Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Obavjestenje

1.885 pregleda · 65 odgovora · otvorena 01.10.2009. u 23:27

Zbog spamanja na temama koje nisu po pravilniku, tacnije, temama gdje neko trazi warez sadrazj, prinudjen sam na ovakve mjere.

Svaki odgovor na temu koje koje krse tacku 7 i tacku 8 Gamers.Ba pravilnika ce biti sankcionisan.
Sadrzaj tih odgovora je nebitan. Nebitno da li Vi linkujete warez sadrzaj, trazite warez sadrzaj, pisete "PM" ili pak pisete kako je warez zabranjen, post ce biti osamaren.

Takodjer zelim iskoristiti priliku da obavjestim korisnike o manjim izmjenama u pravilniku, koje su vezane za gore navedene tacke pravilnika.

Za opominjanje, sankicionisanje, obavjestavanje korisnika je zaduzena administracija i nije na vama da izigravate "mini administratore".

Hvala na citanju.
Fino to zvuci, ali od kako se napisao novi pravilnik 90 % sto korisnika sto adm/modova nije ispostovalo odnosno izvrsavalo mjere. Dizale su se warez teme, pjesme, cw mix, c/p tutovi, ok sto su clanovi neodgovorni sto dizu teme nego su i oni koji trebaju sankcionisat dopustili teme koje su samo tako ostajale.

Nadam se da cete bit malo efikasniji.

Post dobio aplauz od Philosopher

Post dobio šamar od Philosopher

Jedan prijedlog. Uvesti pravilo da se sankcionišu postovi koji nisu u skladu sa pravopisom.

Nisam te citao , al sam odgovorio :]

Da se banuju svi korisnici koji dizu teme o odlascima

codex je napisao/la:
Fino to zvuci, ali od kako se napisao novi pravilnik 90 % sto korisnika sto adm/modova nije ispostovalo odnosno izvrsavalo mjere. Dizale su se warez teme, pjesme, cw mix, c/p tutovi, ok sto su clanovi neodgovorni sto dizu teme nego su i oni koji trebaju sankcionisat dopustili teme koje su samo tako ostajale.

Nadam se da cete bit malo efikasniji.
E druze.
Meni je zao sto je to tako, ali ne mogu ja nista drugim clanovima administracije.
To bi trebalo Fatal, Wertu ili bU da rijese ili da oni sam skontaju da nema smisla sta rade.

Ja se trudim da svaku temu obrisem koja nije u skladu sa pravilnikom. Ne mogu reci da ne samaram, jer stvarno puno samaram. Ali zato mogu reci da mi je 99% samara opravdano.

Mada, mogu ti garantovati da ovo nece puno uticati na ponasanje administracije jer vecina njih misli da su Bogovi gamersa. Znam da je zalosno, ali ne mogu tu nista.
bok1 je napisao/la:
Nisam te citao , al sam odgovorio :]
Djelimo isto mišljenje

Ma džabe sve to kad jedan čovijek ne moze sam drzat gamers , a to u ovom trenutku i radi samo jedan čovijek...
Pravila su tu da se krse ...

Da se banuje svaka vrsta nacionalizma, to je jos staro pravilo ali nesto se bas slabo sprovodi pocni to da sprovodis sada samo procitaj postove sa ove teme ne moram ti govoriti o kojem clanu je rijec sam ces vidjeti ako pogledas temu

http://www.gamers.ba/forum/10/80388/umro-pretuceni-francuski-navijac-/

I bilo bi dobro kada bi se kupoprodaja popravila da se ne dizu tolike teme za kupovanje - prodavanje!

infusion je napisao/la:
Da se banuje svaka vrsta nacionalizma, to je jos staro pravilo ali nesto se bas slabo sprovodi pocni to da sprovodis sada samo procitaj postove sa ove teme ne moram ti govoriti o kojem clanu je rijec sam ces vidjeti ako pogledas temu

I bilo bi dobro kada bi se kupoprodaja popravila da se ne dizu tolike teme za kupovanje - prodavanje!
Nazalost ja nemam opciju bana, nego to Cannabis izvrsi za mene kada ga zamolim. Ali ne mogu smarati stalno ja, a i ne mogu sve teme "pofatati".
Trudim se, ali trebalo bi da malo i ostali iz administracije ucestvuju u tome.
Philosopher je napisao/la:
Nazalost ja nemam opciju bana, nego to Cannabis izvrsi za mene kada ga zamolim. Ali ne mogu smarati stalno ja, a i ne mogu sve teme "pofatati".
Trudim se, ali trebalo bi da malo i ostali iz administracije ucestvuju u tome.
Mkay! Nije to mene nasikiralo uopste sto on proziva na toj temi al ajd kad sve ide po pravilima nek ide i to!

Mnogo jos stvari ovdje treba promjeniti samo... - VEOMA DISKUTABILNA TEMA JE TO kao sto kazes ne mozete Dado i Ti pohvatati sve teme itd. Nadam se da si razumio sta sam htio da kazem! Iskreno meni je zao sto su se neke stvari ovdje izdesavale na GORE al sta je tu je, ja se nadam da ce ovaj portal napredovati i da ce biti mnogo vise nego sto je prije bio, sto se tice izgleda i opcija bolji je nego prije ali sto se tice 50% clanova ne moze se reci da je bolji, ja sam prije imao acc ovdje samo je obrisan posto se nisam dugo vremena logovao. Krivo mi je sto je zbog raznoraznih usera otislo dosta starih clanova i starije raje odavde! Malo sam rasirio al eto Pozz drug

Philosopheru ban opciju jer covjek istinski hoce da odrzi red na ovom portalu.
Trenutno na G.ba ima previše onih koji žele da ispadnu ludi,da nabiju postova,da bi se mogli "kurčit" da imaju postova i da su neko i nešto,takvim ne možeš stat u kraj,banuješ ga na jednom profilu,on se registruje na drugom,šteta,žalosno,ali tako je. I tako da jedan idol sa samo jednim postom prekrši više pravila.
infusion je napisao/la:

Vratio sam se maxuz da banujem te debile, sa te teme.
Znaci nema me vise na gamersu nemam zivaca da ja nesto ovdje popravljam dok head admine boli qrac. Da ste pametni pa svi da napustite i da ovo sve propadne da oni idoli ne mogu zbrajat pare na osnovu vas, potrudili bi se oni da naprave gamers 12 puta boljim nego sto jeste.
Mrsko mi dalje pisati.

cannabis4posho je napisao/la:
Vratio sam se maxuz da banujem te debile, sa te teme.
Znaci nema me vise na gamersu nemam zivaca da ja nesto ovdje popravljam dok head admine boli qrac. Da ste pametni pa svi da napustite i da ovo sve propadne da oni idoli ne mogu zbrajat pare na osnovu vas, potrudili bi se oni da naprave gamers 12 puta boljim nego sto jeste.
Mrsko mi dalje pisati.
Hvala na obavljenom poslu.
A sto nam nisi preko poruke poslao ovo obavjestenje koje nece niko je*****i ni 5% ?

Neg ovako ja i ostali po jedan post + i + jedan samar

Pobjeda keca i poredak 2-5 i 1-6

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.