Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zvucnik za mobitel

121 pregled · 7 odgovora · otvorena 30.09.2009. u 19:13

- znaci u petak idemo na izlet pa mi je potreban zvucnik za koji nije potrebna struja ( nemojte govorit snimi na cd pa daj vozacu da pusti, necu da me handre sto si snimio ovo, de ugasi bla bla...ovako za svoju dusu da pustam pa ako ce da slusa nek slusa, ako nece opet nek slusa :D )
- u pitanju je lg renoir ( kc 910 ), imam onaj dodatak da odvojim slusalice, tj. ulaz je kao kod mp3 il n95-ice
- gdje ima kupit zvucnik ?
- hvala
ako je takav ulaz onda pogledaj na siranu ima onaj lik sto prodaje mobitele odma preko puta cd-shopa a sad kolka je cijena nezz
Ima ju zvucnici za svaki mobite (1 zvucnik moze na sve mobitele )dodju spajalice s njim .30 km ftw
u novom interexu
Imam ja taj zvucnik koji ti trazis !!

Ima 3,5mm izlaz tj. izlaz za npr Nokia N95 .. (onaj kao debeli brate ko sto ide u comp) :D

.. ako si zainteresovan, ja ga koristio za iPod Touch.. imam punjac za njega(punim ga preko struje i on u sebi ima napunjenu bateriju)... et nea se sta puno objasnjavat ako hos kupit javi mi se na pm ja cu ti dat msn .. ha ya...

ja sam ga dobio iz njemacke sa izlazom za sony ericsson pa ja to malo promjenio na "mp3" izlaz :D
tehno market kod " konzuma " blizu merkatora i onaj tehno shop u merkatoru sa "odozdola" hajmo reci novootvoreni. Bilo do neki dan, nazovi pa pitaj.

Post dobio aplauz od bak1r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.