svi vi koji bi da budete admini i spominjete rat očigledno niste pročitali par posljednjih redova.

Post dobio aplauz od Struja

mirofa je napisao/la:
Ja bih uzivao u cs ali kako da uzivam ako nemam uslove

Vec sam 100 x rekao da svi oni sto imaju dobre racunare i internet koriste ga samo da se pred rajom mogu pohvaliti kako imaju bjesan racunar ili internet ! A sta cemo mi koji nemamo takve uslove , kojima roditelji / roditelj ne rade u opstini vec negdje drugo neki drugi malo manje placen posao

Meni je samo drago sto ima tih tako online ninji sto su online potty-evi koji mogu ubiti sve jednog pr0 igraca ali dodju na lan ne mogu meda ! Toliko tema za turnire toliko postova i sve to kad pogledas ispadne smjesno

Ja volim cs , ni jedna igrica nije blizu mom srcu kao cs ali eto nazalost uslova nemam jos uvijek da dalje nastavim da igram cs krpim kako znam i umijem nadam se da ce sledeca godina donjei nesto bolje ! Zahvalan sam oldSql(edinu) sto mi je poklonio racunar kojem jos moram da nadogradim ram i grafu da bi funkcionisao za cs kako treba ! Nisam mogao vjervoti da postoji neko tako dobar , ali eto sad sam uvjeren da ima neko kao on ali malo je takvih ! Ali da je vise takvih puno bi se bolje osjecali !
nesto najljepse sto sam procito na ovome forumu!!!
Ja jos uvijek volim pes 6

Ma sjecam se kad sam spamao davno ,dok je Lizzard jos bio admin,spucao mi samar zakuco me u veliki minus.
Spao sa 600 bodova na - 1337.
Lijepa,dobra stara vremena

Ma ice nabolje ,treba se nadati.
Tempus_1993 je napisao/la:
A šta da radim kada odu prijatelji moji?Kada ode djevojka na konju u u u u u bacam moći
Čestitam na trudu ali dzabe je kralju
Da kojim slucajem ne ide :"bacam oci" ?
mirofa je napisao/la:
Ja bih uzivao u cs ali kako da uzivam ako nemam uslove ???:-[

Vec sam 100 x rekao da svi oni sto imaju dobre racunare i internet koriste ga samo da se pred rajom mogu pohvaliti kako imaju bjesan racunar ili internet ! A sta cemo mi koji nemamo takve uslove , kojima roditelji / roditelj ne rade u opstini vec negdje drugo neki drugi malo manje placen posao :r ???

Meni je samo drago sto ima tih tako online ninji sto su online potty-evi koji mogu ubiti sve jednog pr0 igraca ali dodju na lan ne mogu meda :) ! Toliko tema za turnire toliko postova i sve to kad pogledas ispadne smjesno ;)

Ja volim cs , ni jedna igrica nije blizu mom srcu kao cs ali eto nazalost uslova nemam jos uvijek da dalje nastavim da igram cs krpim kako znam i umijem nadam se da ce sledeca godina donjei nesto bolje ! Zahvalan sam oldSql(edinu) sto mi je poklonio racunar kojem jos moram da nadogradim ram i grafu da bi funkcionisao za cs kako treba ! Nisam mogao vjervoti da postoji neko tako dobar , ali eto sad sam uvjeren da ima neko kao on ali malo je takvih ! Ali da je vise takvih puno bi se bolje osjecali !
Fkt me ovim postom pogodi ravno u srce, Allaha mi.

U mene je "oprema" ako je tako smijem nazvat:
Mis od petaka
Tast isto
Podloge nemam
'Zvučnjaci' isto, 5 do 7
I da, jedino imam mic, da mogu pricat preko poiva s bratom.

Al vidi jednu stvar, ja nisam ni zelio nesto bolje. Dobro sad, mislim svako hoce nesto bolje, al ja nisam "bolovao" od toga.

I meni je svejedno, boli me racku. Uletim na neki uber low server, non steam, i pucam, pucam, pucam i ubijem jednom lika u vugla i kaze mi da imam aim, ja gledam, i gledam, i gledam, pa ond razmisljam i razmisljam i razisljam, malo se nasmijem i izadjem. Svejedno mi.

