Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Serije

1.313 pregleda · 120 odgovora · otvorena 13.10.2009. u 21:33

Ohoj,
Taman malo da se odmorim od ovog života , a vala i vremena. :)

Zanima me koja je vama bila najdraža serija ( dok su se pravile normalne serije naravno , bez ovog novog smeća. ) .

Iskreno, ja ih imam puno. Pa ev' vam manja lista , neće vam škodit' ni da kupite ove serije , jer se više ne prikazuje na TV-u , I think.

- Full House
- Who's the Boss?
- Family Matters
- Soledad
- Paquita Gallego
- Passions
- Buffy the vampire slayer
- Northern Exposure
- Kate and Allie
- Heartbreak High
- Alf
- Cosby show
- sivi dom
- grlom u jagode
- đekna
- zaboravljeni
- saved by the bell
- bolji život
- srećni ljudi
- vruć vetar
- black adder
- otpisani
- mućke
- seinfeld

Uglavnom , to je manja lista mojih najdražih serija. Pukla me neka nostalgija radi ovog vremena...

Ne pišite gluposti , like:
" Ma lud zbunjen normalan sjooooo ba najjaca " . Takvi postovi će biti izbrisani.

gl :)
heroji,
smallwile,
seinfeld,
fresh prince from bel air,
charmed, Strasti (na obn, sa Timmyem i Tabbithom),
Uvod u Anatomiju (pratim nove epozode)
Dr. House (pogledam ga ponekad),
Dirty Sexy Money (stvarno prejaka serija, neznam kak se niko nije sjetio da je emituje)
Accoarding To Jim
Bracne Vode ( americka verzija - Married With Children..nju sad obavezno pratim)
Sve ove serije, ili vecinu njih sam gledao i gledam na Fox Life... NAJJACI CHANNEL

Post dobio aplauz od Jason

LOST
Cosby Show
CSI
Judina zena :|

Ima jos jedna neznam naziv , one 3 sestre vjestice. Znali ko kako se zove?

Chulle je napisao/la:
heroji,
smallwile,
seinfeld,
fresh prince from bel air,
charmed, Strasti (na obn, sa Timmyem i Tabbithom),
Uvod u Anatomiju (pratim nove epozode)
Dr. House (pogledam ga ponekad),
Dirty Sexy Money (stvarno prejaka serija, neznam kak se niko nije sjetio da je emituje)
Accoarding To Jim
Bracne Vode ( americka verzija - Married With Children..nju sad obavezno pratim)
Sve ove serije, ili vecinu njih sam gledao i gledam na Fox Life... NAJJACI CHANNEL

sjo jarane , strasti su pwnale ono baš. Nisam propustio ni jednu epizodu , uvijek u 19.00h sam bio kući da gledam ... kol'ko ono serija ima epizoda , ne znam vala ni ja napamet, al baš ih je puno :D

dobra je i Charmed , prve 2 sezone. Ostalo fail žešći , smallvile je samo jedna sezona i snimljena ja mislim , pregled'o sam na PRO7 , i Pink-u 2x xD
Jason je napisao/la:
OZ je jedna od jačih serija , to je istina. Scenario je unikatan , a vala i priča. Posebno narator u seriji je zanimljiv , ne ?

Ma vidi , to vaše lud je**n normalan , je gloopost žešća , komercijala mrtva , majkem' ba ... To smješno moronima samo, da su spojili stare nadr'aliste. Bio bi to epic show trust meh.

btw. Mene više privlače starije serije ( 80s / 90s ) .
Znaš šta je glupo u Lud Zbunjen Normalan - što se svaka epizoda vrti oko zapleta, i na kraju postane dosadno...
- bolji život
- srećni ljudi
- seinfeld (il kako se pise hehe)

daleko najjace sto se humora tiche, svakodnevni humor a ne neki "umjetni" ... iz stvarnog zivota i dogadjaja ;)

i mozda prijatelji jos da dodam

to bi bile te serije koje nece nikad zastarit 9-)

