Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] soNgY

259 pregleda · 29 odgovora · otvorena 08.10.2009. u 20:08

Hai... evo da i ja predstavim svoja 3 rada koja sam uradio u zadnjih par dana... radi se o 2 wallpapera i 1 sigu... u pitanju su igre: HALO (wall), Final Fantasy (wall), Mortal Kombat - SubZero (sig)... e'o...

HALO (wall):

Final Fantasy (wall):

SubZero (sig):

Svi komentari su dobrodosli, osim onih koji nemaju veze s temom naravno
svidja mi se final fantasy wall , a ovaj drugi wallpaper onako ( moze bolje ) , sig nije losh , sve u svemu 7 / 10 .
Za svaki rad bi ti dao neku peticu jer to nije jos ono pravo usavrseno samo vjezbaj i bice sve bolje i bolje

5/10
Nije loše za početak, al trudi se SIg nije loš ostalo 3 ocjena
Mah, ja ću prvu i drugu skupa XD

Jarane, nije wall nekoliko brushova, render, neki text [font suxa ]. Dakle nije, shvati da ti MORAŠ POPUNITI VELIKU POVRŠINU [ ne brushovima i nekim glupostima ] koristi maštu, zato počni čitat' tutove posebno za wallove namjenjene.

Što se tiče siga, low je i on, jbga . Ako si se već prihvatio sigova, imaš ogame forum, definitivno najjači za sigove. Eto toliko od mene, budi ti meni živ i zdrav, čitaj tutove
Read more tutus,be creative.

~ 1. 7/10
~ 2. 7/10
~ 3. 10/10 [Samo dodaj svijetlo plavi stroke,ljepse izgleda]

Good luck .
nisu loshe

al ovaj subzero owna

<3
SubZero sig mi se najviše sviđa

prejako 10/10

ovo ostalo prosječna ocjena 6/10

dinoxus je napisao/la:
Mah, ja ću prvu i drugu skupa XD

Jarane, nije wall nekoliko brushova, render, neki text [font suxa ]. Dakle nije, shvati da ti MORAŠ POPUNITI VELIKU POVRŠINU [ ne brushovima i nekim glupostima ] koristi maštu, zato počni čitat' tutove posebno za wallove namjenjene.

Što se tiče siga, low je i on, jbga . Ako si se već prihvatio sigova, imaš ogame forum, definitivno najjači za sigove. Eto toliko od mene, budi ti meni živ i zdrav, čitaj tutove
Thx na savjetima ali malo vas je komentarisalo rad kao rad, nego samo postupak Inace, wallovi mi nisu neki specijalitet, kao ni sigovi, bas zato sam ih i napravio, da malo pocnem i to usavrsavat...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.