Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Admini,Modovi

150 pregleda · 7 odgovora · otvorena 01.09.2010. u 15:02

Eh ovako prije 10ak sekundi pokusam napisati vijest za FarCray2 kliknem napisi vijest i zaradi 20 bodova kada mi izbaci "zabranjeno ti je pisanje vijesti.Zali se vijecu ministara"

:P:P:P:P jeli smijesno ?? neka sala admina i modova
pa brate nisam, ni pokusavao nikada pisati vijesti a vec je zabranjeno zasto ?? ako imate neki razlog imaju opomene i PM :P
jeli smijesno ??
gramatika low
Mozda si slucajno kopirane vijesti slao, il' si napisao vijest bez greske, pa moderator bio ljubomoran i zabranio ti pisanje.

@ dole
Pricas gluposti, moderatori inace namjerno zabranjuju pisanje vijesti. svijetlis
Sala uopce nije neki ti je Admin ili Global zabranio to pisanje vijesti
Sigurno si prije toga kopirao vijesti sa nekog foruma, ili si google translate koristio i nisi nista ispravljao itd..

TRANEONE je napisao/la:
jeli smijesno ??
gramatika low
Mozda si slucajno kopirane vijesti slao, il' si napisao vijest bez greske, pa moderator bio ljubomoran i zabranio ti pisanje.

@ dole
Pricas gluposti, moderatori inace namjerno zabranjuju pisanje vijesti. svijetlis
Pa gdje je ta tvoja gramatika?!
Nije škola.ba

I šta se javljaš na svaku temu kao da si svu pamet svijeta pokupio, a temu nisi ili pročitao do kraja ili ne vidiš dobro.
Čovjek nikada prije nije pisao vijesti(ako govori istinu),a već ima zabranu pisanja istih.A ti mu tu soliš pamet "kopir'o si vijest il' si....".

Što se tiče problema,šala kao što vidiš nije.
Vidi s "glavnima",moguće je da je i namjerno urađeno a i isto tako i greškom.Na g.ba se odavno ništa sa sigurnošću ne može reći.
Bolje da ti je odmah zabranio, nego da napišeš 100 vijesti, da se izmučiš i onda da ti zabrani. S takvom gramatikom nećeš nigdje doći.
Ja kod tebe ne vidim niti jednu napisanu vijest.
A isto mi se desilo
da sam za 15 dana boravka na g.ba dobio ban ni kriv ni duzan naime acc mi je bio hakovan te je "hacker" postavljao linkove tam' vam' i ja sam dobio ban razlog warez :$

eh u ovom slucaju nevjerujem da je bio haker ali je moguce da mi je od tog slucaja zabranjeno pisanje !!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.