Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PITANJE!!!!

323 pregleda · 29 odgovora · otvorena 29.09.2009. u 09:51

Zasto ACAB nije banovan zbog sinocnje teme???..gdje otvoreno poziva na vjersku i nacionalnu mrznju nazivajuci jedan narod pogrdnim imenima...samo me to zanima...i ovaj kreten Philosopher koji kaze da bi zadrzao temu samo da na nju ne odgovara neka djecurlija....veze sa mozgom nemas, debilcino nacionalisticka....politika se ne bi trebala mjesati na ovaj forum,jer je ovo gamerski forum sa puno clanova iz susjednih zemalja......Stvarno nemam nista protiv drugih naroda, smatram da bi svi trebali zivjeti zajedno i u miru, jer vecina ove djecurlije se uopste ne sjeca rata...Ja znam kako je izgubiti blisku osobu,ali to nije razlog da mrzim nekoga, pogotovo nekoga mojih godina koji nema veze sa ratom....Treba oduzeti admina ovoj djecurliji i balavcima i dati ih ozbiljni ljudima koji ne gledaju kako se ko zove, ko je kome prijatelj, odakle je......DAO BOG DA SE VRATI STARA G.BA ADMINISTRACIJA :(((( to su bila vremena....
Odma da kazem da nebranim nikoga!!!!

Ti nemas nista od njegovog BAN-a, ako te covjek uvrijedio ili nesto, fino skupis raju sacekas ga negdje i ubijes ga ko konja
_MorgaN_ je napisao/la:
moras se pomiriti sa cinjenicom da je on dobar jaran sa adminom ili se znaju..znas pa on ne moze dobiti ban, sto mu daje "imunitet" da i sledeci put zapocne ovako debilnu temu...
Ajde ti meni paša moj odgovori na pitanje iznad , pa onda nastavi komentarisati !
Mislim da sam ti u prošlom postu dao do znanja da presuda nije uredu , juče se dečko pogrešno izrazio , mislim posljedice nerviranja , a ko nebi kada bi mu takva presuda znacila , jos kad je kriva ?
Kontam povrijedilo te , ali shvati ti i nas .. [ pročitaj lijepo gore šta sam napisao pa onda nastavi komentarisati ! ]
Pozdrav -.-'

Edit ; Kako bi se ovdje moglo lijepo diskutovati da nije ovih sto bi se odma tukli , a neznaju razlog , kako će ga znati kad ga nema , kad nebi bilo ovih sto na diskusiju odgovaraju uvredama na nacionalističkoj osnovi , kad nebi bilo ovih što na nacionalizam vraćaju nacionalizmom , umjesto da temu koja je otvorena da pokrene svađu okrenemo na jednu diskusiju , na koju se nebi trebali svi javljati . Po meni sasvim uredu tema za diskusiju , al' ovi što vode diskusiju nisu dovoljno odrasli . Odraslom osobom ne smatram osobu koja ima dovoljan broj godina nego osobu koja je dovoljno zrela , a pola vas što ste se javili ste nedovoljno zreli a " imate godina " . Juče je lik uistinu pretjerao , al' vi Srbi možete vidjeti u čemu je riječ u mom prvom postu , o izmišljenim zemljama .
respect .
reLoaded je napisao/la:
Jarane moj, ako su tvoj narod četnici, onda se odmah ubij iz puške i laganini u skokovima sa ovog foruma.

Evo ja otvoreno kažem da je**m mater svim ustašama i četnicima.

A onaj ko se imalo razumije u historiju zna ko su ustaše i četnici, te da oni nemaju nikakve veze sa poštenim narodima naše lijepe Bosne i Hercegovine.

Je**m mater Karadžiću, Mladiću, Hadžiću i svim ostalim četnicima i ustašama. Zadovoljan?
Ne znam na čiji se post tvoj komentar odnosio, ali vidim da u glavi ne možeš razlikovati nacionalnu pripadnost nekoga naroda i pripadnost određene skupine nekakvoj ideološkoj ili političkoj struji. Po tebi su sada svi Hrvati ustaše a svi Srbi četnici, ne? Kako onda ja kao Hrvat mogu pisati ovako pomirljive komentare koji se odnose na SVE nas.

