Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Trailer or whatever

98 pregleda · 11 odgovora · otvorena 10.11.2009. u 18:09

Dakle nekih 30ak minuta posla, samo isjeko malo uredio i tako, da i ja imam neki trailer mog filma jel
Intro, tj. nesto oblika Created by mandA (samo sto nece biti tako) je u izradi, tj. ovo ce biti na pocetku svakog mog filma : )
Da neduljim, evo licna karta ovog "trailera" :

Length : 1 minute & 27 seconds
Tezina : 46 mb
Rezolucija : 1024 x 768 (nevjerujem da ce cijeli movie biti u ovoj, vjerovatno u 970 x 680)
Programs used : Sony Vegas 9.0 Plantium Edition & Virtual Dub
Frags : Moji
Pri renderovanju doslo je do neke hebene greske pa je na pocetku umjesto "But it can't do all" pise "t it can't do all" i umjesto "For everything else" pise "r everything else". Ne znam zasto, al' kad sam pravio nije toga bilo
Et' ocjenite ovo malo jada, minutu i p'o, jes da je ovo sve jednostavno al' nisam htio nista komplikovati bez razloga. Jos uvijek trazim fragove pa bi svaki dobro dosao ^^
Watch in HQ, HD ili sta god da bude Ne znam da li je youtube pokvario kvalitetu al' kod mene na kompjuteru je dobra.
Pozz : )
ovaj pocetni mi i nije bas necemu . muzika extra, effecti sve, samo fragovi ^_^

2 x 2 fraga . - na dugom onog' drugog jedva ubi (:

od mene 8 / 10 - radi fragova (:

gj
cntr je napisao/la:
ovaj pocetni mi i nije bas necemu . muzika extra, effecti sve, samo fragovi ^_^

2 x 2 fraga . - na dugom onog' drugog jedva ubi (:

od mene 8 / 10 - radi fragova (:

gj
Ovo je jedan ace
Samo na dugom 2cu i planto i ovu drugu 2cu.
Nije ace jer su onog na b ubili je**m im seku
Jbg. napiso sam dole da nije ace al' hebat ga... Bice ih ^^
empty_king je napisao/la:
Ovo je jedan ace
Samo na dugom 2cu i planto i ovu drugu 2cu.
Nije ace jer su onog na b ubili je**m im seku
Jbg. napiso sam dole da nije ace al' hebat ga... Bice ih ^^
kako je ace ako je petog ubio neko drugi ?

sve u sve fino, et' sry sto sam fuli, al' opet ovo nije ace (:

ne citiraj, pusa
Fino uradjeno
Krvi do koljenja

8 /10
Po meni puno krvi i boja mi nije nesto.

Moze bolje.

Znaci boju malo bolje odradi, i ct sve plavo, ne svidja mi se.

Muzika je odlicna, i intro je dobar al nevalja sto mijesas slike.

Ugl. fino je. Samo nastavi.
Hahhaha kakav je bunny hop na početku moviea Prejjak je lol
Impossible power
Daj ljudi, ne koristite engleski ako ga ne znate

Movie (( ili sta li je vec )) meni low.. Sve u slow-motionu... Cekam godinu dana da vidim taj frag vishe!

Molim vas, potrudite se pravo pravo, pa tek onda postavljajte svoje movie-je, od kako se objavio LazloForsaken ja se ponadao da ce ici na bolje sto se tice nasih movie-ja, i sad ovo postavite :/

Puno.. Puno vishe truda i znanja treba za jedan movie, ne volim to govoriti, ali zaista sam bacio minutu i po (( ili koliko vec traje... )) zivota na nesto bezveze...

Bez uvrede, samo sam iskren

EDIT:
Ocjena : 8.5 Tvoj glas : 2
Dajte ljudi, nemojte me zajebavat'
Genius je napisao/la:
Impossible power
Daj ljudi, ne koristite engleski ako ga ne znate

Movie (( ili sta li je vec )) meni low.. Sve u slow-motionu... Cekam godinu dana da vidim taj frag vishe!

Molim vas, potrudite se pravo pravo, pa tek onda postavljajte svoje movie-je, od kako se objavio LazloForsaken ja se ponadao da ce ici na bolje sto se tice nasih movie-ja, i sad ovo postavite :/

Puno.. Puno vishe truda i znanja treba za jedan movie, ne volim to govoriti, ali zaista sam bacio minutu i po (( ili koliko vec traje... )) zivota na nesto bezveze...

