Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH - Španija

907 pregleda · 83 odgovora · otvorena 11.10.2009. u 20:05

Ajmo prognoza, šta očekujete od lavova?
Kao što vidim neće igrat pola španjolaca, al nebitno jer je važno dignut rang na FIFA-inoj listi.
Moja prognoza je BiH-Spain 2:1
Može tema u zanimljive..
Ono vidimo se u nicaZe i mislim 1:0 za BiH.
btw
Ahahahaha cuj bez 5:0 ne idemo sa terena. ahahahahahhaahhha
Nek' i nama produze tekmu 7 minuta
btw2
Steta sto su retardirani Englezi pustili Ukrainu da prodje, zao mi je Hrvatske jer bih volio da svi sa balkana odemu na mundial.
Cestitke Srbiji za deklasiranje Rumuna.
Španjolska će stradati u Zenici: Europskim prvacima nedostaje pola momčadi

ŠPANJOLSKA na noge neugodnoj i motiviranoj bosansko-hercegovačkoj nogometnoj reprezentaciji u srijedu u Zenicu dolazi bez Daniela Güize, Carlosa Marchene, Xavija, Carlesa Puyola i Cesca Fabregasa.

Objavila je to Marca u broju od nedjelje. Isti izvor navodi da su Güiza i Marchena ozlijedili butne mišiće, što ih je onemogućilo i da nastupe u Jerevanu protiv Armenije (2:1 za Španjolce). Xavi neće igrati da ne bi pogoršao ozljedu, Fabregas će biti odsutan zbog problema obiteljske prirode dok Puyol mora pauzirati zbog žutih kartona.

Neizvjesni su također nastupi lakše ozlijeđenih Fernanda Torresa i Andresa Inieste, a izbornik Vicente del Bosque otprije u kadru nema ozlijeđenog Davida Villu. O zamjenama zasad nije razmišljao.

Utakmica na Bilinom Polju bez ozbiljnog je značaja. Europski su prvaci, međutim, pobijedili u svih devet dosadašnjih dvoboja skupivši maksimalnih 27 bodova. Zato bi im pobjeda nad BiH mogla ipak biti važan cilj.

Jednako dobar učinak u kvalifikacijama jedino imaju Nizozemci, koji su prvo mjesto u devetoj skupini osigurali s maksimalnih osam pobjeda.
M bice 3:0 za nas, . . .

Jedva cekam da ih se osvetimo za one sugave poraze, pa i onaj kad smo u 7 minuti nadoknade primili gol :/

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Slazem se XD I ja mislim da ce biti jedno 2:1 za Bosnu BOSNA ♥

Post dobio aplauz od bak1r

Ma samo da pobijedimo ko da je vazno koliko

al 1:0 za nas ce da bude

bez 5:0 ne izlazimo sa terena

Ma kaaki bosna definitino dobija abd ali netreba se nadati i spanija tuj moze uvuci nesto,, ipak to je kvalitetan klub.

Ma koliko go0d da su kvalitetnni suknucucemo im 5 golova ne 2 ne 1 nego 5 jer kosto dragi kolega kaze :D bez 5/6 golova neidemo sa terena..

ma idemo da ih ogulimo

sve dok je cire mi smo ne pobjedljivi

♥
Nisu oni kompletni a BiH je u euforiji i digli su samouvjerenost na najveci moguci nivo tako da ciro i djeca idu po novu pobjedu i to je sigurno u to se ne smije sumnjati....
rulF je napisao/la:
M bice 3:0 za nas, . . .

Jedva cekam da ih se osvetimo za one sugave poraze, pa i onaj kad smo u 7 minuti nadoknade primili gol :/
Sudac šugavi Steve Bennet nikad mu neću zaboraviti ime

Ocekujem pobjedu, naravno uvijek smo im predstavljali problem.

Nego ima li neko da prodaje karte?
100% ovaj rezultat ako nebude banujte me !

3:1 za bih
- ma treba s full sastavom igrat...da se ne opustimo, a volio bih fkt da izvucemo Portugal...ocemo C. Ronalda da se Spahic poigra
Ma prosli smo.Nek odigramo sa zadvoljstvom tu utakmicu , hu fak spanija , vi go

Zao mi hrvacke , al' dodje ukrajina bih'i na vratanca.
Ova utakmica i nije vazna za nas i za njih.
Mislim da ce biti revijalna utakmica, ali isto tako Spanija se nece tek tak pustiti da ih pobijedimo jer ce im to biti prvi poraz u kvalifikacijama.

Volio bih da bude za nas 3:0
a realni rezultat 2:1

sretno momci, samo optimizam..
Ocekujem pobjedu, pola Spanaca ne igra.. Mi bi tom utakmicom mogli mnogo toga pokazati i dokazati, a njima ne znaci prakticno nista.. Cak mislim da ce biti poprilicno ubjedljivo, mozda 3:1..
Da tarrota pitas bilo bi za španiju 0 : 1

Najjaci je Ciro pitaju ga : " koga prizeljkujete u barazu" ciro : Ma j**e mi se nek dodje ko hoce
Tekma , zdjela dvije meze , par piva lagano platno , poslje dushmanima ..... onda navijanja u centru grada xD

0:2 za BiH
Allaham, znaci sad ne samo da je moguce da dobijemo Spaniju, nego i bilo koju ekipu na svijetu, jer smo puni ludog optimizma.

Novinar: "Gospodine Blazevicu, koja ocekujete u Barazu"
Ciro: "ragi Sine, J**E MI SE"

Eto sta je rekao
xD

A volio bi Rusiju da dobijemo u Barazu da je zguzimo pa da citav svijet poludi

BiH 2:1 Spanija

Pozzz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.