Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ubica/Psihopat

1.183 pregleda · 75 odgovora · otvorena 22.09.2009. u 18:47

Samo da vas obavijestim. Pojavio se neki momak koji nosi noz sa sobom. Vec je zbo nozem dvije osobe. Jednu zenu u podrucju Dobrinje i jednog momka u podrucju Mojmila..Policija misli da ima oko 25 godina i da je visok oko 180cm. Momak koji je zboden, primio je vise uboda nozem a tri uboda su zavrsila u vratu. Bori se za zivot.

To je samo obavijestenje. Ako se vec kasno vracate kuci idite u grupama.
~ Vidite da je sada bolje biti no lajfer ?
cH1L1NhOo je napisao/la:
Koja zhena bola ?
ma u 4 tri haustora do mog starog stana :D
Senda_DbR je napisao/la:
ma u 4 tri haustora do mog starog stana :D
Aha , reko da nije ko od poznanika :r
napreduje bosna bgm...
ja bi odma uveo smrtnu kaznu, za takve osobe koje ubijaju bez veze koje silovaju djecu zene itd, smrtne kazne bez razmisljana.
sto sam zapamtio od babe:
sine bolje ti njega nego on tebe... nikad necu to zaboraviti, ali dobro to je sad iznenada, posto ja sam u evropskoj uniji nesmije nama niko nista xD :D:D:D

pozdrav raja :)
Sumnjam da je napao te osobe iz čista mira. Sve to ima neki dublji razlog, možda mu falilo para da kupi droge ...
Uglavnom takav se slučaj dogodi jednom godišnje priča se o tome 3-4 dana i kasnije nitko i ne spominje. Zato treba ova naša (ne)sposobna vlast reagirati i na vrijeme zatvarati te osobe da im se pomogne terapijama (220 V) ili ljekovima jer nijedan belaj ne dolazi sam od sebe uvijek veže još neki uz sebe.
Čuvajte se svi (opremite se sa wh da uvijek vidite kroz zidove )
Pozz svima
Smjesno :D

Cudna mi imena od ovo dvoje koje je on izbo al hajd :D

Koga policija oce da nadje naci ce ga ;)
i da ga ufate....nemaju ga gdje zatvorit nema mjesta.....svi zatvori puni nema gdje odsluzit svoju kaznu:S to je nasa drzava.
Ovo vam je Grand Theft Auto IV al patchovan
dinoxus je napisao/la:
Brate, taj momak je meni tražio mobitel, ukr'o već 5 mobitela na području Dobrinje, tačnije na putu do Ćamil Sijarić osnovne škole. Ja mislim, da je to taj isti momak eto. Hoda sa curom nekom, ima bradicu :(
Et sreca pa nisam ostao da zivim u sarajevu isao sam u Camil sijaric skolu do 5og razreda,da sam osto 99% bi do sad bio pretucen,osto bez tel.ak ne i nest gore,svejedno sam par puta bjezo od manijaka u dobrinji dok sam bio klinac.Sreca ovde u Bijeljini nema takvih pa se mirno seta gradom i zivi=)
Bože sačuvaj.....užas,:( ...nadam se da će ga policija uhapsiti prije nego što pokuša opet nekome naškoditi.
De ba sta se lozite odma ja cu noz ja cu ovo, ja cu ono. Ne kontam sto se bojite jednog covjeka, nije ih 10 nego jedan. Ako cujes da neko hoda iza tebe, brate okreni se, ako ti je sumnjiv, odma leti na njeg, ubij hljeb u njemu. Vjerujte meni kad imas noz, boxer ili nesto, umislis da si Bog, otac, da ti niko nista ne moze, pa si jos agresivniji, samo trazis belaj da se pokazes. Znam ja sam to furao sa 15 godina.

Budi u drustvu stalno, nikad ne idi sam, i nece ti se nista desit. Pamet u glavu, nikad nesto ne gledaj ne mahalaj, ako ti pridje pita sta gledas, izvini se, boli te racku, i da ispadnes ckapi, bolje ziv kukavica, nego heroj u grobu.
A vidite ovo sta se neki dan desilo u Sarajevo : Maloljetnik u Sarajevu ukrao tramvaj. Otisao u nepoznatom pravcu

uhvatili su lika nema brige ;)
CiviC je napisao/la:
Smjesno :D

Cudna mi imena od ovo dvoje koje je on izbo al hajd :D

Koga policija oce da nadje naci ce ga ;)
Zasto? Nisi cuo za ime Ratka? I kakve veze imaju imena sa ovim sto se desava?:r:r
pwnZOR je napisao/la:
uhvatili su lika nema brige ;)
ovog sto bode il ovog sto je tramvaj klepio XD?
Zilla je napisao/la:
ovog sto bode il ovog sto je tramvaj klepio XD?
sto bode :) bilo na dnevniku 9-)
torQ7u je napisao/la:
I sad treba da se njega bojim ?

Na svijetu ne bojim se nikoga, bojim se Boga !
Tebe i kad bi zbo ubo bi te u kosti te truhle :D
Pa kad bi me zbo, bolje bi mu bilo i da odma umrem.

Zao mi je ljudi koji nevini zaginu radi bolesnika.
torQ7u je napisao/la:
I sad treba da se njega bojim ?

Na svijetu ne bojim se nikoga, bojim se Boga !
Ne seri.
pwnZOR je napisao/la:
sto bode bilo na dnevniku 8-)
Mozes li reci kako se zove taj retard svijuti, i ako ima na sarajevo-x

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.