Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Njemacki cs serveri ?

308 pregleda · 21 odgovor · otvorena 17.10.2009. u 23:03

Eh ovako, posto imamo neke ponude za Njemacke dedicated servere odnosno masine za hostanje cs servera, da vas pitam, dal' je to sad toliko bitno dal' je solucija il' kgb, dal' vam toliko smeta ping veci za 10 ms ?

~ Otvorena diskusija, molim admine da ne brisu temu. (:
Meni ne ako se krece do 30-40 vec 60 se primjeti okom
FireFist je napisao/la:
Samo nemoj da je ping veci od 100
Ping je 50 u vrh glave, kao solucija :)
Gazzelowskii je napisao/la:
Ping je 50 u vrh glave, kao solucija
Post dobio aplauz od FireFist

Post dobio aplauz od vLexinho

Brate,ako je solucija onda je fuj,al je jeftino jbg.. kod solucije lažni ping,lafo 20 ustavri 100
Nemam nishta protiv solucijinog hostinga i tako, ali igrao sam na njihovim serverima i nisam zadovoljan laga, dok na kgb hostanim serverima haman nikada mi ne laga fakat je uzitak igrati na njihovim serverima.
A sta mislis , da ja i ti uzmemo skupa masinu u Terri opet pa da skupa to pokrenemo ...

Lakse kad nas je vise .. Onako sam em sto imas obaveza em puno za start radnje davati i tako..

Njemacka je shit :$
s3nsy je napisao/la:
A sta mislis , da ja i ti uzmemo skupa masinu u Terri opet pa da skupa to pokrenemo ...

Lakse kad nas je vise .. Onako sam em sto imas obaveza em puno za start radnje davati i tako..

Njemacka je shit :$
Samo ako br3xa nema u tome :)
Samo ako br3xa nema u tome :)
Neche ga bit , ja i ti sami i uzivancija ;=)
FireFist je napisao/la:
Post dobio aplauz od FireFist
Eto ti prava boja haha

Ma joj gazzele bitno je jako veruj mi, a dobri nemacki serveri su EPS Serveri..
Ping je 50 u vrh glave, kao solucija
solucija epic fail

tab = ping 18 - 25

¸ ping

hole 192
Gazzelowskii 232

FAIL.

Ne ciritaj me, hvala.
kupi naocale na soluciji meni nepada ispod 100 zato sam preso na bolje masine na ContraTeam.com
Nasi najjbolji serveri su KGB !

A kada je ping na njemackim serverima samo da se ne dize vise od 40 dobro je ... preko 40 se primjeti qme ... primanje metaka itd itd itd ... ma lan je bog :D
njemacki serveri su slicni kao i kgb

-mali ping
-nema smetnji u serveru itd......

odlicni su
hole je napisao/la:
solucija epic fail

tab = ping 18 - 25

¸ ping

hole 192
Gazzelowskii 232

FAIL.

Ne ciritaj me, hvala.
citiram!

start / run / cmd / ping solucija.ba

ako i ti je veći ping od 60-70 ja ne sednem vise na komp,

Mogucnost da je ping 60-70 je samo vama sa wifi provajderima i losim linkovima, dok se kod mene ping krece od 25-40 max 45. A ko ima ping 60-70 neka zna na cemu je.

U nocnim satima ping prema njemackoj mi je cak 15-25 iz razloga sto je telekom u tim satima slobodan, nije opterecen.

A ti uzmi napravi svoj server i videces da opet neces imati ping 150 200 sa 10 igraca, nego ces svoriti bug, na kraju ping kada prefuras upload. Zato ne pricaj svasta kad ne znas ni sta je ping.

I ti sad kazes fuj, pa sad mi reci sto je fuj. Ping je zadovoljavajuci 30-50. I sad ti udjes na neki server sa domacim linkom koji radi na dual core procesorima i kazes kako je full. Full je samo u tome sto je ping od 10-20 samo sto ima domaci link, ti ne mozes znati sta ti je iza. Ti sto trazis dedicated server, ako zelis zadovoljavajuci ping i kvalitet ti uzmi u njemackoj, a ovde dobices 512rama sa domacim linkom nekih 150eura (ludo).

I jedno za one koji misle da je ping sve, ako ti igras tebi ne smeta ni ping od 150, pri ping od 100-150ms mozes se kretati bez prekida.

Post dobio aplauz od Jason

gaf je napisao/la:
citiram!

start / run / cmd / ping solucija.ba

ako i ti je veći ping od 60-70 ja ne sednem vise na komp,

Mogucnost da je ping 60-70 je samo vama sa wifi provajderima i losim linkovima, dok se kod mene ping krece od 25-40 max 45. A ko ima ping 60-70 neka zna na cemu je.

