Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Exkluzivne snimke dogadjaja na Pecari .

740 pregleda · 50 odgovora · otvorena 06.10.2009. u 15:38

http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=18756:eksluzivno-snimke-koje-govore-sve-zvonimire-jukiu-ako-ti-se-ne-gadi-kad-pojede-pogledaj-ovo&catid=71:ciroki-brijeg&Itemid=51

Upravo sam dobio ovaj link, pa da podjelim . .

Nemam namjeru nista nikog uvjeravat, samo pogledajte snimke, ja text ni ostalo nisam ni procitao, samo pogledajte snimke, i sami zakljucite . .
Da mi je brat rodjeni bio medju ovima ubio bi boga u njemu...

Jadno od policije, jadno od navijaca, jadno od vas djece sto govorite da je policija nekoga bez raloga napala, jad i cemer ovi papci iz sirokog ( mislim na muskarce ), jada i drzave, jada i "sporta".
cannabis4posho je napisao/la:
Procitaj moj post na temi prije onaj zadnji dio vjerujem da ce te on najvise zanimat.
Pretjerujes, napadas lika bezveze ... on ni u jednom postu nije napisao nesto negativno ... osim sto je postavio ove snimke sa kojima svako manipulise i pravi pricu kako hoce. Pises u o nacionalizmu , ovo ono ... a ti sam mu govoris "vi" i ako se lik izjasnio da nije na nicijoj strani. E pa ova drzava nikada nece napredovati dok se ne prestane koristiti "mi", "vi", "moji", "njihovi". Onda tako gledajuci i za pokojnog Vedrana mozes reci "vi".

Ne zelim dalje da raspravljam, zalosno je ovo sto se desilo i nadam se da se nece nikada ponoviti nesto slicno.

ek0 je napisao/la:
Pretjerujes, napadas lika bezveze ... on ni u jednom postu nije napisao nesto negativno ... osim sto je postavio ove snimke sa kojima svako manipulise i pravi pricu kako hoce. Pises u o nacionalizmu , ovo ono ... a ti sam mu govoris "vi" i ako se lik izjasnio da nije na nicijoj strani. E pa ova drzava nikada nece napredovati dok se ne prestane koristiti "mi", "vi", "moji", "njihovi". Onda tako gledajuci i za pokojnog Vedrana mozes reci "vi".

Ne zelim dalje da raspravljam, zalosno je ovo sto se desilo i nadam se da se nece nikada ponoviti nesto slicno.

Mojne me citirati majke ti, uputi se prvo u dogadjaje i pravdanja tih istih "njih" o kojim ja govorim i to nije vrijednjanje niti bilo kakav pogrdan naziv i za raju iz drugih gradova, cak kvartova, kazem oni. Zato prvo skontaj moj post i procitaj malo moj post na prethodnoj temi pa me citiraj.
iskreno bezveze se prepirete, jer nista na ovome svijetu nemoze vratiti Vedrana i nista njegove roditelje i uzi krug porodice nemoze uciniti sretnim.. tako da sta god vi ovdje pricali krajnje ne beskorisno ... samo bih volio da pravda izadje na vidjelo

R.I.P Vedran Puljic :*:*
cannabis4posho je napisao/la:
Mojne me citirati majke ti, uputi se prvo u dogadjaje i pravdanja tih istih "njih" o kojim ja govorim i to nije vrijednjanje niti bilo kakav pogrdan naziv i za raju iz drugih gradova, cak kvartova, kazem oni. Zato prvo skontaj moj post i procitaj malo moj post na prethodnoj temi pa me citiraj.
Prvo ti si ovdje neka vrsta admina , i glupo je od tebe da govoris nemoj me citirati (djetinjasti fazoni). Ako je funkcija citiraj osmisljena onda se zna za sta sluzi , nije napravljena da "svira ku**u". Ja nikoga ne opravdavam , samo iskazujem svoje misljenje jer u BiH nema "finih" navijaca, cim im pogledas nazive sve ti je jasno. Vecina grupa kod nas kada ode u goste ima namjeru da se zakaci sa protivnickom , isto kao i domaci. Ovo sto je momak ubijem , je VELIKA stamota, ali je kriv onaj lik sto je pucao (ili grupa njih) . Ne mozes okriviti citavu navijacku grupu, grad ili narod. Na zadnjem derbiju su nam Horde zla razvalile pola stadiona ( na Grbavici, navijam za Zelju) iz cista mira sto znaci da i tamo ima incidentnih tipova , ali za to ne treba okriviti cijelu grupu.

