Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Izdaja

376 pregleda · 24 odgovora · otvorena 05.10.2009. u 17:49

Tema odobrena od moderatora

Evo jedne zanimljive teme u coffe cop sekciji. Pala mi je maloprije na pamet i odlucih da vidim koliko ste vi upoznati s tim. Dakle radi se o izdaji. Sigurno svako od vas znaci ova rijec i sigurno je svako od vas nekad bio zrtva toga.

Dakle, zamolio bih vas da ne pisete postove ne vezane za temu i da ne spamate. A sada da pocnem sa primjerima:

Kao na primjer, imate frenda, dobri ste s njim i odlucite sada vi da mu povjerite neku vasu tajnu neko delikatno saopcenje i zamolite ga da to nikome ne govori, ali sutradan, dodjete u skolu on vas je izdao sve rekao citavom razredu. Kako ste se osjecali tada, ( siguran sam da vam ne bi bilo bas ugodno ) sta ste frendu uradili jeste li mu oprostili ili ste raskinuli prijateljstvo to vi napisite, ovdje. A ako to do sada nikad niste dozivjeli kako bi ste vi reagovali ?

Ili imate curu vako dobra, volite je, ne znate sta bi da vas napusti/ prevari. I jedan dan saznate ili jos gore vidite kako se konta sa drugim, ljube se i slicno. To jeste izdala je vasa osjecanja prevarila vas je. Sta bi ste tada uradili da li biste joj oprostili ( u slucaju da vas zamoli ) ili biste je grubo odbili i kasnije tugovali za njom ili biste je jednostavno zaboravili.

Na ovoj temi nadam se da cete postati u velikom broju. Ovdje mozete jako lako i brzo zaraditi aplauz, ako postate pametan, dobro sastavljen i napisan post. Po mogucnosti, volio bih kada bih ste temu prebacili u zanimljive ( po mogucnosti naravno ) .
... jbg ja imam "frenda" kojem nema nista draze neg pricat ti "iza ledja" al ko ga j**e,,,

A sto se tice cure ma sve su iste ba jedno govore drugo rade...

SAM' reci "ko te je be iMA I BOLJIH OD TEBE" <3

RizlaaaaA je napisao/la:
Sad ce tema da ode u krivom smjeru ali daj mi reci zar i muskarci nisu isti???

Frajer povali gro zena pa je frajercina, dok zenska bude sa vise ljudi ona je qrva:(

Ofc. svi su isti, i mi smo zigolo :) Ku**a je cura koja prodaje svoje tjelo za pare. A cura koja se j**e sa muskima ( momcima s kim je u vezi ) u opste nije ku**a. 2 razlicita pojma.
gooody je napisao/la:
nadovezat cu se to za curu.

Prevaris ti nju, barem jednom znaci da ne zna ona ali da ti znas.. I sutra ona tebe prevari, laka ti je savjest :) znas, a ako te vec prevari nogu joj das kao sto bi i ona tebi ako sazna.. Sve su cure ku**e zapamtite, 3-4mj su vjerne ( kao i svi ostali ljudi ) onda gledaju kako da mjesaju prste kod drugih 100%
Ne znam da li imaš sestru, a da imaš ne bih to govorio da su sve ku**e vjerovatno.

low iq ;)

Post dobio aplauz od spY

aid je napisao/la:
Ne znam da li imaš sestru, a da imaš ne bih to govorio da su sve ku**e vjerovatno.

low iq ;)
Jel bitno jel imam sestru ? Imam mater razvedenu i ? isto misljenje imam jer znam sta bude kad ti cura kaze da ti je vjerna itd.. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.