Interesuje me samo da li pise negdje u pravilima da ako si neki racku ovde ( moderator,admin....) smijes psovati ostalim memberima mater ??? Naime susreo sam se neki dan sa glupanom po imenu " quell " koji mi je rekao par ruznih rijeci,ali to je sve do njegovog odgoja... Ja jesam spammer,ali ja se nezajebavam na takav nacin...Neka mi kaze neko ovde od vas jesam li ikome rekao nesto u vezi familije ? A vi napusenjaci,dajete admine i te moderatore balavurdiji koja u skolu neidu nego se obrazuju ovde na gamers.ba !!! Ja sam ovde 5 god. i nikome nista nisam rekao u vezi familije, sprdam se kao i svi vi.. Siguran sam da je quell sada u nebesima jer je on Moderator ili sta vec , pa se raspucao, sigurno pubertet ili menga... see yaa
Diskusija
U kanti
Nepristojnost !
447 pregleda · 30 odgovora · otvorena 02.10.2009. u 16:15
On je moderator za CS i ta cuda,koliko znam 
A cudi me da ti on psuje,ali istina ima napacenih admina,odnosno veoma iskompleksiranih,koji svoje probleme ovdje prosipaju.
Isto tako ima i obicnih membera koji psuju i sve to,ali niko na to ne reagira :/

A cudi me da ti on psuje,ali istina ima napacenih admina,odnosno veoma iskompleksiranih,koji svoje probleme ovdje prosipaju.
Isto tako ima i obicnih membera koji psuju i sve to,ali niko na to ne reagira :/
Ne vjerujem da ti je bez razloga opsovao sigurno, znam lika uzivo tako da... 
Mislim, da si zapoceo neku raspravu ti prvi
Jer sigurno ti ne bi psovao bez razloga.
No offense

Jer sigurno ti ne bi psovao bez razloga.No offense
Da ti nešto kažem , đaba tebi što si ti sad ovo napisao. Vjeruj mi niko od onih "root usera" na g.ba , neće ni pročitati ovu temu jer ih , tbh ne zanima. I meni smeta kad neko psuje porodične membere. Ali j**i ga , ne možeš ti protiv tog. Ako ti opet bude neko psovao pošalji PM cannabis-u , ili riddle-u oni će banovati tog usera koji psuje.
Jednostavno , ignoriši takve maloumnike... To ti je najbolje.
Jednostavno , ignoriši takve maloumnike... To ti je najbolje.

m4nd11 je napisao/la:
Ne vjerujem da ti je bez razloga opsovao sigurno, znam lika uzivo tako da... 
Jer sigurno ti ne bi psovao bez razloga.
No offense

Jer sigurno ti ne bi psovao bez razloga.No offense
Boozywoozy je napisao/la:
Kazem ti da se sprdam, ali nepsujem !!!!!!!! Zasto on onda psuje meni ako ja njemu nisam nista ??
infusioN je napisao/la:
Nije ti Kvil psovao mater! Znam o cemu je rijec ti si njega prvi vrjedjao, momak te samo ladno odmorio! Sta i da ti je psovao, ako je on mod mora dopustiti da se nesko sprda sa njim i da ga vrjedja! :-X
Mislim da je to sve zajebancija, i da nije mislio ozbiljno.
Btw, suvišna tema. Lock, delete.
m4nd11 je napisao/la:
Mislim da je to sve zajebancija, i da nije mislio ozbiljno.
:-*
:-*
Suvisan komentar...Ban !
Kako moze biti zajebancija psovanje ?
Suvisan komentar...Ban !
Suvisan komentar...Ban !

http://www.gamers.ba/forum/3/79591/2/dream-hack-serbia-winter-2009/
Nemoj mi Kvila dirati!

EDIT:
To je druze ipak druga stvar, meni je iskreno zao sto nemas majku. Ali kao da je on to znao, da je znao nebi ti to spomenuo 100% posto ga znam i momak uopste nije los! Eto toliko od mene
infusioN je napisao/la:
Jel ovo psovanje EVO TEME! Jos kako si ti ZATUCAN i kako pravis problem od nicega tj. od svog klasicnog spama! 
Nemoj mi Kvila dirati! 8)
EDIT:
To je druze ipak druga stvar, meni je iskreno zao sto nemas majku. Ali kao da je on to znao, da je znao nebi ti to spomenuo 100% posto ga znam i momak uopste nije los! Eto toliko od mene :-[

Nemoj mi Kvila dirati! 8)
EDIT:
To je druze ipak druga stvar, meni je iskreno zao sto nemas majku. Ali kao da je on to znao, da je znao nebi ti to spomenuo 100% posto ga znam i momak uopste nije los! Eto toliko od mene :-[
Kako moze biti zajebancija psovanje ?
Suvisan komentar...Ban !
Suvisan komentar...Ban !
aDReNaLiN je napisao/la:
A jbg. sta ces ima jednostavno takvih likova, i meni se to dogadjalo i jednostavno sam prestao da se sa takvim zezam na taj nacin ili nikako...Vidim reko si mu da je zatucan, a on ti nije bas opsovao mater, jbg nije u redu sto ti je dirao mamu, ali ti je o5 vratio nekom, malo vecom mjerom. Samo ne kontam kako ima pravo tebe osamarit, a sebi dati aplauz na svoj post, koji nije pametan nimalo, niti je sta lijepo napisao, nego je tebe uvrijedio i on sebi da aplauz na to ccc...
Jeste i cemu je bila potreba da se mater spominje
Slusaj , ja je nemam i drugacije gledam na to nego ti sigurno , ili pak on ....
infusioN je napisao/la:
Jel ovo psovanje EVO TEME! Jos kako si ti ZATUCAN i kako pravis problem od nicega tj. od svog klasicnog spama! 
Nemoj mi Kvila dirati!
EDIT:
To je druze ipak druga stvar, meni je iskreno zao sto nemas majku. Ali kao da je on to znao, da je znao nebi ti to spomenuo 100% posto ga znam i momak uopste nije los! Eto toliko od mene

Nemoj mi Kvila dirati!

EDIT:
Jeste i cemu je bila potreba da se mater spominje
aj ubij se !!
4rm4n1 je napisao/la:
Offtopic: Zar nije "Kvel" ?
De citiraj me jos malo molim te
I sad ti dizes neku temu i glumis nevinasce?
moris samo sa ovim glupostima , ono sto ti je kvel reko je cista zajebancija, jer ga znam.
moris samo sa ovim glupostima , ono sto ti je kvel reko je cista zajebancija, jer ga znam.
ciftiNho je napisao/la:
aj ubij se !!
Skoci sa mosta, obraduj me ! Pa mi javi koliko kapi si izbacio , i dal' si stigao otpjevat sevdalinku tokom pada !
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.