Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Problem

316 pregleda · 18 odgovora · otvorena 09.09.2009. u 12:46

Problem je sljedeci :

Imam osjecaj da mi otvara stranicu 1b/s , nekad uopste ne otvori vec izbaci eror i try again , comp mi je virus/spyware free , konekcija normalna , ostale stranice sasvim normalno otvara...
i meni gejmers radi presporo :S.
par dana nije moglo uopste otvorit :S.

i meni je taj problem :S otvara gamers 2 sata :S i na kraju ga pola otvori :S lol ja mislim da nesto rade xD :D
Neko ddosa servera, tako da se server uguši.
Hackeri brate jbg . Pitaj administratora reci ce ti sve
Ja evo tek sada mogu da otvorim nakon nekoli dana...

Still confuses:S
I meni se isto to deshava s tim da ponekad nemogu da udjem na gamers.

P.S: Ako moze rechi koji admin ili neko ko je upchen kad che napraviti?
mirofa je napisao/la:
Hackeri brate jbg . Pitaj administratora reci ce ti sve
Mislis lamer? Hackeri nemaju nikakve veze s ovim
Koliko ja znam lamer je onaj koji pravljuje u tudje mreze od neta tvog i skidaju filmove itd. itd. hacker je onaj koji zasticuje kompjutore, i proucava rupe windowsa i istrazuje mogucnosti windowsa.

a za g.ba uff to je neki preje**ni Ddos-er koji neprestano salje packete na g.ba, znaci trebamo 4-5 puta kliknut na refresh da bi otvorilo stranicu...

taj koji DDosa, vjerovatno mu je i ta stvar jedina koju zna najbolje od svega radit, jer koliko vidim neprestano se gusi portal, znaci ti packeti se salju neprestano, znaci ima pun qr** konekcija napravljenih, upload dovoljan za slanje packeta :S :S
Ddos napadi lepo i lagano neko stalno salje pakete bit ce to zanimljiva potraga za gospodu admine nek im je sa srecom
Uradite nešto povodom ovoga.
I meni se dešavalo,ali evo izgleda sada je sve ok, tj. popravljeno
konačno radi gaymaaarz.

i ja vidim par dana kad ulazim stalno pise eror mora se par puta refreshat a kad udje bude slika bezveze i opet eror al hajd hvala Bogu da se popravio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.