Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

server

180 pregleda · 15 odgovora · otvorena 04.10.2009. u 19:07

e raja napravio sam "pravi" srerver,al sad ljudima dam ip i kazu da ne mogu uci,a oni koji su pravili server tako ko i ja,znaju da nije bas "cas posla" napraviti server,tako da mi je bas stalo da proradi,mozel mi neko pomoci molim vasss,stvarno mi to sad treba,molim vas ljudi!!!
ip servera je: 10.0.68.177:27013
de nek jos neko proba uci,evo neki kazu da je potrebno imati jak komp.da napravis server,konfiguracija mog kompjutera je:

Intel-Pentium Dual-core 2.00 GHz
1.99 GHz ,1.99 GB of RAM
135 GB slobodnog prostora na hard disku /C

edit:ja mogu uci na server bez problema

Dedicated ..
Idi na google , my ip otvoris to , copy taj ip + port koji si stavio kad si dizao server i daj to jaranima i sve ce biti uredu ..
http://lmgtfy.com/?q=my+ip
a zabranjeno je reklamiranje Nonsteam servera

Post dobio šamar od LoKi

Ajde vako pomocu ti preko servera sad cu doci sve ti objasnit i ak moze barem plauz nakon sto pomognem momku
Edit: pmpgo rjesio problem mogu svi ulazit i et ko ce me osamarit aplauzom heheheh
ManijaciJebuHordeZla je napisao/la:
http://www.gamers.ba/forum/9/80590/obavjestenje/

Za opominjanje, sankicionisanje, obavjestavanje korisnika je zaduzena administracija i nije na vama da izigravate "mini administratore".
tako je hehe,ma nisam mislio reklamirati samo me znaim radil il ne radi seerver j*m mu...
erat je napisao/la:
tako je hehe,ma nisam mislio reklamirati samo me znaim radil il ne radi seerver j*m mu...
Nemas konekcije za servera. Kupi od KGB-Hostinga server ili uzmi Air max!
A koji ti je serverov hosting mozda je do toga treba ti neki jak i dobar hoster a probaj i sa whatismyip.com mozda i to pomogne. MOze ti biti i do konekcije da ti je slaba ovdje vjerujem ima razloga zasto nece server nisam bas nesto po tom pitanju

@aneSz: daj sta ti glumis liku treba pomoc, stalo mu je da server proradi.
jao uzasa,jedni kazu da radi,evo sad bilo 4-5 ljudi i igrali mi na ovom mom serveru,haj eto valjdaa radi,ne znam...
a sad imam novi problem:ne rade mi amx komande,iako imam instaliran amxmodx,juce sam cini mi se isto za server preko lana,ono kad pravi se preko new game,pitao zasto mi ne radi amxmod ako sam instalirao?? i evo tamo je proradilo a sad na ovom serveru ne rade te komande iako pise da ima sve...
de pomozite ljudi....
420risk je napisao/la:
Nemas konekcije za servera. Kupi od KGB-Hostinga server ili uzmi Air max!
Air Max i 20 evra !

PS: na tom pcu ce lagat' ko u dzamiji . Zaboravi na hostanje sa te masine . (:
aaa jarane,komp(laptop)nov,sad igrao s ljudim vecini ne laga,jbg komp mi je slab pa igram preko laptopa,mogu skoroo sve igre,jbt jesti normalan,necu ja sad davati maksuz 3000 za kompjuter nov,da bi mogo host.server...
erat je napisao/la:
aaa jarane,komp(laptop)nov,sad igrao s ljudim vecini ne laga,jbg komp mi je slab pa igram preko laptopa,mogu skoroo sve igre,jbt jesti normalan,necu ja sad davati maksuz 3000 za kompjuter nov,da bi mogo host.server...
Kad dignes server odes na http://www.whatsmyip.org i samo kopiras IP i dodas PORT koji si stavio.

Da ne bi kupovao komp od 3000KM ii da nebi trosio limit svoj, kupis jednosttavno server

KGB
EPN
AxialTech

Bolje dat' 30KM , nego da trosis limit tj. da prekoracis limit, ii da djabe nebi davao 3000KM za novi komp.

Svaki mjesec das 30KM to nije nishta, svaki dan po 1KM u kasu to je 30KM za mjesec jedan

HAHAHHAHAHHAHAHAHA

Pa dobro lik hosto sam sebi hahahahha

Odes fino kupis masinu iskesiras nekih 3000 km i hostas server

Ili jednostavnije iznajmis

solucija.ba

kgb-hq.com

google.ba !

ma ti si genije...
posudis mi ti 1500 KM,kad imas tako pametne ideje???

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.