Biggie je napisao/la:
Znaš šta je glupo u Lud Zbunjen Normalan - što se svaka epizoda vrti oko zapleta, i na kraju postane dosadno...
Ma haj ba da je to smješna serija , pa i nekako .. bilo bi logično , al' provaljivat' gluposti je nigdje veze .. ono vidi se da su ljudi očajni , da im baš treba $$ ... :/

ma propala je kod nas produkcija serija , bila je extra viza za budućnost, ono replika Boljeg Života , pokazuje kako se nakon rata živi. :)

sve u svemu nije bio fail ko lud zbunjen normalan.
Biggie je napisao/la:
Samo nekakvi nesporazumi.. Dosadilo bogu i narodu Samo ih izvlaci Izet-
Sry na citiranju
Jason je napisao/la:
Ma haj ba da je to smješna serija , pa i nekako .. bilo bi logično , al' provaljivat' gluposti je nigdje veze .. ono vidi se da su ljudi očajni , da im baš treba $$ ... :/

ma propala je kod nas produkcija serija , bila je extra viza za budućnost, ono replika Boljeg Života , pokazuje kako se nakon rata živi.

sve u svemu nije bio fail ko lud zbunjen normalan.
Još sad pola glumaca pomrlo, pa traže zamjenu u vidu propalog voditelja koji je još propaliji glumac (Maca).
Sve u svemu, prva sezona je bila kulj, druga i nekako uz povremne bljeske, ali ovo... ako bude treće sezone, to će biti najveće smeće na svijetu, iskreno kažem
Za South Park-om sam bio lud. I sagledao sve sezone. xD

I uzivao sam gledajuci Will Smith-a u seriji Fresh Prince. ^^

Vecinom volim serije comedy zanra.
Jason je napisao/la:
Steve je iz Family Matters... A jarane đe neće puć normalne osobe nostalgija za ovim starim serijama , a vala istina je što kažeš da je bilo i drugačije vrijeme .. i nije bilo tol'ko ovih wanna be mangupa i ovih sranja ... oj kad se sjetim i one serije the tribe ( pleme ) , kad sam se ja svađ'o sa sestrom stalno da gledam xD ,ona neće a ja hoću .. drama :D
Aaahh Family Matters, hvala jarane :D

Jao i The Tribe bas legendarna :D Bray i Lex najjaci. :) I onaj jos sa ludom frizurom, ono sa strana napravi rogove kako se sjecam. xD

Vidim raspravljate i o lud, zbunjen, normalan. E mene tu najvise nervira sto ti u prvih 5 minuta gledanja skontas sta ce biti u narednih 20 minita serije il kolko vec traje. Ono bas nekako glupo, sve ti kazu u prvim minutama i mozes pogoditi uvijek sta ce biti. lame :/

Smallville i dalje gledam na novoj, al samo subotom u 13:00. A nekad uhvatim i na pinku mada nisam bas pratio kad i u koje vrijeme se emituje tu.

A strasti jaka nenormalno. Ima haman 1000 epizoda xD Kad Tabitha ubaci Timmy-a u ves masinu xD A prije toga upozorenje, do not try this at home haha :D
Najdraze stare, nesjecam se bas sad al evo nekih:
Bracne vode
Seinfeld
Prijatelji
Princ iz Bel Aira
. . .

Sad ugl. gledam akcijske/kriminalne, najdraze su mi:
Chuck, CSI Miami/NY/Las Vegas, Kosti, Zaboravljeni slučaj, Heroji iz strasti i prije šta su bile : Prison Break (zakon brace), Oz, Magnum Cobra 11,
+ kad mi je dosadno pogledam gotovo sve serije sa RTLa
u popodnevnom terminu:D (od njih najdraze: kako sam upoznao vasu majku, rat u kuci)
Uglavnom sve sa RTL programa:)

Jason je napisao/la:
sjo jarane , strasti su pwnale ono baš. Nisam propustio ni jednu epizodu , uvijek u 19.00h sam bio kući da gledam ... kol'ko ono serija ima epizoda , ne znam vala ni ja napamet, al baš ih je puno :D

dobra je i Charmed , prve 2 sezone. Ostalo fail žešći , smallvile je samo jedna sezona i snimljena ja mislim , pregled'o sam na PRO7 , i Pink-u 2x xD
Strasti je bilo nekih 270 epizoda, dok je nisu prestali da emituju :@
Charmed, potpuno si upravu ;)
Smalwille si se zajebo qme, ima 9 sezona xD...al aj... sta fali.. Uglavnom za razliku od SVIH drugih serija, u kojima su sjebali seriju pustajuci VEC drugu sezonu, Smallville je ostao besprijekorno hardcore serija, i svaka serija PUNA iznenadjenja...Ja sam dosao do bog zna koje sezone... mislim daje 6, kad Klark mora da fata one Fantome iz Fantomske zone, koji su pobjegli kad i je i on pobjegao... u 7. ce mu pomoci ona Super Grupa il kak vec.. Flash, AquaMen itd.
jedva cekam...uglavnom na novoj pratim....
EDIT
zaboravio prijatelje... sad ce film aBd
bhcntr je napisao/la:
Oj kad se sjetim . Od ovih sto si nabrojao mucke najjace i full house . Ima fkt predobrih Ne mogu se sjetiti imena one sa Steve Urkellom ? najjaci lik iz serija meni "My name is Steve"

