Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Outlock Express

66 pregleda · 5 odgovora · otvorena 07.10.2009. u 09:13

Ovako imam jedan veliki problem u vezi gore navedenog programa.
Problem je sljedeci:
- udjes u outlock express normalno napisem mail i stavim attachment ali kod primaoca poruke tog attachmenta nema :S:S

Molim vas pomozite, no spam
Nemojte mi govorit reintall ofo ono ak to stvarno ne moram da uradim ... nemam boba da dam al od srca se zahvaljujem svakome ko mi pomogne
b1gben4FuN je napisao/la:
jel to niko ne zna sviju vam ??????? :-(:-(:-(:-(:r:r:r:r:r
Pa nemoj slati poruke preko toga vec preko stranice na kojoj ti je registrovan mail npr. hotail,gmail,yahoo onda ce ti sve raditi !
1BGU1 je napisao/la:
Pa nemoj slati poruke preko toga vec preko stranice na kojoj ti je registrovan mail npr. hotail,gmail,yahoo onda ce ti sve raditi !
aj nemoj se provaljivat sviju ti ... napravi se account na outlock express-u ... prije sam mogao slati poruke s attachmentom a sad ne mogu :S
Ako saljes preko svog IM accounta(hotmail,gmail,yahoo..), onda nemoj slati preko outlooka, salji preko stranice, npr hotmail.com . .
Ja tako saljem, svaki put posalje kako treba . .

Ako ipak saljes sa maila ISPa, mocable.ba, tel.net.ba i tako . .
Moguce je da nisi dobro "utakao" attachment, probaj sa Mozilla Thunderbird.

Takodje probaj poslati istu poruku sa attachmentom na neki drugi mail . . jer moze biti i do frenda . .
A i prosupaj malo "perferences/options" u programu . .

Post dobio aplauz od Philosopher

rulF je napisao/la:
Ako saljes preko svog IM accounta(hotmail,gmail,yahoo..), onda nemoj slati preko outlooka, salji preko stranice, npr hotmail.com . .
Ja tako saljem, svaki put posalje kako treba . .

Ako ipak saljes sa maila ISPa, mocable.ba, tel.net.ba i tako . .
Moguce je da nisi dobro "utakao" attachment, probaj sa Mozilla Thunderbird.

Takodje probaj poslati istu poruku sa attachmentom na neki drugi mail . . jer moze biti i do frenda . .
A i prosupaj malo "perferences/options" u programu . .
hvala brate puno ... nije do mene 100 % moze bii da je do frenda, ja ti koristim e-mail od HS-a pa mi je lakse da preko Outlock Expressa radim

Hvalla puno

EDIT: Lock 'N' Trash

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.