Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mobitel

430 pregleda · 40 odgovora · otvorena 21.08.2009. u 20:59

Mozel mi neko da mi preporuci mob ... znaci do jedno 300-400 KM :D

i da vas pitam za iphone kopiju.... kamera? znam da je 2.0 .. imal blic i sta jos ima?
Ja bi ti preporucio nokiu N95
telefon je extra 5mp kamera i tako to ima dosta pogdnih
opcija i svega

bilo bi najbolje da ti stavis koju spec fona zelis malo bolje ce ti odma pomoci gameri :)
Mozes nac nekako nokiu 5800exprees music ili da uzmes se k850i:D
RzA je napisao/la:
Ja bi ti preporucio nokiu N95
telefon je extra 5mp kamera i tako to ima dosta pogdnih
opcija i svega

bilo bi najbolje da ti stavis koju spec fona zelis malo bolje ce ti odma pomoci gameri :)
Ali tip kaže 300-400 KM, hmmm N95 meni se čini da je skuplji
CANTONA7 je napisao/la:
probaj nac samsung f480
Kolko je para?
Medixon je napisao/la:
Kolko je para?
polovan je oko 350 mozda i jeftinije predobar telefon 5mpx touchdisplay, isto iphone
Uglavnom bolji je telefon od n95 ^^
Nokia 6220 clasic ..
Extra mob.
Valjda nisam pogrjesio broj..
5 mpx
nezz koliko giga .. + memory card 2 GB
To je to
CANTONA7 je napisao/la:
polovan je oko 350 mozda i jeftinije predobar telefon 5mpx touchdisplay, isto iphone
Uglavnom bolji je telefon od n95 ^^
Po cemu je bolji od N95-ice? :S Zato sto ima touch display? Koji mu je usput sranje zesce. Kad je to samsung imao bolji software od nokie? Jel ima ovaj vise opcija, mogucnosti od N95-ice?

Ne provaljuj se vise molim te.

Nokiini software-i obicno sranje? Da li trebam ovo komentarisati uopste da bi shvatio koliku si glupost napisao?

deadlycha je napisao/la:
SE k850i 350 KM, predobar !
slazem se sa ovim momkom predobar telefon ne bi se pokajao ni sekunde kada bi uzimao do tebe je sto se tice mene uzmi ovaj ;)
SE k850 5mp kamera xenon blic autofocus podrzava 4gb mem.karticu imao mobitel mobitel prejak

cijena oko 350km
Jarane pazi ovako imas u novinama cjenovnik mobilnih uredaja, ali meni su najdrazi sony-ericssonova serija walkman i od nokie x-press music imaju memorije dobru kameru i naravno nisu skupi.
StealtH je napisao/la:
Po cemu je bolji od N95-ice? :S Zato sto ima touch display? Koji mu je usput sranje zesce. Kad je to samsung imao bolji software od nokie? Jel ima ovaj vise opcija, mogucnosti od N95-ice?

Ne provaljuj se vise molim te.

Nokiini software-i obicno sranje? Da li trebam ovo komentarisati uopste da bi shvatio koliku si glupost napisao?

Paglu djecace imo oba telefona u n95 kvari se flat kabal , da je touch display karina NIJE ne ofiraj se .
Bolja kamera milion x ljepsi na izgled , manji telefon
N95 isto telefon iz prahistorije moram teretne pantole nosat da bude uz mene
+ u n95 stavi karticu od 8gb stopa telefon imas osjecaj da se colapse svake sekunde loada pjesmu po 10sekundi, nekad zna i zastopat moram bateriju vadit da ga pokrenem opet
I da , ima vise opcija i mogucnosti od n95ice (;
Sony Ericsson k800i
Imas do 300 KM
Prejak mobitel,imam ga i prezadovoljan sam.
CANTONA7 je napisao/la:
Paglu djecace imo oba telefona u n95 kvari se flat kabal , da je touch display karina NIJE ne ofiraj se .
Bolja kamera milion x ljepsi na izgled , manji telefon
N95 isto telefon iz prahistorije moram teretne pantole nosat da bude uz mene
+ u n95 stavi karticu od 8gb stopa telefon imas osjecaj da se colapse svake sekunde loada pjesmu po 10sekundi, nekad zna i zastopat moram bateriju vadit da ga pokrenem opet
I da , ima vise opcija i mogucnosti od n95ice (;
OMG i ti meni govoris da sam glup a sudis o telefonu na osnovu izgleda. Pa jarane N95 jede to sranje od samsunga. Ne mogu vjerovati da me neki maloumnik pokusava ubjediti da je samsung bolji od nokie. Cuj flat kabal se kvari, pa sta radis ti sa telefonom? Nije ti klizni mehanizam simulacija dr****a. Godinu dana imam N95 i nikakvih problema s njim nisam imao. Fino ti kazem uporedi software od nokie i od simensa. To sto ti pricas je smijeeeeesno. A fino ti pise da N95 podrzava karticu od 4GB kako bi sve funkcionisalo kako treba(sto je kod mene slucaj), a ti ako si konto imat vise fino uzmes N95 8 GB i gotovo.

I upoređujes touch display iPhone-a sa ovim od Samsunga hahahahahahahahaha :D Ma ti si legenda Allaha mi.
StealtH je napisao/la:
OMG i ti meni govoris da sam glup a sudis o telefonu na osnovu izgleda. Pa jarane N95 jede to sranje od samsunga. Ne mogu vjerovati da me neki maloumnik pokusava ubjediti da je samsung bolji od nokie. Cuj flat kabal se kvari, pa sta radis ti sa telefonom? Nije ti klizni mehanizam simulacija dr****a. Godinu dana imam N95 i nikakvih problema s njim nisam imao. Fino ti kazem uporedi software od nokie i od simensa. To sto ti pricas je smijeeeeesno. A fino ti pise da N95 podrzava karticu od 4GB kako bi sve funkcionisalo kako treba(sto je kod mene slucaj), a ti ako si konto imat vise fino uzmes N95 8 GB i gotovo.

I upoređujes touch display iPhone-a sa ovim od Samsunga hahahahahahahahaha :D Ma ti si legenda Allaha mi.
nauci citat jadnice , gdje poredjujem display ?
n95 je smece od telefona dovoljno je sto mi momak nudi taj telefon + 120km za f480 idi skaci po kuci smaras
deadlycha je napisao/la:
SE k850i 350 KM, predobar !
nemozes nigdje naci tako jeftino minimalno 430
CANTONA7 je napisao/la:
nauci citat jadnice , gdje poredjujem display ?
n95 je smece od telefona dovoljno je sto mi momak nudi taj telefon + 120km za f480 idi skaci po kuci smaras
"polovan je oko 350 mozda i jeftinije predobar telefon 5mpx touchdisplay, isto iphone "

I ja ne znam citati. Kolko si glup ne znas ni sta pises. A ti tom momku daj jednu bejzbolku pa nek se udara u glavu dok se ne opameti. :S Nebi ti dao ni oklop od N95 + 120 KM za to sranje od samsunga.

Ne citiraj vise dosadan si do bola.
coolgamer je napisao/la:
nemozes nigdje naci tako jeftino minimalno 430
A jesi ikad cuo " KUPIO NA CRNO " ??

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.