zz rajo imam problem sa Photoshopom CS 4 naime kada ga instaliram i sve ljepo radi ali pisalo mi je da mu dam kao onaj licensn key i ja mu dam da bi mi sada reko "licenciranje za ovaj proizvod je istekao" i uopste mi nezeli uc pa kako da ja to poravim da radi??????
Diskusija
PS CS 4 problem...:)
64 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.10.2009. u 20:40
istekao ti obrishi ga il trazi licence code!
Skini portable verziju i koristi ps samo kad si diskonektovan a licence key ide na pm.
100% nece traziti licence key
@StealtH
Mislim da to neces moci rjesiti,posto je greska u instaliaciji sigurno su potrebni fajlovi osteceni pa ih nemoze kopirati.
Ponovo skini full ili portable.
100% nece traziti licence key
@StealtH
Mislim da to neces moci rjesiti,posto je greska u instaliaciji sigurno su potrebni fajlovi osteceni pa ih nemoze kopirati.
Ponovo skini full ili portable.
Da ne dizem novu temu bezze, da pitam ovdje.
Imam problem sa instaliranjem PS CS4. Kada pokrenem instalaciju, sve normalno ono i dođe do preparing installation, i tu zapne. Cekam sat vremena da nastavi ali nece. Pokusavao vise puta ali nikako ne uspjeva. Jel mozda neko zna rjesenje?
Imam problem sa instaliranjem PS CS4. Kada pokrenem instalaciju, sve normalno ono i dođe do preparing installation, i tu zapne. Cekam sat vremena da nastavi ali nece. Pokusavao vise puta ali nikako ne uspjeva. Jel mozda neko zna rjesenje?
StealtH je napisao/la:
Da ne dizem novu temu bezze, da pitam ovdje.
delwa5 je napisao/la:
da ti nije mozda do kompa zastekao oce se do desit...
StealtH je napisao/la:
Najgore sto sam sa njihove stranice skinuo free trial i ne moze nikako. A ne zasteka pc, formatirao HDD prije 10-ak dana. Sve ide extra, nikako ne steka pc i opet nece. Ako neko ima link da 100 % radi, neka senda na PM. Nije bitno CS3 ili CS4. Moram pokusati sve jer me izludi ovo.
delwa5 je napisao/la:
ja ti mogu dati link radi 100 % ali moras preko torrenta skidat......
da nebi dzabe dizao temu imal tko tutorial za PS cs4
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.