Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ubica/Psihopat

1.183 pregleda · 75 odgovora · otvorena 22.09.2009. u 18:47

Samo da vas obavijestim. Pojavio se neki momak koji nosi noz sa sobom. Vec je zbo nozem dvije osobe. Jednu zenu u podrucju Dobrinje i jednog momka u podrucju Mojmila..Policija misli da ima oko 25 godina i da je visok oko 180cm. Momak koji je zboden, primio je vise uboda nozem a tri uboda su zavrsila u vratu. Bori se za zivot.

To je samo obavijestenje. Ako se vec kasno vracate kuci idite u grupama.
Brate, taj momak je meni tražio mobitel, ukr'o već 5 mobitela na području Dobrinje, tačnije na putu do Ćamil Sijarić osnovne škole. Ja mislim, da je to taj isti momak eto. Hoda sa curom nekom, ima bradicu
notoriuS je napisao/la:
istina ili furas...
Nema te lik sta furat

Ovo sto se desilo na Dbr i na Mojmilu znam, bas mi jaran jutros pricao kad smo isli u skolu

Jbte, ja zivim na Dobrinji kako je meni , samo gledam oko sebe od sutra, ima da sprintam ko lud ako me napadne
Allahu Dragi, šta se sve dešava na ovom svijetu. Čovjek nemože normalno, opušteno šetati ulicom, mora strepiti hocel mu ko noz zabiti da Bog sačuva kakva su vremena došla, te likove treba odmah dozivotno kazniti nek truhnu u zatvoru, jer zbog takvih psihopata, nenormalnih ljudi oni su sigurno poremećeni, ai roditelji su ti krivi, nevini samo ginu zbog tih ludjaka. Da Bog sačuva, čuvajte se svi! Pazite gdje idete!
Ccc kolko vi mozete da serete samo po ovim temama xD

Kolko vi naserete, da nisam odavde po postovima bi pomislio da ne mogu izac i prec preko ulice da me neko ne zbode i skine golog.
Sta vam je ba, jstel vi izasli ikad iz te kuce il samo ovako spekulisete preko događaja kako je i sta je xD
Ja sam davno rekao... današnje vrijeme je nenormalno, jednostavno rečeno: DIVLJI ZAPAD !
eo sad i u novom pazaru napo nekog
notoriuS je napisao/la:
eo sad i u novom pazaru napo nekog :o
Nije sad napao, vec prije ovih tragicnih desavanja u Sarajevu..Prepoznali su ga neki ljudi iz Novog P.
omfg.
nista, izadjes, z'bodu te ?
damn.
AltF4 je napisao/la:
omfg.
nista, izadjes, z'bodu te ?
damn.
Obuces se ko shaban, negledas nikoga u oci i nece te zbosti :S :F

Nego i vi sada nosite nozeve, i kad vam pridje ovakav debil, otmete vi njemu mobitel ,DINO style
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/155661/Panika+u+Podgorici+i+Ro%C5%BEaju.html

od ovog je počelo
Senda_DbR je napisao/la:
naj-tragicnije znam zenu 3 haustora preko puta stana od moje nane :S
Koja zhena bola ?
Cuj lik ide gradom i bode, svasta HAHAHAHHAHAHAHHAHA
Ma drama kolko jos ovog ima da nezna murija .. tako da mi ovo nije nista ono wow ... ne dotice me.Jeste mozda malo cudno al tu odrastao gledao cijeli rat dozivljavao takve scene i samo me cudi sto toga nema u vecoj mjeri ,hvala Bogu sto nema al ... :S

Yebes ga to je nas Balkan ^^
I sad treba da se njega bojim ?

Na svijetu ne bojim se nikoga, bojim se Boga !
Da se nije riddle uhvatio noza kuhinjskog, nema ga vec 2 dana :S

Mah neic sam i nenauruzan po mracnim ulicama i zivjet ces

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.