Valjda ti je vecina vec rekla, ali da ti i ja potvrdim. Za te pare neces kupiti bicikl (Pogotovo ako hoces sa "

VA AMORTIZERA" - kako ruzno zvuci u pm) nego ces dobiti kineski proizvod na tockicima. Polovan bajk za te pare bio bi puno bolji i izdrzljiviji od bilo kojeg novog za te pare.
Dalje, vidim ovaj gore iznad govori da je GT Chucker slican onima za Downhill, pa hej, momak, jesi ti svjestan sta si rekao? Prvo se upoznaj sa disciplinama biciklistickim pa onda pricaj o modelima i koji su za sta namijenjeni jer Chucker definitivno ne bi prezivio nijedan spust na pravoj Downhill stazi!
Jos nesto, 300 maraka je velikih, pogotovo ako ih ti sam ne zaradjujes, pa ti ja preporucujem da i ne dajes toliko para za bicikl, ako ti bicikl sluzi samo za po koji krug po gradu i do prodavnice. Ne shvatam kako ljudi ne prepoznaju svrhu bicikla i pronalaze je u tome sto sam maloprije pomenuo.
A ako si ipak na malo vecoj razini, pa planiras ici na neke vece ture, onda vala peglaj mater i nek ti doda jos koju stoju pa sebi kupi bajk koji ces moc vozit iducih 5 godina bez ikakvih problema, a ne punit nekom kosookom Kinezu džepove sto ti je napravio smece, ili kako ja to zovem "Skupljača prašine".