Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Jasmina.

718 pregleda · 26 odgovora · otvorena 12.10.2009. u 10:19

Eh ovako.Za sve one koji žive u Sarajevu na socijalnom,molim za pomoć,a i ostale..

Radi se o jednoj djevojci,tj Jasmini.

Ovako : Jaran koji ne živi u Sarajevu,prije 4 godine,u 8 razz upoznao Jasminu,na ex. u Neumu i zaljubio se.. Al nikako da je nađe.

Sve što zna o njoj je da se zove Jasmina,da ima između 17-18 godina, da je na exkurziji u 8. razredu bila u Neumu. I da živi na Socijalnom,zgrade oko Merkatora. Hvala unaprijed.

Jedna tema je obrisana radi vašeg spamanja,nemojte i ovdje.;)

I da,temu odobrio Wertu,hvala mu puno. 
evo ti ideja :) napravis na facebooku grupu pod nazivom "Za sve Jasmine" i u opis stavish da zelis u jednoj grupi prikupiti sve osobe koje se zovu Jasmina bla bla bla neke bombinge nabacas, a u danasnje vrijeme je vrlo moguche da ta tvoja Jasmina koristi facebook i da ce se uclaniti u grupu :) a ti svakodnevno gledaj sve Jasmine i izaberi onu svoju :) GL
e ovako 20 godina zivim u sarajevu pola svog zivota sam stanovo u hrasnom ..Evo ovo drugo pola na pofalicima
ako ima likova koji su zanteresovani da pomognemo ovome momku oko ove djevojke pomocicemo mu bilo bi dobro organizovati okupljane nekakvo .. Obleticemo one zgrade oko merkatora i cjelo socijalno da pokusamo naci tu famoznu jasminu ... Znam kako je biti zaljubljen u nekoga 

AKo ima naroda da hoce ja cu isprintati dosta ovih transparenata 50komada da ljepimo po zgradama ... Sha fali da pomognemo   i onako sace bajram nova godina bozic a lik da bude sam .... Vala nije red 
RzA je napisao/la:
e ovako 20 godina zivim u sarajevu pola svog zivota sam stanovo u hrasnom ..Evo ovo drugo pola na pofalicima
ako ima likova koji su zanteresovani da pomognemo ovome momku oko ove djevojke pomocicemo mu bilo bi dobro organizovati okupljane nekakvo .. Obleticemo one zgrade oko merkatora i cjelo socijalno da pokusamo naci tu famoznu jasminu ... Znam kako je biti zaljubljen u nekoga 

AKo ima naroda da hoce ja cu isprintati dosta ovih transparenata 50komada da ljepimo po zgradama ... Sha fali da pomognemo   i onako sace bajram nova godina bozic a lik da bude sam .... Vala nije red 
Ma nećemo sad momka furati i ložiti !
haj kontam sto je ovaj klinac puko ali on u pubertetu i to kontas pa fisne na curicu ali sto ovaj RZA fura djete boze dragi ae fisni mu samarcinu jednu...zapravo dvije
koji si ti debil :S omg omg omg ..... sta ce ti bola ta jasmine da vidis vamo u mostaru lejla ovu xD9-)9-)9-)9-):D
95% ljudi na svijetu , svaki put kad odu na more zaljube se i misle da bez nje(ga) ne mogu zivit', bla bla.

Simply, forget it . Saraj'vo puno cura, izadji u grad i nadji sebi jednu

nou ofenz, samaraj ako hoces, al' jednostavno je zaboravi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.