btw southpark od ovih "crtica-serija" najjaca . fat cartman .

ili kad kaze " Hello Laura" sa onim cvikama i tregerima
svaki put se nasmijem
Najjaca episoda kad ulete u kucu sa autom
Seinfeld
Cosby Show
Bukvalo sam budio staru navece kada sam to gledao...
Sjecam se iz cosby showa :

Doso starac onaj narucio djeci neke lude hamburgere, oni nece te im naruci prave a ove ponese kuci. Pita ga zena sta ce ti kae on samo donio. Dadne sinu (najstarijem) ovaj ode u kuhinju a starac nakon 40 sec ulazi nista hamb. nije ostalo. Zamalo ga inf. nije strefio

PWNAGE !

empty_king je napisao/la:
Seinfeld
Cosby Show
Bukvalo sam budio staru navece kada sam to gledao...
Sjecam se iz cosby showa :

Doso starac onaj narucio djeci neke lude hamburgere, oni nece te im naruci prave a ove ponese kuci. Pita ga zena sta ce ti kae on samo donio. Dadne sinu (najstarijem) ovaj ode u kuhinju a starac nakon 40 sec ulazi nista hamb. nije ostalo. Zamalo ga inf. nije strefio
:D
PWNAGE !
Zar ti stara ne gleda serije :D ?

That sux really ... ja sam uvijek sa roditeljima gledao serije po noći , i po danu . .sometimes i sa sestrom , when she's u kući xD
Jason je napisao/la:
Zar ti stara ne gleda serije ?

That sux really ... ja sam uvijek sa roditeljima gledao serije po noći , i po danu . .sometimes i sa sestrom , when she's u kući xD
Gleda al' ona uvijek one romanse... Znas ono Naivna Nevjesta, Zad stara i tako ...
Ja sam takodjer volio i Zivot na sjeveru... Bas su komicni likovi..
Te old sql serije su puno komicnije od danasnjih komedija ...

Da mi je sestra tu u blizini, pa da nabroji 101 spanskih sapunica

Nikada nisam nesto gledao serije, jedino sta sam pratio jedno vrijeme je Chamed ( sestra gledala, pa "morao" i ja, kasnije se navukao ) a od domacih, Vratice se rode

Prison Break sam odgledao prvu, drugu i trecu sezonu, ali ne znam da li se to ovde broji, jer vidim niko ne navodi

I bila je jos jedna pregotivna, kojoj nikako nisam mogao upratiti vrijeme, i ni danas dan ne znam kako se zove, uglavnom o Tenisu se radi

Ne mogu da se sjetim niceg vise, sto me stvarno cudi, jer odgledao sam poodosta filmova, a i mogao bih da nabrojim dosta starih serija. Uglevnom, ako se prisjetim, edit cu

od ''starih'' serija, najbolje su mi bile:

dosjei x
roswell (prikazivala se na novoj tv prije 10-ak godina, i ako neko ima torrent za sezone, bila bi prezahvalna :D)
seinfeld
baywatch :D
dawson's creek

ima toga jos, al te su mi nekak najvise u sjecanju ostale, najvise sam ih volila gledat :$

Hmmm, vidim da skoro svi dijelimo mišljenje da su Mućke besmrtne. Ove američke serije su malo sladunjave za moj ukus (izuzev OZ-a i sitcom klasika).

Dakle, serije u kojima sam najviše uživao (a uživam i danas) su Star Trek serijali (Sedma, javi se), Bračne vode, Red Dwarf, Mućke i Monty-Python, te crtane serije South Park i Beavis and Butthead.

Dr.House
Seinfeld
That`s 70 show
Cosby Show
The king of Queens
...
Al sigurno Seinfeld jedna od najboljih po meni .
A od ovih domacih
Lud,zbunjen,normalan

;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.