Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Serije

1.313 pregleda · 120 odgovora · otvorena 13.10.2009. u 21:33

Ohoj,
Taman malo da se odmorim od ovog života , a vala i vremena. :)

Zanima me koja je vama bila najdraža serija ( dok su se pravile normalne serije naravno , bez ovog novog smeća. ) .

Iskreno, ja ih imam puno. Pa ev' vam manja lista , neće vam škodit' ni da kupite ove serije , jer se više ne prikazuje na TV-u , I think.

- Full House
- Who's the Boss?
- Family Matters
- Soledad
- Paquita Gallego
- Passions
- Buffy the vampire slayer
- Northern Exposure
- Kate and Allie
- Heartbreak High
- Alf
- Cosby show
- sivi dom
- grlom u jagode
- đekna
- zaboravljeni
- saved by the bell
- bolji život
- srećni ljudi
- vruć vetar
- black adder
- otpisani
- mućke
- seinfeld

Uglavnom , to je manja lista mojih najdražih serija. Pukla me neka nostalgija radi ovog vremena...

Ne pišite gluposti , like:
" Ma lud zbunjen normalan sjooooo ba najjaca " . Takvi postovi će biti izbrisani.

gl :)
takoder mucke,otpisani,onda cosby show..bilo je super dok su ga prikazivali na novoj..takoder maried whit children...jako smijesna serija..umirem od smijeha kad je gledam,ally McBeal takoder looda serija..i tako...pozzz

Post dobio aplauz od Jason

1. Zar si ti bas pogledo toliko serija
2. Ovo samo kraca lista ? :O
3. Kolko ti imas godina ? :o
4. Gledo sam neke
5. Pa Lud,Zbunjen,Normalan najaca ba :P
Magnum jarane najjači svojevremeno bio dok sam ga gledao xD
Sad... ph.... sve je to komercijalizovano, a i ne gledam TV toliko, mozda CSI

proxio95 je napisao/la:
1. Zar si ti bas pogledo toliko serija
2. Ovo samo kraca lista ? :O
3. Kolko ti imas godina ? :o
4. Gledo sam neke
5. Pa Lud,Zbunjen,Normalan najaca ba :P
1. Jesam
2. Jeste
3. 16
4. Ok
5. GTFO!
- OZ, meni jedna od najboljih serija definitivno. Gledao reprize stalno. Emitovala se na FTV i na HRT2 koliko se sjećam.

Još neke koje bih mogao izdvojit su Heros, Jim's world (humoristicka serija, kod nas se zove Svijet prema Jimu), onda apsolutno najjaca humoristicna serija -> Moja Porodica. Emitovala se na BHT1 jedno vrijeme, pa na HRT2. Ja svaku gledao, ismiješ se ko konj. Onda, Kako sam upoznao vašu majku. Mislim da sam je gledao na RTL-u.

Ne znam šta imaš protiv LZN, ali je definitivno jedna od najgledanijih serija prošle godine u BiH pa i šire.

Ako se 'pikaju' i crtani onda da navedem legende.

- South Park
- Simpsons

F T W !

spY je napisao/la:
- OZ, meni jedna od najboljih serija definitivno. Gledao reprize stalno. Emitovala se na FTV i na HRT2 koliko se sjećam.

Još neke koje bih mogao izdvojit su Heros, Jim's world (humoristicka serija:D, kod nas se zove Svijet prema Jimu), onda apsolutno najjaca humoristicna serija -> Moja Porodica. Emitovala se na BHT1 jedno vrijeme, pa na HRT2. Ja svaku gledao, ismiješ se ko konj. :D Onda, Kako sam upoznao vašu majku. Mislim da sam je gledao na RTL-u.

