Hjoj jarane :*
Prvo nema bgm razloga da vrjedjas...
Drugo...koliko vidim, napisao sam da je gotovo nemoguce da se MAC zarazi virusom...
"u nekim pogledima je napredniji od PC"...je bilo u kontekstu koji si ti naveo, da ima bolju uskadjenost Hardwarea i Softwarea... i bgm, pratim ti posljednje posteve...i konstantno si u nekim konfliktima... Ja ovo nesmatram konfliktom, a ak pogledas moje postove u nekim situacijama te branim...
JBGA, mozda da sam prije bio ove pameti, sigurno bih uzeo MAC, al sta ces... i jos nesta.. Primjetit ces da moji postevi nisu opsezni... dva konkretna razloga xD
Prvi je sto sam nedavno prst slomio pa mi je znatno teze kucati, a drugi je sto se ja netrudim da zadivim druge svojim "opseznim" postovima...jednostavno se izrazim normalnim rjecnikom.

Ovo nevazi za tebe, vec gledam... da se dosta raje sa portala fura na Sephiroth-a. Naravno, ako bi se inakog trebali furat to je on...al moje misljenje je da budu svoji... Ako oni pricaju offline short language, zasto im postevi nisu takvi?? Sad trabunjam gluposti xD... Ove tablete fkt uticu na mene...