Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ubica Vedrana Puljića pobjegao.

1.158 pregleda · 49 odgovora · otvorena 06.10.2009. u 02:32

Prema najnovijim informacijama, koje smo dobili iz krugova bliskih policijskom vrhu osumnjičeni za ubojstvo Vedrana Puljića pobjegao je. Prema istom izvoru za bjeguncem tragaju sve raspoložive policijske snage.

Izvor : Dnevnik.hr

Izvinjavam se administraciji Gamers.ba portala,ali ovo sam morao objaviti.
Po meni ovo sve izgleda kao jedna prevara i kao jedno veliko zataškavanje od strane njihove policije,tj policija HN kantona. Ovo nema smisla više.Nema šta nisu nalagali. Istina polako izlazi na vidjelo,pa se onda odluče na ovakav potez.Znači dođe taj ubica u stanicu,prizna ubistvo,i onda par sati kasnije pobjegne ?! Da vjerujemo ? Ne znam stvarno.
cannabis4posho je napisao/la:
Danas sam sjedio sa mojim dobrim jaranom koji je bio dole, Denis.
Momak realno kaze:
Najavljeno je da ce doci 4 autobusa. 3 kombija i jos dosta privatnih auta, sto je i bilo tako samo sto oni iz policije to nece priznat.
Zasto ih je doslo dosta ? Da prave belaje? Ne pasice moje iz Hercegovine, doslo ih je dosta radi toga sto slave 22 godine postojanja ali ne mozete vi to skontat oni su hooligani itd..
Dalje, murija im je razdvojila buseve i kada su vidjeli da ce ostali nastaviti pjeske do stadiona onda su propustili sve ostale navijace. Kada su Hz dosle , po izlasku iz busa pocela su neka 4 balavca da provociraju na sta su pitari odgovorili ali pravi sukob je poceo kada su Hz dosli da uzmu karte od prodavaca, on je poceo da provocira i gurnuo jednog od momaka tada su ovi nasrnuli na njega, namlatili ga i uzeli mu karte. Tada pocinje opsti haos, vrijedjanje lokalnih lola iz kafana, kamenovanje, flasevanje, casevanje itd....
Kako god i da su Hz pocele nemire je li trebalo vatreno oruzje da smiruje situaciju ? NIkada, necete vi to nikada skontat, kada dodjete u Sarajevo zasticeni ste kao polarni medvjedi ne moze vam Barack Obama prici a ne neka druga navijacka skupina a vasi drotovi ubiju momka koji je stajao i branio se od kamenja i svi ostalih NLO-a sto su doletjeli.
Jos slag na tortu govore kako je ubica pobjegao, koliko je to jadno i licemjerno......
Ne zelim vise nista da komentarisem, Vedrana nema i neka mu je lagana zemlja. Zao mi je njegove porodice a prvenstveno njegovog brata kojem je bio rodjendan na dan tragedije, skontajte malo kako li ce on naredni dozivjet i hoce li ga ikada vise proslaviti....
Lijepi gestovi su prikazani na FB, Delije, Grobari, Lesinari, Fukare, Robijasi, Manijaci, Red Army, Sparta (Prag), svi su izjavili saucesce i respekt za sve te navijace, prvenstveno ljude, sto su stali na stranu pravde a ne na nacionalnu ili neku drugu stranu.
Dodacu jos da su neki ljudi iz Sirokog Brijega pomogli navijacima Sarajeva i primili ih kod sebe u kucu, to se ne smije izostaviti jer ova prica uzima velike razmjere. Svaka cast i njima za to ali ovo sto se desilo se nece nikada zaboraviti i nadam se da ce navijaci bilo kojeg kluba moci mirno gostovati u bilo kojem od gradova BiH pa i sire.
Pametno... al jedina mana je sta sto ti govoris da MI nemozemo da shvatimo...
Hajde molim te pogledaj temu...vidjet ces da se skoro svaki post podudara sa tvojima... Qme...mi smo svi ovdje na istoj strani... zato nemoj govoriti VI, nego ONI ;)
Chulle je napisao/la:
Pametno... al jedina mana je sta sto ti govoris da MI nemozemo da shvatimo...
Hajde molim te pogledaj temu...vidjet ces da se skoro svaki post podudara sa tvojima... Qme...mi smo svi ovdje na istoj strani... zato nemoj govoriti VI, nego ONI 
Na njih dole se i odnosi.
U Zenici na Zepsu danas slikao.
Wertu je napisao/la:
Neka su nosili pistolje,ljepse bi bilo da se ovo "normalno" zavrsilo nekom tucom i to je to.
Zao mi je sto su neki stanovnici bili ozljedjeni ali to je bio revolt kao sto je policaja pucala iz "revolta" .

Tuzno je to sto neki spominju vjeru ovog momka,vjera nema nista sa ovim vec poremecaj ljudi.Ubijen je momak koji je volio Sarajevo i isao normalno navijati za svoj tim,a sad sto govore neki "wanna be hrvati" to je njihova stvar a cinjenica je sama da se pravi hrvati njih stide.

