Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bit Defender Total Security 2010 problem

83 pregleda · 4 odgovora · otvorena 26.09.2009. u 11:02

Imam problem s navedenim antivirusom kada ga instaliram i rastartam kompjuter ; nikako mi ne se upali kompjuter do desktopa nego se sustav samo pali i gasi pa zato sam morao 2 puta formatirati kompjuter zna li tko koji je problme[/I](osoba mi je jedan rekla da moram izbaciti bateriju koja se nalazi na matičnoj ploči i formatirati BIOS)[I]

Komentare zadrži za sebe ako su bezzz
E ja imam isto takav problem ja isto ne kuzim imao sam stariju verziju instaliranu prije onu 2009 i ta je radila perfektno; instaliram tu novu i restartam ga i nemoze uc u windowse nego se sustav samo pali i gasi neznam sta da radim.
manutd je napisao/la:
E ja imam isto takav problem ja isto ne kuzim imao sam stariju verziju instaliranu prije onu 2009 i ta je radila perfektno; instaliram tu novu i restartam ga i nemoze uc u windowse nego se sustav samo pali i gasi neznam sta da radim.
napisi konfiguracuju racunara mozda nije dovoljno jak ;)
imas li licencu?(ako neas idi kupi nije skupa 25KM ) mada to nije dobar antivirus ja sam ga koristio i mogu reci da sam djabe dao 25KM ;)
Ma provjerio sam vec preporucljivo je
Intel CORE Duo (1.66 GHz) ili brži procesor
1 GB RAM , a ja imam AMD Athlon 64x2 2,21Ghz , 2 giga rama ddr2 ; instaliro sam probnu od 30 dana

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.