Ne znam šta imaš protiv LZN, ali je definitivno jedna od najgledanijih serija prošle godine u BiH pa i šire. ;)

Ako se 'pikaju' i crtani onda da navedem legende. :D

- South Park
- Simpsons

F T W !
OZ je jedna od jačih serija , to je istina. Scenario je unikatan , a vala i priča. Posebno narator u seriji je zanimljiv , ne ? :P

Ma vidi , to vaše lud je**n normalan , je gloopost žešća , komercijala mrtva , majkem' ba ... To smješno moronima samo, da su spojili stare nadr'aliste. Bio bi to epic show trust meh.

btw. Mene više privlače starije serije ( 80s / 90s ) .
Friends najjaca
Ima epizoda da sam pola sata plakao od smjeha kad Joe nesto odvali

Uglavnom ko nije pogledao nezna sta je propustio

Jos neke:
-Only Fool and Horses ( Mucke)
-Simpsons ( Homer najjaci)
-Fresh Prince from Bel Air ( )

Nisam neki ljubitelj serija nikad ni bio ali danas ovaj crap ne mogu ni smislit.

btw.

Sivi dom
Tesna Koža
Bolji Život [ do nekoliko se i on prikazivao u rezprizama]

Gledao sam skoro sve od ovih sto si naveo. Seinfeld i Northern Exposure i dalje gledam na Nova TV :D

Bolji zivot sam odgledao jedno 3 puta sve epizode.
Cosby show legendarna serija. Ono bas za opustanje.
Who's the Boss?-- Jao kad se ove sjetim :D Jel tu ono glumila Alyssa Milano, al nije imala tad 15 godina :D Prejako bas. Ne znam zasto je opet ne puste. Cini mi se da se na OBN-u prikazivala.

To su neke koje su meni bas ostale u sjecanju, mada sam i dosta ostalih gledao al glupo da sad o svakoj pisem nesto. I dodao bih tu jos Princ iz Bel Aira :D

EDIT: A spY napomenu za OZ, i nju sam gledao i bas je jaka serija. Sve je nekako predobro osmisljeno, Arijevci, Muslimani, Latinosi :D Prepreprejako!

Dosada sam pregledao dosta serija, nemogu ni nabrojati.
Ali od svih najdraža i najbolja je : PRISON BRREAK. Serija je prejaka, zarazi te samo bi je gledao. Stvarno ne znam ima li bolje serije od ove.
StealtH je napisao/la:
Gledao sam skoro sve od ovih sto si naveo. Seinfeld i Northern Exposure i dalje gledam na Nova TV :D

Bolji zivot sam odgledao jedno 3 puta sve epizode.
Cosby show legendarna serija. Ono bas za opustanje.
Who's the Boss?-- Jao kad se ove sjetim :D Jel tu ono glumila Alyssa Milano, al nije imala tad 15 godina :D Prejako bas. Ne znam zasto je opet ne puste. Cini mi se da se na OBN-u prikazivala.

To su neke koje su meni bas ostale u sjecanju, mada sam i dosta ostalih gledao al glupo da sad o svakoj pisem nesto. I dodao bih tu jos Princ iz Bel Aira :D

EDIT: A spY napomenu za OZ, i nju sam gledao i bas je jaka serija. Sve je nekako predobro osmisljeno, Arijevci, Muslimani, Latinosi :D Prepreprejako!
I jarane onda mi kažu da ne budem depresivan , sam si sad naveo kako su prije serije pwnale , znači. Uživancija , život je imao smisla. Bio je neki cilj, kad dođeš kući da gledaš seriju, ono zakasniš , bukvalno plačeš svega mi ... :/

nedostaje mi to ...
Oj kad se sjetim . Od ovih sto si nabrojao mucke najjace i full house . Ima fkt predobrih Ne mogu se sjetiti imena one sa Steve Urkellom ? najjaci lik iz serija meni "My name is Steve"

btw southpark od ovih "crtica-serija" najjaca . fat cartman .

Što se tiće serija najviše sam gledao stare domaće serije.U prijašnjim postovima su nabrojane neke, ali nemojte zaboraviti:

TOP LISTA NADREALISTA fenomenalna serija

Ta serija mi je najdraža a još sam gledao:

vruć vetar
bolji život
kapelski kresovi
prosjaci i sinovi
velo misto
nase malo misto
lud zbunjen normalan
tesna koža
otpisani

i jedina strana serija koju mogu uvijek gledati a to je: the files x
ima nekih starih serija a i novih na ovom spisku ako se još ćega sjetim napisat ću.

