Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

movie bre!

177 pregleda · 10 odgovora · otvorena 29.10.2009. u 19:26

nyonyo tebra ... posto si vise puta govorio iznervirao se sto mi je sestra pokvarila sve movie .. ne namerno ... pa mogao bi se malo angazovat :). Inace si poznat ovom sajtu kao dobar movie maker ... Raja se trude i traze movie sa ovog sajte od clanova i nakraju sve propadne "nevalja movie"... vjerujem kada bi ti pravio movie da bi bio dobar ... a i najvise bi raje slalo tebi ...

MOZES LI NAPRAVIT MOVIE OD CLANOVA SA G.BA
MISLIM DA BI BIO PREDOBAR :) STA VI MISLITE

AYDE NYONYO BREE
Jel tema upucena njemu jer si ga i preko gb to mogao pitati ili da te i mi podrzimo u tome

Ja sam za jer dobro pravi movie-e
meni svijedno ako hocete je***e se ja sam za al et znam i ja pravit al sta imas od toga
mirofa je napisao/la:
Jel tema upucena njemu jer si ga i preko gb to mogao pitati ili da te i mi podrzimo u tome :) ???

Ja sam za jer dobro pravi movie-e :)
Mislim to je stvar do coveka ... ali bi mogao to napravit ... xd ... mislim da je vecina raje "ZA"
apphex je napisao/la:
Mislim to je stvar do coveka ... ali bi mogao to napravit ... xd ... mislim da je vecina raje "ZA"
i btw onaj sto to ima neko koristi od toga nek tebi pravi movie ako je toliko dobar i haj ne glupiraj se sa retardiranim temam gl have fun hvala
Vise bi volio kad bi pachanGa ili Zookey nesto napravili
To bi bilo uzivancija gledat
Ne pravi se movie kao ćaj, u dva poteza. Treba puno vremena, truda, i strpljenja da se to uradi kako treba. A sumnjam da ima momak i vremena da pravi, škola, svoje emo društvo.

On je EMOcionalan. :/

NIGGGA PLEASEEE!!!
Nyonyo brat <3, momak predobro pravi movie, ja bih mu rado pomogao oko movia, ako mu sta zatreba pomogao bih mu.

My movies' :$

- Ocekujte movie "LazloForsakeN by miireLmao", poceo sam pravit polahko movie, pa et' mozete pogledati test koji traje minutu, pravi movie ce trajati oko 6 minuta

Last movie LazloTESTMOVIE

Post dobio aplauz od vLexinho

miire je napisao/la:
Nyonyo brat <3, momak predobro pravi movie, ja bih mu rado pomogao oko movia, ako mu sta zatreba pomogao bih mu.

My movies' :$

- Ocekujte movie "LazloForsakeN by miireLmao", poceo sam pravit polahko movie, pa et' mozete pogledati test koji traje minutu, pravi movie ce trajati oko 6 minuta

Last movie LazloTESTMOVIE
Ovaj zadnji jak nije malo.

Svaka cast. Svidjaju mi se 'efetki'. Sve prejako.

Kad bude sve gotovo, postavi temu il na gb meni.
nyonyo kad je bio zagrijan da pravi movije, napisao je temu na g.ba i dobio je samo 2 demosa, stoga nemojte puno pametovati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.