Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

STEAM, to be or not to be...

3.348 pregleda · 79 odgovora · otvorena 27.03.2006. u 11:34

Da li da svi serveri predju na steam?

DA 0 · 0%
NE 0 · 0%
0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Dakle u planu je da svi znacajniji scg i bih CS serveri predju na steam i to odjednom kako bi se primorali igraci da nabave account i da se resimo vec jednom smaranja. Mislim na Tehnicom, Terra, sbb, beotel, Logosoft, europronet, ilija, pincom.

Anketa je prisutna na svim forumima.

Ako projekat uspe, igracima ce se otvoriti 3 mogucnosti:
1) da igraju na stranim cracked serverima sa 200 pingom
2) da kupe steam i igraju normalno na nasim serverima
3) da prestanu da igraju cs

Dakle ja ovim zapocinjem kampanju koja kao cilj ima unapred upoznavanje igraca tako da svi na vreme uzmu steam.

Projekat se nece realizovati ukoliko na svim forumima anketa ne prodje pozotivno.

Molim one koji glasaju protiv da se izjasne
Sve je na vama. Hvala!

Dakle anketa ide po svim znacajnijim forumima:

http://www.terra.net.ba/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=864
http://games.tehnicom.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=837
http://games.sbb.co.yu/forum/viewtopic.php?t=713
http://forum.beotel.net/viewtopic.php?t=1246
http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=37031
http://www.counterstrike.co.yu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=862
http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=7955&forum=2

p.s. Molim moderatora da ovu temu stavi u sticky i da obrise ovu recenicu!
sh0ck! je napisao/la:
Jest , ali ovaj lik sto ti je odgovorio konta da mi mozemo kupiti original CS .... barem sam ja tako skontao

Pa tako zapravo i ide.
Ali ovde se prodaju vech napravljeni Steam accs, na kojima imas aktiviranu odredjenu igru.

A mozes
Ti sam kreirash svoj Steam acc udjes u njega imas gore:"Purschase(activate game on steam)CS1.6 npr. -kupish ga negdje original i samo ukucas pri tom postupku CD key i onda imash aktiviranu onu igricu koju si tu aktivirao u svom acc-naravno moci ces aktivirati bilo koju igricu koja ide preko steam a uz to da imas i tacan i neiskoristen CD key.

Jasnije

Zadnji edit: 27.03.06 u 19:44:01

ma da nisam ja dobro formulisao. Account je besplatan, ali se mora aktivirati sa CD-KEY-jem koji se dobija uz igru koja se placa. Nema to veze znamo mi na sta se misli.

Elem ne sumnjam ja da ce bih dileri uspesno deliti steam
Nije problem nabavati vama u Sarajevu, ali jeste problem u drugim gradovima....
Problem za steam je vrlo .. vrlo malen .. znaci .. ja kada sam kupovao sebi steam u delfinu tj mi smo uzeli odmah 10 komada .. platili smo po jednom komadu 70 km .. tako da je 15 KM ne premalo nego neznam ...

Sada neznam , ja sam dolazio u mostar , cak sam i donijeo steamove sa sobom .. i bio sam dole na turniru cak 3 dana ... i ostali smo bez para zadnji dan ... nije mi niko prisao da pita niti bilo sta drugo .. al et izvuklo nas je sto smo uzeli drugo mijesto koliko toliko

Sada u kojem god gradu bude tur , ja cu svakako da dodzem , samo ono sada ko god bude zelio da kupi account neka mi se obrati il meni ili hybenu sasvim svejedno ... bitno je da se nesto promijeni

Sto se tice banovanja .. i toga .. zna se ko kako igra... zna se ko treba imati admina .. zna se ko netreba imati admina .. zna se .. ko je ko :S tako da nebih trebalo biti nekih problema .. da mislite da ce vas neko kickat ili banovat bez razloga .. samo sto ce administracija koja bude bila na tim serverima morati malo vise paznje da vodi oko tog banovanja .. znas se koga treba vijecno banovati .. mada nevijerujem da .. ce neko da rizikuje steam account .. radi chaet'a pa da ga ponovo kupuje , mislim cista logika

Sada .. vidim da se dosta raje slozilo , mada ima i onih koji jos zele da se peglaju po crack verzijama :\'( al njihova stvar

Kao sto rekoh , onda ce sve da bude lakse , sigurnije , bolje , nece svaki balavac moci da psuje , da igra , mnogo drugih stvari ...

p.s. odmah online liga na steam serverima ... savjet

Zadnji edit: 27.03.06 u 21:04:13

heh onaj gore link kod valve je radio, ali su debili obrisali post jer sam spomijnao da imamo cracked servere i da hocemo da ih ugasimo i startujemo steam a njih boli djoka. Evo sto sam dobio PM od njih:

"Servers are free, anyone can download and run them. Running a cracked server violates the EULA however.

