Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Nepristojnost !

447 pregleda · 30 odgovora · otvorena 02.10.2009. u 16:15

Interesuje me samo da li pise negdje u pravilima da ako si neki racku ovde ( moderator,admin....) smijes psovati ostalim memberima mater ??? Naime susreo sam se neki dan sa glupanom po imenu " quell " koji mi je rekao par ruznih rijeci,ali to je sve do njegovog odgoja... Ja jesam spammer,ali ja se nezajebavam na takav nacin...Neka mi kaze neko ovde od vas jesam li ikome rekao nesto u vezi familije ? A vi napusenjaci,dajete admine i te moderatore balavurdiji koja u skolu neidu nego se obrazuju ovde na gamers.ba !!! Ja sam ovde 5 god. i nikome nista nisam rekao u vezi familije, sprdam se kao i svi vi.. Siguran sam da je quell sada u nebesima jer je on Moderator ili sta vec , pa se raspucao, sigurno pubertet ili menga... see yaa
ins0mniaa je napisao/la:
jel ti to provaljujes ?
Ma kaki, bolim me stomak !
Boozywoozy je napisao/la:
Skoci sa mosta, obraduj me ! Pa mi javi koliko kapi si izbacio , i dal' si stigao otpjevat sevdalinku tokom pada !
http://www.gamers.ba/galerija/24810/12027/
vnd_ je napisao/la:
Sad posto ,jos i lazes treba te banovat

pogledajte ovu galeriju i njegov komentar...brav za tebe sto si nasao...ides se tu nesto furati a pogledaj se kakav si..sam hebes mater drugima.

Za kvalitetniji uvid slike desni klik i vju image...kako si samo plitak nemogu da vjerujem
Nevjerujem da je on iz zajebancije opsovo, bi da se znate, sve u svemu razlog zbog kog ti je opsovo je bezveze i tako ponasanje nebi trebalo krasit jednog moda, trebo bi bit suzdran, odgovoran i nekom normalnom mjerom odgovorit. Mah tako je meni jedan na temi opsovo ja se bunio adminu ma kaki nista.
codex je napisao/la:
Nevjerujem da je on iz zajebancije opsovo, bi da se znate, sve u svemu razlog zbog kog ti je opsovo je bezveze i tako ponasanje nebi trebalo krasit jednog moda, trebo bi bit suzdran, odgovoran i nekom normalnom mjerom odgovorit. Mah tako je meni jedan na temi opsovo ja se bunio adminu ma kaki nista.
Ma tako je meni Hyperson (miire) psovao mrtve , ja poslao ss adminu i nista..
FrisK je napisao/la:
Ma tako je meni Hyperson (miire) psovao mrtve , ja poslao ss adminu i nista..
Prijatelju opsovao sam ti to davno.

Ja sam se izvinuo adminima, htio sam se i tebi, al' ti si me blokao fino

Koliko meni psuju na pm / gb pa sutim, jer nisam bolan " HINJA " da odmah trcim kod admina i da mu se ulizem.

Nemoj sad da shvatis nes da imam protiv tebe, nego kazem samo.

Morao sam te citirat'.

hf ^^
miire je napisao/la:
Prijatelju opsovao sam ti to davno.

Ja sam se izvinuo adminima, htio sam se i tebi, al' ti si me blokao fino :r

Koliko meni psuju na pm / gb pa sutim, jer nisam bolan " HINJA " da odmah trcim kod admina i da mu se ulizem.

Nemoj sad da shvatis nes da imam protiv tebe, nego kazem samo.

Morao sam te citirat'.

hf ^^
Ma nema problema, samo smo se bez veze zakacili oko cs..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.