R.I.P. Vedrane
Ta slika što si pogledao i na kojoj izgleda da momak nosi pištolj,ako se bolje pogleda,može se vidjeti da mu je nešto crno omotano oko ruke,i vidi se da je to kaiš.
Wertu je napisao/la:
Neka su nosili pistolje,ljepse bi bilo da se ovo "normalno" zavrsilo nekom tucom i to je to.
Zao mi je sto su neki stanovnici bili ozljedjeni ali to je bio revolt kao sto je policaja pucala iz "revolta" .

Tuzno je to sto neki spominju vjeru ovog momka,vjera nema nista sa ovim vec poremecaj ljudi.Ubijen je momak koji je volio Sarajevo i isao normalno navijati za svoj tim,a sad sto govore neki "wanna be hrvati" to je njihova stvar a cinjenica je sama da se pravi hrvati njih stide.

R.I.P. Vedrane
normalno da ih se treba stidit, iako je on iz mijesanog braka, majka muslimanka otac hrvat, mada to nije bitno ipak je covjek...u jednu ruku mi ga je zao jer i on je covijek kao ja i ti, al u drugu ruku mi ga nema sta bit zao jer on je svijesno pravio nered i svijesno je isao na "policiju"...pod navodnicima je iz raloga sto su ti ljudi sve al najmanje policajci. Snimke pokazuju sve, na njima je prikazano da su horde pri izlasku iz autobusa direkt s palicama krenuli u "rat". To apsolutno osudjujem i tim dijelom krivicu stavljam na njih mada je zalosno sto se sve na ovakav nacin zavrsilo iako je moglo bit kao sto ti kazes da se moglo zavrst nekom tucom...

R.I.P. Vedrane

Post dobio aplauz od Enes

GOLGOTHA je napisao/la:
normalno da ih se treba stidit, iako je on iz mijesanog braka, majka muslimanka otac hrvat, mada to nije bitno ipak je covjek...u jednu ruku mi ga je zao jer i on je covijek kao ja i ti, al u drugu ruku mi ga nema sta bit zao jer on je svijesno pravio nered i svijesno je isao na "policiju"...pod navodnicima je iz raloga sto su ti ljudi sve al najmanje policajci. Snimke pokazuju sve, na njima je prikazano da su horde pri izlasku iz autobusa direkt s palicama krenuli u "rat". To apsolutno osudjujem i tim dijelom krivicu stavljam na njih mada je zalosno sto se sve na ovakav nacin zavrsilo iako je moglo bit kao sto ti kazes da se moglo zavrst nekom tucom...

R.I.P. Vedrane
Kako vam mediji zamažu oči to je smiješno.

Za ne povjerovat.

Mi smo izazvani,poceli su po nama da bacaju sve i svašta.Moramo se branit nekako.

I ti navijaš za hajduk,i vi pravite belaje,a vi pogotovo ne date na sebe.Skontaj malo.

I lafo navijač Sarajeva ima pištolj,a na par slika prije te vidi se da mota kaiš oko ruke,i na toj slici koja je objavljena kao pištolj vidi se preko ruke omotano nešto crno,a ja koliko znam pištolji nemaju zakrivljene cijevi i ne motaju se oko ruke.Otišli smo u Široki Brijeg da proslavimo 22 godine Postojanja Hordi Zla a vratili smo se krvavi,izubijani,a čak i sa mrtvim.Ti ljudi su pripremili sve fino da nas dočekaju na najgori mogući način.Sve su dobro isplanirali osim ubistva Vedrana. Skontajte malo i shvatit ćete sve.
njanjaOwnagE je napisao/la:
Kako vam mediji zamažu oči to je smiješno.

Za ne povjerovat.

Mi smo izazvani,poceli su po nama da bacaju sve i svašta.Moramo se branit nekako.

I ti navijaš za hajduk,i vi pravite belaje,a vi pogotovo ne date na sebe.Skontaj malo.

I lafo navijač Sarajeva ima pištolj,a na par slika prije te vidi se da mota kaiš oko ruke,i na toj slici koja je objavljena kao pištolj vidi se preko ruke omotano nešto crno,a ja koliko znam pištolji nemaju zakrivljene cijevi i ne motaju se oko ruke.Otišli smo u Široki Brijeg da proslavimo 22 godine Postojanja Hordi Zla a vratili smo se krvavi,izubijani,a čak i sa mrtvim.Ti ljudi su pripremili sve fino da nas dočekaju na najgori mogući način.Sve su dobro isplanirali osim ubistva Vedrana. Skontajte malo i shvatit ćete sve.
jasam navijac hajduka a ne huligan hajduka,kuzis? konstantno u isti kos stavljate navijace i huligane a to nije tako.
rekao sam ti nikog ne zalim ko trazi probleme, pa taman da mi je brat...trazili su djavla dobili su djavla i to je tako.
KilluminAti je napisao/la:
jasam navijac hajduka a ne huligan hajduka,kuzis? konstantno u isti kos stavljate navijace i huligane a to nije tako.
rekao sam ti nikog ne zalim ko trazi probleme, pa taman da mi je brat...trazili su djavla dobili su djavla i to je tako.
pucao je na vedrana , koji nije imao NI PALIJU NI NISTA SAMO RUSAK I SAL I LJUBAV ZA FKSARAJEVO

hoces sliku ?
Al lazu ovi sa Nove tv...
Sram ih bilo!
Poz iz RS

R.I.P Vedrane :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.