Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prognoza Bih-Spanija

437 pregleda · 60 odgovora · otvorena 12.10.2009. u 15:57

Kao prvo zamolio bi administraciju da ide tema u zanimljive ako moze(da se ne bi zagubila):D.Dakle sad vidite po naslovu o cemu se radi..sad treba mi jedan od administratora da potvrdi ovo moje o cemu bih pisao...Dakle napisati prognozu rezultata BiH-Spanija i onda ko pogodi rezultat dobije jedan aplauz...da vidimo kako ko "igra" kladionicu..:P.Eto samo znaci treba da mi neki od administratora potvrdi ovo..za te aplauze...Pozdrav
Prvo poluvrijeme 1:2 .. Drugo 2:2 ili 3:2
Je**t cemo im majku, zabit cemo im pet golova, a ona dvojica muslimovic i ibricic odgovarat ce vjerujte meni,

Kaze ciro nakon utakmice Bosna 7-0 Spanija x)
trebamo ih ugazit hh

djubrad spanska :D

4-0 rezultat :D mozda 4-1 ako se koi provutje njihov, :D
4-39-)9-)
2 : 1 za BiH
0 : 4 ..
Najvjerovatnije da će biti X jer ce to biti utakmica sa puno golova , a i treneri ce ubacit druge igrace, tj. cuvat ce standardni tim, jer nema potrebe da se neko povrijedi na utakmici u kojoj su oba tima prošla
Moja prognoza je da ce ovo biti utakmica sa mnogo golova a najvjerovatnije ce biti X - nerijeseno. Rezultat: 2:2
Posto nema pola spanije u zenici. Bit ce 2 - 1.. Mi dajemo gol, onda se malo opustimo, oni se vrate na 1:1 i konacno 2-1.

Dzeko il Ibisevic strijelci normalno.

Al samo opusteno, vec imamo baraz, nedo bog da se ko povrijedi.
1-4 ... mozda cak 2-4 :) to ce vise biti prijateljska utakmica hahaha :D
A jeste podcijenili Spaniju kao da je San Marino sta je vama ljudi dragi jeste vi normalni?

Ne mogu dati prognozu tacnu ali jednio sto znam da je SPANIJA veliki favorit i da ce vrlo vjerovatno pobjediti!

GLEDAJTE REALNO NA OVO, A NE NAVIJACKI!
KostamaN1 je napisao/la:
nemojte se prosipati, nema bih sanse, mozda za x, ali sta je tu je, svi znamo kakva je spanija reprezentacija, ja navijam za bih ali tesko da se moze izboriti za 3 boda, hf
Jesi čuo da Špa. neće imati pola igrača ?
@Topic
Mislim da će Hrvatska dobiti 2:1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.