Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Exkluzivne snimke dogadjaja na Pecari .

740 pregleda · 50 odgovora · otvorena 06.10.2009. u 15:38

http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=18756:eksluzivno-snimke-koje-govore-sve-zvonimire-jukiu-ako-ti-se-ne-gadi-kad-pojede-pogledaj-ovo&catid=71:ciroki-brijeg&Itemid=51

Upravo sam dobio ovaj link, pa da podjelim . .

Nemam namjeru nista nikog uvjeravat, samo pogledajte snimke, ja text ni ostalo nisam ni procitao, samo pogledajte snimke, i sami zakljucite . .
cannabis4posho je napisao/la:
Ma mozete vi pricat sta hocete, realna cinjenica da ste oduzeli zivot mladom momku. Sta god da su Horde uradile upotreba vatrenog oruzja nije dozvoljena ali previse ste vi okupirani nacionalizmom i Hrvatskom da bi to shvatili.
Nemam zivaca pisat eseje, boli nas qrac sta neko od vas misli, vase misljenje nece promjenit cinjenicu da je Vedran preminuo i da se nikada nece vratiti.
Rest In Peace Vedrane, neka ti je lagana zemlja.
Prijatelju ti mislis da su oni dosli gledati utakmicu jel ?

E pa nije oni su dosli spremni i dogovorili su se da ce napravit belaj jer su svi maske nosili i marame preko lica i tako doc na utakmicu to jos nisam vidio a nigdje ni na jednom od ovih klipova nisam vidjeo da je itko od njih udarao sakama nego stolice cupali znakove prometne i bacali na policajce

R.I.P. Vedrane
Torque je napisao/la:
A kakav je ovo sad prilog sa "vasih" protesta "Gazi gazi gazi Balije" ?

Utakmica nije velikog rizika , hahahahahha , s "vama" se nikad ne zna :$

I onda kakve su price kruzile poslije utakmice u Sirokom "Uh jebote ubili smo naseg" ?

Sta je to ?
Bravo . .
Kako vas nije sram stoko neodgojena. Prepucavate se preko foruma, niko prismrdio sirokom nije nego su vas mediji natrovali svojim bajkama. NE PRICAJ AKO NE ZNAS.
JEDINA BITNA CINJENICA JE DA NAS JE JOS JEDAN MLADI ZIVOT NAPUSTIO.
:(
uNderssoN je napisao/la:
:(
nije pistol ziv bio

-_-

jedino , mozete slagati da je ovo SOCOM iz metal geara -_-
Kada Pitari (bar ona huliganska sekcija) stisnu jaja i odu malo na sjevero-istok Dodiku praviti sranje, onda će dokazati da su huligani visoke klase na koje bi ja onda gledao kao na neku sub-kulturu. Kao i Englezi na svoje 'ajmo reći. A ne ovako, ponašati se k'o zadnje pi**e i ići udarati starca od 60 godina i praviti nered u naselju koje veličinom nije ni sedamnaestina Sarajeva.

Mogu se kladiti da su u dogovoru sa tzv. Red Army-jem išli razbiti "ono malo ustaša" u Širokom Brijegu, iskoristivši tako derbi u Mostaru i cijelu policijsku opsadu orijentiranu na Mostar taj dan.

I vidim, netko je spomenuo i utakmice Želje, Zrinjskog itd. Ja vam garantujem da je ipak najmirnije kada igraju Zrinjski i Željezničar. Ja nikada nisam primijetio nekakav veći incident ili nešto sl. Nisam sada neki navijač pa da se baš kontam u izravne obračuna navijačkih skupina (kada malo razmislim, ja ne znam ime ni jednog igrača Premijer lige osim Alaina za kojega sam čuo neku večer). Ali, koliko sam puta poslije utakmice Želje i Zrinjskog otišao na pivu sa Željinim navijačima (većina mojih starih zemljaka ali i to je nešto). Plavi i crveno-bijeli dresovi zajedno, bez ikakvih ispadica i incidenata a samo sa dobrim raspoloženjem i 'ladnim pivcem u ruci...

Ali zašto da ja vama to pričam kada vi to nikada nećete shvatiti. Koliko je među-etnička solidarnost jaka stvar i kako je to lijepa stvar. A vi se svađajte i prepirite oko ničega, boli me više ku**c je**m ja vama sve po spisku kada ne znate uživati u životu, samo me bacate u crnjak, je**m vam državu i ku**c i ovakav portal čija administracija više dopušta dizanje ovakvih tema!

Idite vani i družite se sa što više ne-Hrvata, ne-Srba ili ne-Bošnjaka je**m vam više glave lude punjene svim i svačim, plače mi se od vaših razmišljanja. Razdirete moju državu koju volim, a za koju vi samo kažete da volite, dok pisanjem ovakvih sranja to nesvjesno potkopavate, mamu vam.

Iskreno se nadam da je ovo posljednja ovakva tema, jer u suprotnom, bolje da se ne angažiram na konstantno rušenje portala. Administracija će da pati zbog vas maloumnika.

Nećete mi zamjeriti, malo sam popio ali i trijezan bih (siguran sam) isto napisao. A i više sam nego ozbiljan!

RulF, respect !

Vedrane Puljiću, agnostik sam ali nadam se da ćeš R.I.P.-ati.

Post dobio aplauz od Enes

rulF je napisao/la:
Bravo . .
Sta bravo debilu balavi ?

Nesto ti nije jasno ?
Torque je napisao/la:
Sta bravo debilu balavi ?

Nesto ti nije jasno ?
Haj josh malo pitaj . .
necu odgovorit, al haj ono, eto . .
rulF je napisao/la:
Haj josh malo pitaj . .
necu odgovorit, al haj ono, eto . .
Sine nema odgovora na ovo zato i ne mozesh odgovoriti ...
Torque je napisao/la:
Sine nema odgovora na ovo zato i ne mozesh odgovoriti ...
ako nema odgovora, zasto me pitas?

tvoj mozak nije dovoljno razvijen da shvati odgovor ako ga cuje . .

pa onda nema smisla govoriti . .

bay bay, ne odgovorim ti vishe (K)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.