Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prevod [German]

155 pregleda · 3 odgovora · otvorena 04.03.2010. u 19:25

Evo, ovako prvo bih želio pozdraviti sve online membere/memberice.

Da pređem na stvar, potreno mi je neko ko se dobro razumije u njemački jezik da mi prevede 2 teksta.
Sutra radim neki diktat, a ja nemam pojma što sam izabrao njemački kao strani jezik u srednjoj školi jer nemam pojma. :-/

Razmišljao sam o tome da dam bobe kao neku nagradu, ali sam se predomislio jer sam shvatio da bi se javljali svi i koji znaju i koji neznaju njemački jezik.

Znači ko ima želju, ko je dobrog srca, ko želi pomoć drugom u nevolji, ko hoće da mi pomogne nek mi se javi na Guestbook/Perosnal Message da mu dam linkove da skine ta 2 teksta.

Znači ti tekstovi su mi potrebni sutra i od velike je važnosti da budu večeras prevedeni.

Također se izvinjavam administracija na ovom temi (nevezanoj za gaming) ali mi je stvarno veoma važno, također molim modove/global modove/administratore da daju aplauz onom ko mi pomogne, i da nebrišu temu do tad.

Možete mi se javiti i na msn [email uklonjen]

Unaprijed hvala !!!
Evo ako oćeš dodaj mene na msn, [email uklonjen], dobar sam iz njemačkog, petica. Netreba nagrada.
javi se pa cemo nesto uraditi evo ti msn [email uklonjen] ili steam torq7u_x3 eto pa da se dogovorimo imam neki komp moram formatirati pada pogledam odprilike vremenski sta ce mi trebati i da uradim ti to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.