I pazi ovo. I ustaše i četnici su bili fašistički pokreti u staroj Jugoslaviji. Ne znam kako bi sada nazvao bošnjačke ultra-desničare ali i na njih se odnosi isto. Fašisti, Nacisti, KRVNICI. Upravo radi takvih anti-humanističkih i homofobnih organizacija se naša velika država i raspala uz toliko krvi i stradanja nedužnih.

A ti, vidim, stvarno ne pridonosiš ničemu takvom pričom, samo nas unazađuješ stoljećima u bespovrat ako nastaviš takve gluposti pisati.
DruGaBrieL je napisao/la:
Ne znam na čiji se post tvoj komentar odnosio, ali vidim da u glavi ne možeš razlikovati nacionalnu pripadnost nekoga naroda i pripadnost određene skupine nekakvoj ideološkoj ili političkoj struji. Po tebi su sada svi Hrvati ustaše a svi Srbi četnici, ne? Kako onda ja kao Hrvat mogu pisati ovako pomirljive komentare koji se odnose na SVE nas.

I pazi ovo. I ustaše i četnici su bili fašistički pokreti u staroj Jugoslaviji. Ne znam kako bi sada nazvao bošnjačke ultra-desničare ali i na njih se odnosi isto. Fašisti, Nacisti, KRVNICI. Upravo radi takvih anti-humanističkih i homofobnih organizacija se naša velika država i raspala uz toliko krvi i stradanja nedužnih.

A ti, vidim, stvarno ne pridonosiš ničemu takvom pričom, samo nas unazađuješ stoljećima u bespovrat ako nastaviš takve gluposti pisati.
Nisi me dobro razumio. Kazem da ustaše i četnici nemaju nikakve veze sa poštenim ljudima, odnosno Hrvatima i Srbima. To su fašisti koji su se borili i protiv Srba, i Hrvata, i Muslimana. Ono što sam svojim postom htio reći jeste da je**m mamu tim istim fašistima, te da se oni ne smiju povezivati sa ostalim vjerskim skupinama.
reLoaded je napisao/la:
Nisi me dobro razumio. Kazem da ustaše i četnici nemaju nikakve veze sa poštenim ljudima, odnosno Hrvatima i Srbima. To su fašisti koji su se borili i protiv Srba, i Hrvata, i Muslimana. Ono što sam svojim postom htio reći jeste da je**m mamu tim istim fašistima, te da se oni ne smiju povezivati sa ostalim vjerskim skupinama.
Potpuno se slažem Nemam ja ništa protiv normalnih Srba ali onima koji su ubijali naš narod,bombardirali naše gradove(čitaj fašistima) je**m mater!
Zar ima takvih nobova da misle da se takve stvari zaboravljaju?
reLoaded je napisao/la:
Aha, sada te razumijem. Samo bih te savjetovao da ne spominješ još i religiju uz sve ovo. Jer, pokrenuti ćeš još veću lavinu prepucavanja i prepirki.
ljudi igrajte igrica nisu ove teme za vas...tema i je iz tog razloga bacena u kantu tako da se nemorate previse raspravljat o ovome. znaci niste dorasli 80% vas, da o tome pisete i to je to...
reLoaded je napisao/la:
Jarane moj, ako su tvoj narod četnici, onda se odmah ubij iz puške i laganini u skokovima sa ovog foruma.

Evo ja otvoreno kažem da je**m mater svim ustašama i četnicima.

A onaj ko se imalo razumije u historiju zna ko su ustaše i četnici, te da oni nemaju nikakve veze sa poštenim narodima naše lijepe Bosne i Hercegovine.

Je**m mater Karadžiću, Mladiću, Hadžiću i svim ostalim četnicima i ustašama. Zadovoljan?
Najludji si potpis 8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.