Bez uvrede, samo sam iskren

EDIT:
Ocjena : 8.5 Tvoj glas : 2
Dajte ljudi, nemojte me zajebavat'
Nisam uvrijedjen al' ti vjeruj mi ocekujes previse.
Ti, kao ti, nemas ni znanja ni iskustva da dijelis ove komentare, vjeruj mi. Sve je u slow motionu ? Sta bi ovo trebalo znaciti ? Ti da imalo znas oko moviemakinga ti bi znao bar da je slow m. glavna karakteristika introa.
Sto se tice mog znanja, nisam neki profesionalac pa da ja pravim filmove koje bi tvom "znanju" godile.
Tebi se ne svidja, Boze moj, nesvidja. Idi gledaj filmove od tih takozvanih profesionalaca.
Kad budes napravio movie, kad budes znao u vegasu, vbubu i ostalim moviemaking programima, onda cu od tebe ovaj komentar uvaziti.
Svaki film, pa i Lazlo Forsaken ocjenujes subjektivno, sta se tebi svidja "oku" a sta ne, da li ima slowa, ovoga onoga.. Al' to subjektivno ocjenjivanje ne ide.
Objektivno, nadji vise od 5 zamjerki (sem tih tvojih neki wannabe super kriticar) priznat cu ovaj komentar.
No offense al' ti si glup
empty_king je napisao/la:
Nisam uvrijedjen al' ti vjeruj mi ocekujes previse.
Ti, kao ti, nemas ni znanja ni iskustva da dijelis ove komentare, vjeruj mi. Sve je u slow motionu ? Sta bi ovo trebalo znaciti ? Ti da imalo znas oko moviemakinga ti bi znao bar da je slow m. glavna karakteristika introa.
Sto se tice mog znanja, nisam neki profesionalac pa da ja pravim filmove koje bi tvom "znanju" godile.
Tebi se ne svidja, Boze moj, nesvidja. Idi gledaj filmove od tih takozvanih profesionalaca.
Kad budes napravio movie, kad budes znao u vegasu, vbubu i ostalim moviemaking programima, onda cu od tebe ovaj komentar uvaziti.
Svaki film, pa i Lazlo Forsaken ocjenujes subjektivno, sta se tebi svidja "oku" a sta ne, da li ima slowa, ovoga onoga.. Al' to subjektivno ocjenjivanje ne ide.
Objektivno, nadji vise od 5 zamjerki (sem tih tvojih neki wannabe super kriticar) priznat cu ovaj komentar.
No offense al' ti si glup
Vidi...

Ja sam pregledao najmanje 100 razlicitih CS-movie-ja. Istina je, ja ne znam napraviti ni to sto si ti, ili taj mandA, sad u tom intru napravili. Ja pojma nemam sa moviemaking-om.

Ali to ne znaci da ne znam prepoznati dobar movie.

"Ne moras biti slikar da bi prepoznao dobru sliku."
Da ti prevedem...

Ti odes u New York, vidis kip slobode i kazes: Vidi jes' lijep. Sad ljudi trebaju reci da si ti "glup" i da nemas pojma, iz razloga sto ti ne znas napraviti taj kip slobode ?

Cujes neko hoce da pjeva, a ima preruzan glas, probija ushi, ti njemu ne smijes reci da ne zna pjevati ako ti nisi Pavarotti ?

Razmisli malo o tome

Sto se tice movie-ja, problem je sto ja svaki movie poredim sa profesionalnim. Ja zapravo nemam razloga da razmisljam koliko ti zapravo znas o Vegasu, koliko ja znam o Vegasu, ili mandA ili peti ili deseti. Mene samo zanima rezultat, a rezultat tvoj jednostavno nije kvalitetan.

Nikad nisam dao ocjenu po tome da li mi se movie svidio ili ne - dao sam ocjenu u odnosu na kvalitet, i mislim da sam poprilicno objektivan.

Ne moras priznati moj komentar, ali ako ce te usreciti komentari: "Svaka cast, super movie" od ljudi kojima je tvoj movie 3. po redu koji su vidjeli u zivotu, onda preskaci moje postove i ne obaziri se na mene

Tako kao ti su reagovali i prije kada im je Zookey davao slicne komentare, tako da se i ne ljutim previshe.

Hvala, cao.

Btw, to za "glup" ti nije trebalo... Al' hajd... Nema veze.

GL u daljnjem radu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.