Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

counter strike

180 pregleda · 13 odgovora · otvorena 16.10.2009. u 18:45

mozda bi znao neko mi reci kako postavidi sliku na zidu u bilo koju mapu conter strike igrice koji je to program ??
HLtagconverter skini, u njega ubacis sliku i onda ga koristis kao spray. Jel to to?

EDIT : Vidi "http://www.gamers.ba/forum/1/37121/tutorial-kako-aktivirati-spray-u-cs-1-6"
HALF LIFE ili HL tag converter potrazi na google pa downladuj!!

EDIT:aKO Mislis na sliku koja stalno bude na zidu to moze na nekim serverima!!
To je veoma komplikovan proces...Prvo hodas ..pa onda dodes do zida i Pritisnes "T" ! :P
Hodas i kad dodes do zida samo "T" pritisnes i ostaneti graff

Post dobio aplauz od bak1r

vlexownahpownah je napisao/la:
Hodas i kad dodes do zida samo "T" pritisnes i ostaneti graff :)
ali ne za to znam T kad pritisnes nego da ostavis na zidu npr.. neku reklamu sliku i da stoji uvek mozda zna neko ?
samiir je napisao/la:
ali ne za to znam T kad pritisnes nego da ostavis na zidu npr.. neku reklamu sliku i da stoji uvek mozda zna neko ?
Trebas plugin (eo trazim po opciji trazi, i ti se aktiviraj.. Al' ak' neas nikakvog iskustva sa amx nemoj se ni trudit ... )

Nez brate bgm... Ugl. trebas plugin, sliku velicine 400x400 (cini mi se) + trebas jos tamo nakih cuda i boqova ... Tako da ti preporucujem da pokusas nes drugo ...
1.POtrebno je imati program HLtagconverter,koji mozete preuzeti ovde DOWNLOAD
2.Otvorite HLtagconverter,zatim otvorite sliku koju zelite kao logo
3.Onda kliknite na ,,Adjust image``,tu kliknete na ,,Autosize`` i idete na ,,Apply changes and convert to 256 color``
4.Pred poslednje sto treba da uradite je da kliknete na ,,Save tag`` i izaberete ,,export to wad file``,taj fajl sacuvajte pod imenom ,,tempdecals.wad``
5.Zatim pronadjite taj file gde ste sacuvali i iskopirajte ga u CS folder,ono ce ga automatski zameniti vec postojecim fajlom...
...I jos samo da udjete u igru i sarate po zidovima!
6. Da bi ti spray uvijek stajao isti ides desnki kik na tempdecals.wad i obiljezis Read-Only i OK pritisnes

Video ako nisi skonto jer je bilo ukratko:
YouTube - http://www.youtube.com/watch?v=QGLflnXvBRU[/url]

~Edit: Prepravljeni linkovi
samiir je napisao/la:
nemoze ti uvjek stajat brate .. svaku rundu ti nju mozes staviti na bilo koje mjesto .. bio to zid , kutija i sl. .. znaci nemoze vjecno stajat
MAND4 je napisao/la:
Trebas plugin (eo trazim po opciji trazi, i ti se aktiviraj.. Al' ak' neas nikakvog iskustva sa amx nemoj se ni trudit ... )

Nez brate bgm... Ugl. trebas plugin, sliku velicine 400x400 (cini mi se) + trebas jos tamo nakih cuda i boqova ... Tako da ti preporucujem da pokusas nes drugo ...
pa nebi ja trazio to :D da nemam nego ovi svi mi objasnjavaju za spray ali nije to nego ovo je slika koja stoju na zidu bilo koje mape kao reklama nekog interneta ili ness tako
samiir je napisao/la:
pa nebi ja trazio to da nemam nego ovi svi mi objasnjavaju za spray ali nije to nego ovo je slika koja stoju na zidu bilo koje mape kao reklama nekog interneta ili ness tako
To imas zavisno od servera. Mi smo ti rekli, ako hoces sam da stavis, kako da to uradis. Ne mozes to namudati na svom compu da vidis na svakoj mapi. To bude u postavkama servera. Ako sam hoces, imas moj post ili bilion ovih ispod- objasnjenja.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.