Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tuzla @ TOURNAMENT ?

334 pregleda · 19 odgovora · otvorena 30.09.2009. u 19:52

Eh eo malo raja da vas obradujem ... Vrlo vjerovatno da ce se napokon turnir u cs-u odrzati i u tuzli javljam vam ovo radi toga da vidim da li ce bit ko zainteresovan i kolko bi eqpa htijelo i moglo da dodje. Turnir bi se odrzao za vrijeme zimskog raspusta ali jos nista nije potvrdjeno ... Samo da vidim kakav bi odaziv bio ... Zamolio bi da ovo ide u zanimljive par dana

see yaa

~ from adios
Tuzla @ TOURNAMENT ili TOURNAMENT @Tuzla ??;)
treba sate engleskog ovde uvest podhitno 

Post dobio aplauz od wcKd

Prvo gdje u tuzli koji klub - igraona?

Ko organizuje, kad bi trebalo bit doci cu ja?
KilluminAti je napisao/la:
Tuzla @ TOURNAMENT ili TOURNAMENT @Tuzla ??;)
treba sate engleskog ovde uvest podhitno :P
ovo ti je starobosanski jezik :)
Trebate malo ozbiljnije temu napisati :S
Moj team tu ... hihihi samo naprijed tuzla full podrsku imate 
Sto ste dosadni j**o ga kralj lik mi poslao na msn-u i ja c/p da je ovo najava da widi ko ce se odazvati, a ne da mi pisete neke gluposti kao sto pisete do ovog turnira ima 3 mjeseca  HVALA !
GL sa turnirom 

Post dobio šamar od wcKd

Kladnjaci bi trebali najvjerovatnije da dodu ali ako nesta ne iskrsne !!! javim vam

imate od mene podrsku normala ;)
pa na zimskom raspustu ce 100 % ja mislim biti u Hrasnici pa u Brckom... pa jos mnogo i mnogo gradova.. prvo napises qme konfiguracije racunara kaka je igraona ha hu kolka nagrada pa mozda se neka ekipa predomisli i dodje u Tuzlu 
Eternaty Gaming, ce probati po prvi put izaci negdje iz Sarajeva da ide na turnir.....samo mnogo vase pomoci ce trebati, pa ce mo vidjeti!
Amir je napisao/la:
Prvo gdje u tuzli koji klub - igraona?

Ko organizuje, kad bi trebalo bit doci cu ja?
Ja mislim kad bi bilo da bi se odrzalo u Twinsu tu je vec par puta bilo koliko ja znam.
Novogodisnji turnir ima u Brckom ...Svake godine,tako da ne znam ni sam 
mislim da je ovo za Net klub vezano mada cu provjerit sa adiosom.

Btw. trebate naci adekvatan datum fkt. ima brcko novogodisnji ko ce odma trcati poslje tu.. ;)
racunajte kalesiju 2 ekipe 

samo javite datum config i opremu 

cya aBd
samo da ne bude ko za prosli 
A gdje si konto za 1 maj oko ? Cuj on najavljuje turnir, koji bi se trebao odrzati za 3 mjeseca....Ne organizujes koridu u Cevljanovicima...polahko oko ima jos do zimskog raspusta...

Post dobio aplauz od haruN

Ako bude u twinsu, evo ukratko :

Imaju 2 prostorije u jedno 12, u drug 12 komp. ja mislim, a za konf. ne znam xD
e ovako pod 1. ja sam htio da vidim posto i ja naravno znam da ce se odrzat par turnira na raspustu htio sam da pitam da li bi ste bili zainteresovani, i naravno kakav bi odaziv bio i napisao sam u postu da nista jos nije sigurno 100% i molim vas lijepo procitajte post i onda pisite vezano za taj post .. ok ? ali nea veze turnir ce bit odrzan u Net klubu bili biste na vrijeme konfiguracija racunara je dobra .. ima 10 racunara pored igraone je kafic a i klub je u centru grada .. i dosta toga jos ima ali za pocetak da vidim da li ste zainteresovani i koliko bi eqpa bilo okvirno .. !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.