U nocnim satima ping prema njemackoj mi je cak 15-25 iz razloga sto je telekom u tim satima slobodan, nije opterecen.

A ti uzmi napravi svoj server i videces da opet neces imati ping 150 200 sa 10 igraca, nego ces svoriti bug, na kraju ping kada prefuras upload. Zato ne pricaj svasta kad ne znas ni sta je ping.

I ti sad kazes fuj, pa sad mi reci sto je fuj. Ping je zadovoljavajuci 30-50. I sad ti udjes na neki server sa domacim linkom koji radi na dual core procesorima i kazes kako je full. Full je samo u tome sto je ping od 10-20 samo sto ima domaci link, ti ne mozes znati sta ti je iza. Ti sto trazis dedicated server, ako zelis zadovoljavajuci ping i kvalitet ti uzmi u njemackoj, a ovde dobices 512rama sa domacim linkom nekih 150eura (ludo).

I jedno za one koji misle da je ping sve, ako ti igras tebi ne smeta ni ping od 150, pri ping od 100-150ms mozes se kretati bez prekida.
Vidiš, mene baš i ne interesuje šta je ping. Za tvoju informaciju koristim ADSL koji se smatra najboljim internetom [ mada nas kradu, drama ] poslije xDSLA Logosoftovog i osjetim veliku razliku igrivosti kod servera hostanih od Solucije i kod servera hostnih kod KGB / etc boljeg hostinga.
Možda nisam shvatio ono što si ti napisao, jer se fakat ne razumijem u to ali svaki se malo stariji / iskusniji igrač razumije u kvalitetu igre.
Zato imam pravo da kažem da je solucija FUJ, ama baš fuj i to će potvrditi nekolicina mojih suigrača.

Ugodna i prijatna noć.
Medixon je napisao/la:
Brate,ako je solucija onda je fuj,al je jeftino jbg.. kod solucije lažni ping,lafo 20 ustavri 100
Pogledaj Tuzla servere pa ces viditi da nije lazni ping. Uradi slobodno schrenshot.
Amir je napisao/la:
Pogledaj Tuzla servere pa ces viditi da nije lazni ping. Uradi slobodno schrenshot.
Qrac? uso sam 2 puta na Tuzlu i ping je bio velik,nije dodduse bio lazni :$
hole je napisao/la:
Vidiš, mene baš i ne interesuje šta je ping. Za tvoju informaciju koristim ADSL koji se smatra najboljim internetom [ mada nas kradu, drama ] poslije xDSLA Logosoftovog i osjetim veliku razliku igrivosti kod servera hostanih od Solucije i kod servera hostnih kod KGB / etc boljeg hostinga.
Možda nisam shvatio ono što si ti napisao, jer se fakat ne razumijem u to ali svaki se malo stariji / iskusniji igrač razumije u kvalitetu igre.
Zato imam pravo da kažem da je solucija FUJ, ama baš fuj i to će potvrditi nekolicina mojih suigrača.

Ugodna i prijatna noć.
O tome ne možeš srat' jer dok sam igrao CS-a (prije godinu i po') ping na KGB serverima mi je bio like 60-70 , a na europroNET serveru mi je uvijek bio pravi ping 15-20 . A kad sam igrao cw na solucijinom , bio je isto 30-40 pravi ping , a ne fake. O tome ne možemo raspravljat' jer svakome je drugačije. trust me.

Po meni solucija po respectu je jača od KGB-a , jer KGB je got hacked par puta i to malo reći sjebe respect.

kthxdie!
Jason je napisao/la:
O tome ne možeš srat' jer dok sam igrao CS-a (prije godinu i po') ping na KGB serverima mi je bio like 60-70 , a na europroNET serveru mi je uvijek bio pravi ping 15-20 . A kad sam igrao cw na solucijinom , bio je isto 30-40 pravi ping , a ne fake. O tome ne možemo raspravljat' jer svakome je drugačije. trust me.

Po meni solucija po respectu je jača od KGB-a , jer KGB je got hacked par puta i to malo reći sjebe respect.

kthxdie!
Da su serveri od solucije u Srbiji one masine sto oni imaju, KBG-a nebi bilo nebi uopste postojao.
KGB je bolji po pingu jer je bolji protok u Bosni i Srbiji, a za Soluciju slabiji protok iz njemacke al' masine su extra.
Nikad mi nije niko hack ftp i rcon.
Ako kod KGB allah bog imo pristupe od jacih servera jos neko okacio na net ftp od 50 servera, oni to tvrde da su djeca uradila..
Djeca ih onda j**u veca sramota za njih.
Onaj igi je pametan, al' ima retarda u kbg drugih.
Dobro si im Jasone reko svaka cast

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.