Dakle nekih 30ak minuta posla, samo isjeko malo uredio i tako, da i ja imam neki trailer mog filma jel 
Intro, tj. nesto oblika Created by mandA (samo sto nece biti tako) je u izradi, tj. ovo ce biti na pocetku svakog mog filma : )
Da neduljim, evo licna karta ovog "trailera" :
Length : 1 minute & 27 seconds
Tezina : 46 mb
Rezolucija : 1024 x 768 (nevjerujem da ce cijeli movie biti u ovoj, vjerovatno u 970 x 680)
Programs used : Sony Vegas 9.0 Plantium Edition & Virtual Dub
Frags : Moji
Pri renderovanju doslo je do neke hebene greske pa je na pocetku umjesto "But it can't do all" pise "t it can't do all" i umjesto "For everything else" pise "r everything else". Ne znam zasto, al' kad sam pravio nije toga bilo
Et' ocjenite ovo malo jada, minutu i p'o, jes da je ovo sve jednostavno al' nisam htio nista komplikovati bez razloga. Jos uvijek trazim fragove pa bi svaki dobro dosao ^^
Watch in HQ, HD ili sta god da bude
Ne znam da li je youtube pokvario kvalitetu al' kod mene na kompjuteru je dobra.
Pozz : )

Intro, tj. nesto oblika Created by mandA (samo sto nece biti tako) je u izradi, tj. ovo ce biti na pocetku svakog mog filma : )
Da neduljim, evo licna karta ovog "trailera" :
Length : 1 minute & 27 seconds
Tezina : 46 mb
Rezolucija : 1024 x 768 (nevjerujem da ce cijeli movie biti u ovoj, vjerovatno u 970 x 680)
Programs used : Sony Vegas 9.0 Plantium Edition & Virtual Dub
Frags : Moji

Pri renderovanju doslo je do neke hebene greske pa je na pocetku umjesto "But it can't do all" pise "t it can't do all" i umjesto "For everything else" pise "r everything else". Ne znam zasto, al' kad sam pravio nije toga bilo

Et' ocjenite ovo malo jada, minutu i p'o, jes da je ovo sve jednostavno al' nisam htio nista komplikovati bez razloga. Jos uvijek trazim fragove pa bi svaki dobro dosao ^^

Watch in HQ, HD ili sta god da bude
Ne znam da li je youtube pokvario kvalitetu al' kod mene na kompjuteru je dobra.Pozz : )