Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Obavjestenje

1.885 pregleda · 65 odgovora · otvorena 01.10.2009. u 23:27

Zbog spamanja na temama koje nisu po pravilniku, tacnije, temama gdje neko trazi warez sadrazj, prinudjen sam na ovakve mjere.

Svaki odgovor na temu koje koje krse tacku 7 i tacku 8 Gamers.Ba pravilnika ce biti sankcionisan.
Sadrzaj tih odgovora je nebitan. Nebitno da li Vi linkujete warez sadrzaj, trazite warez sadrzaj, pisete "PM" ili pak pisete kako je warez zabranjen, post ce biti osamaren.

Takodjer zelim iskoristiti priliku da obavjestim korisnike o manjim izmjenama u pravilniku, koje su vezane za gore navedene tacke pravilnika.

Za opominjanje, sankicionisanje, obavjestavanje korisnika je zaduzena administracija i nije na vama da izigravate "mini administratore".

Hvala na citanju.
Sve je ovo divno, krasno!

Al', razmislite malo...

Ja mislim fakat da se dijeli premalo aplauza ..
Ne kažem da se ne treba šamarat, znam da su svi šamari dosad zasluženi, al' bi stvarno trebalo malo više aplauza, jer na ovom portalu ima onih kojim je fakat stalo da pomognu, i kad pomognu, aplauzi se u nekim trenu'cima ne dobiju. Gledao sam malo teme i fkt ima dosta pametnih, dugih, pravilno napisanih postova i neki nisu od njih nagrađeni

Ne govorim za sebe, meni i nije tol'ko stalo do tih 10 bodova koje nosi jedan aplauz, al' samo 'oću da kažem da ima onih kojima je zaista stalo da pomognu i da bi ih mod./admini trebali nagraditi!

A ova izmjena je dobra!

Naravno svaka kritika koja se da, zaslužuje šamar, vidite kako Philosopher obavlja dobro svoj posao :/

Ne može da prihvati niti jednu jedinu kritiku, paćenik :/

Post dobio šamar od Philosopher

Iskreno, mislim da bi adminstracija trebala biti malo vise "online". Svaki dan se rega koliko ocete novih korisnika i prvo sto urade je otvore temu tipa "Gdje mogu naci patch za cs, gdje mogu skinuti cs"etc, i jos milion warezz tema . Admini i GModovi su to da vode disciplinu, a ne da dođe admin svake druge sedmice. Razumijem da svi mi imamo obaveza po cijeli Boziji dan, ali ako nece svoj posao odradjivat na najbolji nacin na koji znaju nek ostave tu poziciju. Nemojte misliti sada da prozivam neka admine i ostale da ne vode dobro svoj posao, ali iskreno mislim da bi se trebali malo vise zalagati za ovaj site.

Svi placu i govore da se vrati stari g.ba, jer ovaj "novi" ne valja.Hoce stare admine, da memberi bude sto su nekad.Iskreno ne znam kakav je bio stari, ali ni "novi" nije toliko los

Toliko od mene, kiss
worm_sa je napisao/la:
Naravno svaka kritika koja se da, zaslužuje šamar, vidite kako Philosopher obavlja dobro svoj posao :/

Ne može da prihvati niti jednu jedinu kritiku, paćenik :/

Kritika je kada ukazujes na greske u necemu, bio to posao, proces, predmet, ponasanje...
Svaka dobra i konstruktivna kritika je dobrodosla.

Ali "Pravila su tu da se krse" nije kritika vec je provokacija i spam.
Nauci se osnovnoj kulturi, zamoli roditelje da te barem sada tome nauce ako nisu u ranom djetinstvu.
v3Tr0x je napisao/la:
Jedan prijedlog. Uvesti pravilo da se sankcionišu postovi koji nisu u skladu sa pravopisom.
Potpisujem.
Potpisao bi ja ovo i rukom ali neznam kako.:D
Slažem se.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.