Izvinjavam se na otvaranju teme !
~ molim Wertua, Abasia,ili canabisa da me istih stopa banuje :$
~ Reću vam jednu stvar !
Biće upload ip adresa s koje sam postavio temu i s koje sam uzeo bodove !
~ Znači platiću kartu canabisu,wertu-u,enesu, abasiu da dođu i internet klub u Goražde i vide jel to ta ip adresa
~ Gledali Barselonu i ja uđem na jedan komp da vidim rezultate, čekao Sloveniju za 100 KM, ali helenejse :$ i reko da uđem na gamers.ba kad hodinho ostao logova, bilo je tu još momaka "varis i mali arkoo", reko uzeću mu bobe pa ćemo mu vratiti, pošto bi ovaj mali hodinhoo dao mamu za bodove !
Ali otom-potom !
1 Stvar : Allahami dragog postio sam cijeli Ramazan, nisam balavac da mi trebaju bodovi !
2 Stvar : Jel treba da vodi svak računa o svojoj šifri ?
3 Stvar : Za to psovanje na pm i otvaranju teme, doćeš u ART ILI U Školu, gdje ce meni dijete 14 godina, psovati majku, mrtve, a pogotovo sestu !
BTW : ALLAHAMI SVE MI DIRAJ SAMO BJEŽI OD SESTRE, VIDJECES KO SAM JA I STA SAM !
lock !
Edit : Molim tu dotičnu osobu tj. tvog brata da me izudara, eto kad te molim :
Tu smo mi preko drine
~ molim Wertua, Abasia,ili canabisa da me istih stopa banuje :$
~ Reću vam jednu stvar !
Biće upload ip adresa s koje sam postavio temu i s koje sam uzeo bodove !
~ Znači platiću kartu canabisu,wertu-u,enesu, abasiu da dođu i internet klub u Goražde i vide jel to ta ip adresa

~ Gledali Barselonu i ja uđem na jedan komp da vidim rezultate, čekao Sloveniju za 100 KM, ali helenejse :$ i reko da uđem na gamers.ba kad hodinho ostao logova, bilo je tu još momaka "varis i mali arkoo", reko uzeću mu bobe pa ćemo mu vratiti, pošto bi ovaj mali hodinhoo dao mamu za bodove !
Ali otom-potom !
1 Stvar : Allahami dragog postio sam cijeli Ramazan, nisam balavac da mi trebaju bodovi !
2 Stvar : Jel treba da vodi svak računa o svojoj šifri ?
3 Stvar : Za to psovanje na pm i otvaranju teme, doćeš u ART ILI U Školu, gdje ce meni dijete 14 godina, psovati majku, mrtve, a pogotovo sestu !
BTW : ALLAHAMI SVE MI DIRAJ SAMO BJEŽI OD SESTRE, VIDJECES KO SAM JA I STA SAM !
lock !
Edit : Molim tu dotičnu osobu tj. tvog brata da me izudara, eto kad te molim :

Tu smo mi preko drine
<3 ADO