Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gather Network AUTH problem

153 pregleda · 10 odgovora · otvorena 17.10.2009. u 13:24

Prvo da vas pozdravim sve.

IMam jedan problem. Kada hocu da udjem na Gather preko stranice nece da se auth. Trazi da update javu. To sam uradio, rr comp, enable JAVA in Mozzila. Znaci sve sam uradio i opet nece da me auth.

Da li se to i vama desava il' je do mene.

Sto se tice mIRC-a prije otprilike 3 mjeseca yordo mi je napravio acc. Ja znam ID i PW ali nece da se konektuje. Neznam do cega je. Kad sam pokusao da napravim quakenet acc tamo pise da ga imma. A kad ocu da se authe kaze netacan ID ili PW. Mozda pogresno pristupam (nisam bas vjest sa mIRC-om). E sad, ako mi je netacan pw, da li mogu da posaljem zahtjev za promjenu PW-a. Da li neko ovo oko zahtjeva moze da mi objasni.

POZDRAV!!!!
Ibro brate do njih je evo ima nekoliko momaka so im nece isto

jesil probo preko mirca??
Procitao na ovoj temi: http://gamers.ba/forum/1/82247/webgather/

Tema moze LOCK...

POzzz
do njih je rade, imas temu ispod ..

b1gben4FuN je napisao/la:
Ibro brate do njih je evo ima nekoliko momaka so im nece isto

jesil probo preko mirca??
ma nisam vidio sam u cemu je problem.
Procitaj TEMU ispod

@SooSexy
kalhimeo's aware of the bot problems and is working on them. Just wait until he's done fixing them.

Sm..D "BOT" Down Gather nece radit dok god se ovaj problem ne otkloni tako da nema potrebe da se pokusavate AUTH ...

~ pusa
Ne radi stranica, ne radi bot, znaci ne radi nikako stranica, ti mozes uc' na nju al' ne mozes nista radit.
Admini ne mogu dic gather, tako da nema igranja dok se ne popravi ovaj belaj.

Evo da ti objsnim kako uradit' sa Mircom -:-

Otvori mIRc, izaberi QuakeNet server, to ti izbaci ko prozor neki ima da upises nick, i to.

Dole vako pise Servers, kliknes na to i nades QuakeNet, kliknes na njega lijevim klikom i odaberesh random server.

Kad si to uradio kliknes na connect i sacekas malo, onda napises ovo kad si konektovan :

/join #cs.gather.ba

Nakon toga kad si usao u kanal .ba, auth se, kako to uraditi, eh ovako :

/MSG [email uklonjen] AUTH TVOJNICK TVOJPASSWORD i samo kliknes enter.

Onda ces vidjet' vamo desno da ti oni nickovi pisu, nadi ovaj ncik tj. nadi bot - a "CS-GATHER-BA" klikni na njega 2x lijevim klikom i ukucaj AUTH, kad si to ukucao pisat ce ti na kanalu da si se uspjesno authovao.
Kad se digne gather samo kucas !add il' !sub i to je to

Prijavi se za admina, mozda te izaberu :$

Post dobio aplauz od vLexinho

miire je napisao/la:
Ne radi stranica, ne radi bot, znaci ne radi nikako stranica, ti mozes uc' na nju al' ne mozes nista radit.
Admini ne mogu dic gather, tako da nema igranja dok se ne popravi ovaj belaj.

Evo da ti objsnim kako uradit' sa Mircom -:-

Otvori mIRc, izaberi QuakeNet server, to ti izbaci ko prozor neki ima da upises nick, i to.

Dole vako pise Servers, kliknes na to i nades QuakeNet, kliknes na njega lijevim klikom i odaberesh random server.

Kad si to uradio kliknes na connect i sacekas malo, onda napises ovo kad si konektovan :

/join #cs.gather.ba

Nakon toga kad si usao u kanal .ba, auth se, kako to uraditi, eh ovako :

/MSG [email uklonjen] AUTH TVOJNICK TVOJPASSWORD i samo kliknes enter.

Onda ces vidjet' vamo desno da ti oni nickovi pisu, nadi ovaj ncik tj. nadi bot - a "CS-GATHER-BA" klikni na njega 2x lijevim klikom i ukucaj AUTH, kad si to ukucao pisat ce ti na kanalu da si se uspjesno authovao.
Kad se digne gather samo kucas !add il' !sub i to je to

Prijavi se za admina, mozda te izaberu :$
Havala mire. Potrudio si se svaka cast.

:-)))

POZZZ

MOZE TEMA LOCK...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.