CSI MIAMI
Otpisani
Vrela krv
Svi mrze Chrisa
Princ from Bel Air
tESNA KOZA
:D:D:D

Jason je napisao/la:
I jarane onda mi kažu da ne budem depresivan , sam si sad naveo kako su prije serije pwnale , znači. Uživancija , život je imao smisla. Bio je neki cilj, kad dođeš kući da gledaš seriju, ono zakasniš , bukvalno plačeš svega mi ... :/

nedostaje mi to ...
Ma gdje nisu. Al kad skontas, sve je nekako bilo drugacije tad. Ne samo serije nego i sve ostalo. Sad je svima furka odgledati nekakav film gdje zbode ovaj ovoga, onaj onoga, nekakve huliganske i sta ja znam. Onda izaci na ulicu i glumiti te svoje idole.

Zaboravi đeknu spomenuti. Pa to je ostvarenje nevjerovatno. Pa ona scena kad Radosav ganja postara zbog konja, sto mu nije platio. Citiram: "Ma samo da mi je da te jednom dohvatim pesnicom." Hahah :D Jaooo pa oplacem uvijek na tu scenu.

A te stare serije imaju drugaciji utjecaj bar na mene. Prvo sto me podsjete na ta stara vremena, ono bas te nostalgija opali. A drugo sto si totalno opusten dok ih gledas. A ne kao vecina ovih novih, napet si kroz citavu epizodu, ne mozes se nikako opustiti i uzivati u seriji.

Mislim da cu potraziti linkove za download Who's the boss? serije. Hvala sto si me podsjetio na nju.

Gledaj ove slike:

I da te ne pukne nostalgija. :(

A u kojoj je ono seriji glumio Steve Urkel? Zablokirao mi mozak nekako :D

Kako sam upoznao vasu majku
Pod istim krovom
Heroji iz strasti
mucke
CSI Miama
CSI NY
NAVY CIS(ja mislim da se tako pise )
OZ
Zakon brace
Dosje X po meni najjaca serija ikada snimljena

Et to je od mene sto volim pogledati al pola od tih npr OZ i Zakon brace nema vise ja mislim

CSI Miami
Princ iz Bel Aira
Pod istim krovom
Mucke
Kosti

Svi mrze Chrisa

i

Who's the Boss?

Znaci najjace (meni), onda OZ, nisam gledo sve al sto sam gledo svidjelo mi se, nisam mogo gledat sve pa sam fato izmedju redova, onda od domacih Tesna Koza, Nadrealisti..

Ima jos, ne mogu se sad bas najbolje sjetit.

StealtH je napisao/la:
Ma gdje nisu. Al kad skontas, sve je nekako bilo drugacije tad. Ne samo serije nego i sve ostalo. Sad je svima furka odgledati nekakav film gdje zbode ovaj ovoga, onaj onoga, nekakve huliganske i sta ja znam. Onda izaci na ulicu i glumiti te svoje idole.

Zaboravi đeknu spomenuti. Pa to je ostvarenje nevjerovatno. Pa ona scena kad Radosav ganja postara zbog konja, sto mu nije platio. Citiram: "Ma samo da mi je da te jednom dohvatim pesnicom." Hahah :D Jaooo pa oplacem uvijek na tu scenu.

A te stare serije imaju drugaciji utjecaj bar na mene. Prvo sto me podsjete na ta stara vremena, ono bas te nostalgija opali. A drugo sto si totalno opusten dok ih gledas. A ne kao vecina ovih novih, napet si kroz citavu epizodu, ne mozes se nikako opustiti i uzivati u seriji.

Mislim da cu potraziti linkove za download Who's the boss? serije. Hvala sto si me podsjetio na nju.

Gledaj ove slike:

I da te ne pukne nostalgija. :(

A u kojoj je ono seriji glumio Steve Urkel? Zablokirao mi mozak nekako :D
Steve je iz Family Matters... A jarane đe neće puć normalne osobe nostalgija za ovim starim serijama , a vala istina je što kažeš da je bilo i drugačije vrijeme .. i nije bilo tol'ko ovih wanna be mangupa i ovih sranja ... oj kad se sjetim i one serije the tribe ( pleme ) , kad sam se ja svađ'o sa sestrom stalno da gledam xD ,ona neće a ja hoću .. drama :D
od ovih svih:

• Full house
• Cosby show

a ima jos jedna,meni najdraza,a koliko sam vidio nije na spisku,a to je:

• Kako sam upoznao vasu majku

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.