Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Local Area Conenction

138 pregleda · 8 odgovora · otvorena 20.10.2009. u 19:24

Pozz svima..:) ovako...moj frend je formatirao pc...jednom i nigdje mu nema local area connection...posto sam mislio da nije dobro formatirao probao sam i ja...ali..opet ista stvar nema lcoal area connection sta da uradimo? :) HVALA..:)
Uzmi CD od maticne karte, i instaliraj LAN drivers ilitiga za mrežnu kartu. Ako nemaš cd-a, onda ideš fino na google.ba i kucaš sljedece: "ime maticne lan drivers download" i opali enter i onda kežual.

- Skini program Everest, pomocu njega ces saznat ime maticne ili zaviri u centralnu šta piše na maticnoj. :'D
spY je napisao/la:
Uzmi CD od maticne karte, i instaliraj LAN drivers ilitiga za mrežnu kartu. Ako nemaš cd-a, onda ideš fino na google.ba i kucaš sljedece: "ime maticne lan drivers download" i opali enter i onda kežual.

- Skini program Everest, pomocu njega ces saznat ime maticne ili zaviri u centralnu šta piše na maticnoj. :'D
probat cu..:) samo kupio je polovnu centralnu ne zna kako se zove maticna..:D
nek nadje cd od modema , i install.
imao isti problem , install.modem i povezao modem usb cablom i proradilo :)
King_Of_Damage je napisao/la:
probat cu.. samo kupio je polovnu centralnu ne zna kako se zove maticna..
skini ovo : Click
instaliras na PC
pokrenes
nadjes koja je maticna i pogledas da mozda nepise i koja je mrezna
opalis na google i download
instaliraj everest vidi koja je mrezna kopiraj na google skini drivre instaliraj kod druga i sve ce raditi ;)
PoacheR je napisao/la:
Evo oni su ti rekli, samo da te pitam jesi se udebljo ?:D
xD , nisam jos..:D to je genetski tako, nemoze poslije 20-te godine,mozda tek..:D
ne cd od modema neg cd na koem imsa file pishe Network i samo ga ins. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.