Ovo moje poredjenje nema smisla jer je ovamo ipak pala ljudska glava , ali samo dajem primjer.
Ma dzaba ti sad sve 1337 snimaka da se nadje kako ga je neko puco to nemoze vratit zivot mladog momka .

Kad se nesto dogodi onda se digne uzbuna , a tad je vec kasno uhvatili ne uhvatili toga sto je to pocinio on ce odlezat 10 godina opet ce doci na slobodu a onoga sto je puco nece vise niko vidjeti .
Bit ce jos par dana o ovom ubistvu po vijestima i zaboravit ce se ko ' da se nista nikad nije dogodilo °°

Post dobio aplauz od cannabis4posho

@cannabis
bannuj me koliko oces, izbrisi mi account ako oces svejedno apsolutno me nije briga ali moram da ti kazem ovo:
"nemoj da napadas lika bzze jer je samo htio dokazati sta zapravo desilo... I PRESTANI VISE DA SERES !!!1
neddie je napisao/la:
Ma dzaba ti sad sve 1337 snimaka da se nadje kako ga je neko puco to nemoze vratit zivot mladog momka .

Kad se nesto dogodi onda se digne uzbuna , a tad je vec kasno uhvatili ne uhvatili toga sto je to pocinio on ce odlezat 10 godina opet ce doci na slobodu a onoga sto je puco nece vise niko vidjeti .
Bit ce jos par dana o ovom ubistvu po vijestima i zaboravit ce se ko ' da se nista nikad nije dogodilo °°
Pa naravno.Ovi novinari ovo rade cisto da bi im portal bio najcitaniji ili novine.Jednostavno ih je briga je li to laz ili istina.Nek su oni stavili naslov Eksluzivne snimke.Zalosno je sve ovo u Bosni.

Gdje si druze Tito.
Prema svemu sudeci najveci krivac za ovaj dogadjaj je policija i onaj ko je odredio kolki broj policijskih snaga treba obezbjedit mec.

Da su odradili svoj poso kako treba niceg nebi bilo. Prvo su slagali da je navijac ubijen kamenom i katastrofalna organizacija zastite gostujucih navijaca.

Znaci osim ubici oba kluba bi trebala dignut optuzbu protiv policije tog kantona zbog katastrofalne organizacije.

Edit: Nevjerovatno da se ubica prijavio policiji i onda pobjegao ! Kako ?! Izgleda da je neko htio iscenirati medjunacionalni sukob i sve svaliti na zrtvu a to su navijaci sarajeva, a policija tog kantona je debelo upletena jer smijesno nakon sto se ubica predao da je uspio pobjeci i onda proc sve provjere policije na granici i u hrvatsku !

Sve je namjesteno a policija ubjedljivi krivac !
i sta se vidi na ovom videima ?? nista + svaki video je isti sa drugacijim naslovom
U svakom sukobu postoje dvije strane, a ja garantujem da nikad niti jedna nije "nevina" 100%.. Snimci su jasni, na jednom se vide navijaci Sarajeva kako nose stolice, palice i jedan onaj pistolj? Treba biti realan i objektivan, ali ovo nije miroljubivo ponasanje.. Bit ce 1000 verzija, svaka strana ima svoju pricu, ali sve one padaju u vodu, jer je momak poginuo.. Kriv je MUP, krivi su navijaci Sirokog, krvi su navijaci Sarajeva... Nadam se da ce se izvuci neka pouka iz ovog nemilog dogadjaja, a ne da ce se na ovo odgovoriti silom i belajima..
http://www.youtube.com/watch?v=rgT2IwDN_WM

EVO SNIMKA KOJI POKLAPA SVE TE TVOJE TVRDNJE !