I sta se onda desi? Prodje me zelja za igrom.

Vise mi se i ne igra. Jednostavno, snimim igru, ne igram 5 minuta ne udjem nikad vise.

Jedino sto sam izigro u zadnje vrijeme je bila Call of Juarez, onaj novi.

Sta sam htio da kazem. Sve sto "pucas" nize, biti ces sretniji. Neki ljudi su jednostavno tako navikli, i njima je lijepo.

Pa zamisli sad silveru uzet comp? (Uzeo sam njeg samo zato sto ima jak komp. nista osobno, ne znam lika)

On bi pobudalio. Il ne kupit mu novi procesor kad izadje.

Zato je nama dobro, uvjek na mimalnom, sto i mozes skrpit nekako. Sto ti je ono dovoljno. (Sto ce njemu takav comp?) I ja da imam bilion km, mozda i razmislio o kupovini nakog.

Ae zdravo, odo pucat malo, a onda ono gor. Sutra prava, valja u skolu.

Poz
Citam postove i placem ali fkt placem , sada se ova tema pretvorila u neke emisije tipa "zelim,zelim" itd .
Sada oni pisu sta bi oni radili kada bi bili admini , sto nema veze sa ovom temom .

Nemojte se igrati politicara , obecavati a znate i vi sami da to nemozete uspuniti .
mirofa je napisao/la:
Ja bih uzivao u cs ali kako da uzivam ako nemam uslove

Vec sam 100 x rekao da svi oni sto imaju dobre racunare i internet koriste ga samo da se pred rajom mogu pohvaliti kako imaju bjesan racunar ili internet ! A sta cemo mi koji nemamo takve uslove , kojima roditelji / roditelj ne rade u opstini vec negdje drugo neki drugi malo manje placen posao

Meni je samo drago sto ima tih tako online ninji sto su online potty-evi koji mogu ubiti sve jednog pr0 igraca ali dodju na lan ne mogu meda ! Toliko tema za turnire toliko postova i sve to kad pogledas ispadne smjesno

• Pišaj ga babaja, al' nije skroz tako. Ne kaže Bojan da ti nisi u pravu za te opštine i to, al' nađe se opet tu ti tamo ponešto, uštedi se neki dinar, pa ima onih koji kupe dobar računar iz potrebe, a ne da bi se uslikali sa njim. Meni se lično ne da sageti da ga uslikam, a kamoli šta drugo. Da ne spominjem da ga nemam čim uslikati.

• Tipičan primjer toga što si naveo je ova masovna kupovina i prodaja Icemat Siberia, koje su 90% izgled, 10% performanse. Kupi, uslika se iz 100 uglova i prodaje sutradan, pod izgovorom da ih je dobio pa mu se ne sviđaju. Niđe veze oči moje lijepe. Što kaže Milan Tarot, kako ja nisam dobio...

• Što se igrica tiče i ja isto kao i ti ganjam samo tog kantera, ma da mi računar podržava i crysis na high i ostale gluposti, ali ja za tim nemam volje. Eto igrao sam GTA IV i tučem menadžera po čitav dan. Ne bih ni kantera igrao da nisam admin pa ne moram trpiti da me svako dijete je*e u sivu masu.

• Ako moreš doćerat do Banjaluke, daću ti ja neke RAM memorije, ddr kec čini mi se.. Imam 512. xD
sanjin1991 je napisao/la:
Svi vi koji bi da budete admini i spominjete rat očigledno niste pročitali par posljednjih redova.
Uredu je, pročitali smo...

Al' sve može da bude dobro, naravno, ako smo svi voljni to da uradimo...

Čemu psovati, širiti nacionalizam i dijeliti svijet na to da postoje samo "Bošnjaci" , "Hrvati", "Srbi...

Ja sam ih sve vidio izbliza, to su samo ljudi, vjerujte mi.
Svi smo mi samo ljudi ^^.

