Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS problem

93 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.10.2009. u 17:36

Zdravo

Znachi kad udjem u CS on je zastopan do bola tj. kliknem "find server" treba mu 5 minuta da otvori zabagovan je do bola server mi izbaciva svako 3 minute kad refresham ma ne mogu utji u igru a kamoli da igram il nesto....a ostale igrice su mi just fine , znal' neko slucajno moze li se ovo ikako rijesti osim reinstall-a
A brate napisi te recenice kako treba .... !

Ja mislim da ne moze !
Reinstaliraj igricu moj prijedlog ! Spasi slike , demo-e , cfg i jos sta ti treba iz igrice ! Obrisi iz kontrol panela ,obrisi folder valve (C:\Program Files\Valve) taj folder obrisi i iz kante i onda skini igricu :

cs download
gl
mirofa je napisao/la:
A brate napisi te recenice kako treba .... :r !

Ja mislim da ne moze !
Reinstaliraj igricu moj prijedlog ! Spasi slike , demo-e , cfg i jos sta ti treba iz igrice ! Obrisi iz kontrol panela ,obrisi folder valve (C:\Program Files\Valve) taj folder obrisi i iz kante i onda skini igricu :

cs download
gl;)
ubrzo sam malo sry ^^

jbg i predpostavljao sam da nema nista osim reinstalla

thx enivejs
pa drugog ti izbora nema moras reinstal jer se i meni to desilo neki dan uzo sam neke ip addresee sa gametracka neki strani serveri i eto belaja....
mirofa je napisao/la:
A brate napisi te recenice kako treba .... :r !

Ja mislim da ne moze !

cs download
gl;)
daj mi samo jos link za patch koji treba v23,posto mi na googleu izbaciva neke hackerske stranice...pa ako imas neki pouzdan izvor aj posalji , thx
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
daj mi samo jos link za patch koji treba v23,posto mi na googleu izbaciva neke hackerske stranice...pa ako imas neki pouzdan izvor aj posalji , thx
v21

Taj koristi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.