Znaci jasno se vidi da pri dolasku Horde bivaju kamenovane od navijaca Sirokog prije parkinranja... Et !
Coquin je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=rgT2IwDN_WM

EVO SNIMKA KOJI POKLAPA SVE TE TVOJE TVRDNJE !

Znaci jasno se vidi da pri dolasku Horde bivaju kamenovane od navijaca Sirokog prije parkinranja... Et !
Da ovo nije pri odlasku botu?
KillaOR je napisao/la:
U svakom sukobu postoje dvije strane, a ja garantujem da nikad niti jedna nije "nevina" 100%.. Snimci su jasni, na jednom se vide navijaci Sarajeva kako nose stolice, palice i jedan onaj pistolj? Treba biti realan i objektivan, ali ovo nije miroljubivo ponasanje.. Bit ce 1000 verzija, svaka strana ima svoju pricu, ali sve one padaju u vodu, jer je momak poginuo.. Kriv je MUP, krivi su navijaci Sirokog, krvi su navijaci Sarajeva... Nadam se da ce se izvuci neka pouka iz ovog nemilog dogadjaja, a ne da ce se na ovo odgovoriti silom i belajima..
Ono nije pistolj bio je kajs
rulF je napisao/la:
Da ovo nije pri odlasku botu?
Moj bed, pri odlasku jeste...

Familija ti bot !

Dobri ovi hrvatinici... "Nemojte njih ba"... Pravo zagrebacki, nea sta

[/quote]

http://www.imagesforme.com/show.php/720754_kais.jpg

Vidi se da je kais

Gdje ima pistolj kojem je zakrivljena cijev
I kojem je kundak 10 cm ?
KillaOR je napisao/la:
Ovo je najpametniji post u svih ovih 15ak tema koje su podignute u poslednjih par dana kako se dogodila ova tragedija u Sirokom. Slazem se upotpunosti sa tobom!
PiraTinstw je napisao/la:

[/quote]

http://www.imagesforme.com/show.php/720754_kais.jpg

Vidi se da je kais

Gdje ima pistolj kojem je zakrivljena cijev
I kojem je kundak 10 cm ?
Da, i meni se vise izgleda kao kais nego kao pistolj . .
Al vidis, ima ih kojima je to pistolj, i nemozes dokazat drugacije, to su sve nacionalisti . . ograniceni ljudi . .

ali vidis, nisu samo hrvatici / hercegovci takvi, ima takvih sarajlija takodje . .
pa 90% postova vezanih za ovakve teme su bili nacionalistici . .

Ali, to nemjenja ono sto su Horde uradile . .

Da nisu poceli, nebi bilo ovog sto se nazalost desilo . .

Haj nemoj citirat, necemo raspravljat, samo se javljam da kazem da i ja takodje mislim da je kais . .
U Zenici na Zepsu danas slikao.

Post dobio aplauz od cannabis4posho

rulF je napisao/la:
Ja previse okupiran a ti kazes "vi" . .
Pa ko vi?
Moja zemlja je BiH, nisam ja nicim drugim okupiran . .

O upotrebi vatrenog oruzja mislim da nemozes sudit, ima zakon, oni ce odlucit . .

Nismo ga mi ubili . .
Vec 1 covjek, hitcem iz pistolja . .

Netko mi nasao pricati o nacionalizmu, svaka cast.
A kakav je ovo sad prilog sa "vasih" protesta "Gazi gazi gazi Balije" ?

Utakmica nije velikog rizika , hahahahahha , s "vama" se nikad ne zna :$

I onda kakve su price kruzile poslije utakmice u Sirokom "Uh jebote ubili smo naseg" ?

Sta je to ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.