Voli tu nostalgiju, kad je već tu, ne daj joj da makne

cheers /
Tempus_1993 je napisao/la:
A šta da radim kada odu prijatelji moji?Kada ode djevojka na konju u u u u u bacam moći
Čestitam na trudu ali dzabe je kralju :)
Debil? Ew ti medalja :

Dedem' naj si gluplji :S
v3Tr0x je napisao/la:
• Pišaj ga babaja, al' nije skroz tako. Ne kaže Bojan da ti nisi u pravu za te opštine i to, al' nađe se opet tu ti tamo ponešto, uštedi se neki dinar, pa ima onih koji kupe dobar računar iz potrebe, a ne da bi se uslikali sa njim. Meni se lično ne da sageti da ga uslikam, a kamoli šta drugo. Da ne spominjem da ga nemam čim uslikati.

• Tipičan primjer toga što si naveo je ova masovna kupovina i prodaja Icemat Siberia, koje su 90% izgled, 10% performanse. Kupi, uslika se iz 100 uglova i prodaje sutradan, pod izgovorom da ih je dobio pa mu se ne sviđaju. Niđe veze oči moje lijepe. Što kaže Milan Tarot, kako ja nisam dobio...

• Što se igrica tiče i ja isto kao i ti ganjam samo tog kantera, ma da mi računar podržava i crysis na high i ostale gluposti, ali ja za tim nemam volje. Eto igrao sam GTA IV i tučem menadžera po čitav dan. Ne bih ni kantera igrao da nisam admin pa ne moram trpiti da me svako dijete je*e u sivu masu.

• Ako moreš doćerat do Banjaluke, daću ti ja neke RAM memorije, ddr kec čini mi se.. Imam 512. xD
Jest jest ima i toga <3 !
Ustedicu ja koji dinar a sta preko zime kad stari ne radi Kad bude trebalo para za sve i svasta oni praznici , nova godina itd Kontas me ?

btw ddr kod mene
Da vam ja nešto objasnim kako stvari stoje.
Ovaj sajt jednostavno neće propasti, jer se sam održava, baš kao i sam CS. Stariji članovi odlaze, nove generacije dolaze.
Otišli su sada cannabis i wertu, šta trebamo mi uraditi ? Plakati?
Nisam bio sjeban ni kad su otišli bruno, maes, dino i kompanija, pa nemam razloga ni sad da budem. Uvijek će biti novih maesa i ljudi koji sazriju vremenom. Iz mog aspekta, volim igrice, mada sam ih više volio prije 10tak godina iz očiglednog razloga što sam bio adolescentno dijete kojem je jedina zanimacija bio kompjuter.
Ado nije ovaj sajt napraivo ko dijete, imao je 17-18 godina.
Što se tiče CS-a volim ga i dan danas, kao što sam ga i volio '99-e kad sam počeo igrati (10 godina mashallah) iz čistog razloga što sam toliko novih iskustava i poznanstava lijepih stvorio igrajući isti.
Eto toliko od mene, valjda sam bar neke stvari manje-više pojasnio.

p.s znate onu "Kada bi mi dokazali da nema Boga, izmedju istine i Boga, ja bih izabrao Boga."

Hvala svima, over & out
mirofa je napisao/la:
Jest jest ima i toga <3 !
Ustedicu ja koji dinar a sta preko zime kad stari ne radi Kad bude trebalo para za sve i svasta oni praznici , nova godina itd Kontas me ?

btw ddr kod mene
Meni diko ne rade ni majka ni otac, pa se živi. Možda imam taj utisak jer sam jedinac, ali ja imam sve što hoću. Bar materijalno, u ovo drugo neću da zalazim.

Ako ti može šta poslužiti mx440 grafa, daću ti i to. =)
v3Tr0x je napisao/la:
Meni diko ne rade ni majka ni otac, pa se živi. Možda imam taj utisak jer sam jedinac, ali ja imam sve što hoću. Bar materijalno, u ovo drugo neću da zalazim.

Ako ti može šta poslužiti mx440 grafa, daću ti i to. =)
Meni stari radi samo , stara umrla pre 2 godine ... i ja sam jedinac

Sto se tice grafe cucemo se preko fejsa ili pm

Edit ; AKo mozete obrisite ove postove nisu u skladu sa temom !
Zahvaljujem <3
Pogledash prvih 10 postova, i sve ti bude jasno.

btw sjecam se kad sam bio osmi razred i dobio prvi racunar, koja je to radost bila. Naravno odmah se instalirao kanter sa botovoima, nfs2, gta vice city. Bila su to vremeena, znao sam po 6-7 sati pucat istu mapu sa botovima. Napraviti 1000+ fragova, pa onda promijeniti mapu. Nije se znalo za fps i ta sranja. Uvijek sam igrao na fps 60 jer nisam znao ugasiti vsync. O internetu se samo moglo sanjat. Tek kasnije poslije 2godine pucanja sa botovima i prekucavanja nfs undergrounda2 po 10 puta, dobio sam internet, modem 56k, ping je bio 180+ , ali igralo se. Inace imali smo igraonicu koja je imala 256 liniju, sa dobrim pingom, sjecam se da sam dane i dane provodio u igraonici i ostavio bruku para na kanter. Kanter se nije igrao, vec se zivio. Mislim na 1,5, kad je pola nashe igraonice znalo da udje na Djuru(1.5). Kasnije dobijam wireless 256kbps, toliko dugo cekan.. Ali opet jos gore sranje, ping po dani 2000+..i dalje sam morao danju igrati sa botovima, praviti hiljade i hiljade fragova, dok bi dosla noc, 2 ujutru meni ping dobar.. Tek onda ulazim na epn koji je vec polu prazan da napravim neki skor .. Ili da se odigra neki cw. Danas evo hvala bogu imam sve uslove, imam dobar racunar, dobar net, dobru opremu, ali opet je tu OCUH koji mi neda da budem na racunaru vishe od 2sata dnevno. To je toliko jadno da se nemoze opisati. Ali i ona 2 sata kad imam na velikom racunaru iskoristim za kanter, jer kanter volim i uvijek cu ga igrati. I kad budem imao 30+.

A vi djeco sto imate sve uslove danas, kao sto je mirofa napisao, imate sve i opet ne znate da igrate kanter, palite je***e chitove, i igrate je***i NON steam sa JE****M online HITONIMA, i psujete jedan drugom mrtwe i zive jer igra bolje od vas. I kurcite se preko interneta slomit cu ovog slomit cu onog.

I onda se pitamo zasto nam drzava propada, zasto smo loshi u kanteru, zasto se medjusobno ubijamo.

ps. ako se ova administracija ikada opameti, pa meni dadne neku vlast ovde, banovat cu i rodjenu majku kad napise debilan post.
FireFist je napisao/la:
Da sam ja admin dobrim postovima bi bilo
Post dobio aplauz od FireFist
a losim
Post dobio samar od FireFist
kanta za lose teme,a za dobre,nist.
Sta bi ti bolan? Citav svijet ti se vrti oko gamers.ba, oko aplauza i oko samara, neznas guzicu obrisati, a ti bi admina? Ti bi bio izbavitelj? Zbog ovakvih propada portal. DA SAM JA DA SAM JA citav zivot da si ti da si ti? pa mozes li te rijeci prevesti u djelo ili samo zamisljati? Ako ti je stalo do necega za to se i boris a ne da citav uboga dan govoris " DA SAM".

"Niko se jos nije proslavio pricom

hvala
mirofa je napisao/la:
Ja bih uzivao u cs ali kako da uzivam ako nemam uslove ???:-[

Vec sam 100 x rekao da svi oni sto imaju dobre racunare i internet koriste ga samo da se pred rajom mogu pohvaliti kako imaju bjesan racunar ili internet ! A sta cemo mi koji nemamo takve uslove , kojima roditelji / roditelj ne rade u opstini vec negdje drugo neki drugi malo manje placen posao :r ???

Meni je samo drago sto ima tih tako online ninji sto su online potty-evi koji mogu ubiti sve jednog pr0 igraca ali dodju na lan ne mogu meda :) ! Toliko tema za turnire toliko postova i sve to kad pogledas ispadne smjesno ;)

ako je to onaj racunar sto je u hardware na tvom profilu...ugl je bolji milion puta nego moj...look at the profile:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.