Clients must be purchased, prices vary but there are no "deals" that I'm aware of other than normal retail sales.

I understand your situation, but there is nothing we can do here to help you with this.

We do not allow discussion or mention of hacking or cracked Servers or clients on these forums, please do not post here about this again."

Tako da bok1 spremi se da prodas mnogo steam-ova.
Skontaj neki post-expres ili slicno. Da saljes onima koji ti se prijave na kucnu adresu.
Skontaj oce li tebi slati pare kuci prvo ili ce platiti postaru pa ti posle preuzmes lovu. Ja cu tako ovde da odradim.
iGGi je napisao/la:
heh onaj gore link kod valve je radio, ali su debili obrisali post jer sam spomijnao da imamo cracked servere i da hocemo da ih ugasimo i startujemo steam a njih boli djoka. Evo sto sam dobio PM od njih:

"Servers are free, anyone can download and run them. Running a cracked server violates the EULA however.

Clients must be purchased, prices vary but there are no "deals" that I'm aware of other than normal retail sales.

I understand your situation, but there is nothing we can do here to help you with this.

We do not allow discussion or mention of hacking or cracked Servers or clients on these forums, please do not post here about this again."

Tako da bok1 spremi se da prodas mnogo steam-ova.
Skontaj neki post-expres ili slicno. Da saljes onima koji ti se prijave na kucnu adresu.
Skontaj oce li tebi slati pare kuci prvo ili ce platiti postaru pa ti posle preuzmes lovu. Ja cu tako ovde da odradim.

Otvorio sam ziro racun .. tako da me samo mogu sada dodavati .. itd itd nije problem ... tu sam z*** njih a i z*** sebe .. a i z*** sviju nas
E sve je to super. Ali daj bre da se javi neko od glavonja sa LOL, EPN, PINCOM, ILIJA...Da li oni pristaju da sa nama predju an steam. Terra, Tehniom i SBB smo se vec dogovorili. Ostao jos panet a Beotel i Eunet su vec steam pa jadni propali.

Ajde pogurajte malo
iGGi je napisao/la:
E sve je to super. Ali daj bre da se javi neko od glavonja sa LOL, EPN, PINCOM, ILIJA...Da li oni pristaju da sa nama predju an steam. Terra, Tehniom i SBB smo se vec dogovorili. Ostao jos panet a Beotel i Eunet su vec steam pa jadni propali.

Ajde pogurajte malo

To fino uzmes MSN od odgovornih, rijetko kada ovde postaju ljudi(valjda zauzeti)tako da ti je to najpametnija ideja.
Pa kad se dogovorite onda neka izdvoje malo vremena ako budu mogli i izjasne se ovde na forumu.
kad malo odvojis vremena da procitas sve ove postove, skontas da je pola ljudi nepismeno..
Igi, stvarno, lakshe je da nabavish MSN-ove od glavnih admina sa EPN-a, pincom-a i ostalih nego ovako
hm... ja sam uvijek za ban a znaju se razlozi, nema li razloga nema ni bana

ako dodje vrijeme da se igra na steamu na ovim serverima, iskreno necu se libiti da banujem steamid, ali to mora biti ekstra razlog... ako postoje rtrdi koji ce paliti cheat, psovati ili doci na server da vrijedjaju na nacionalnoj osnovi mogu se pozdraviti sa svojim steamom...

vlasnici igraona mogu da se zale kome hoce, ali oni su ti koji moraju debile nauchiti lijepom ponashanju (a i manje ce im lupati opremu)

dalje

zar ne bi ovu balavurdiju trebalo nauchiti finom ponashanju

p.s bok1 export import doo - mala reklama
mijenjam steam acc za litru votke
ma moze moze ba! sta komplikujete? jednostavno to odradite

HF
da, samo poznavajuci domacu raju:
citiram "J**O TE TOOO NECU JA TO KUPIT, DATI ZA IGRU DAJEM 15 KM J**O RAMIZ OCAM BRATA SESTRU NANU... (primitivci)" a za one koji "nemaju" onda i nek ne igraju posto znam i takvih lafo "nema" a svaki dan kafica se ispija u nekoj trasi, centralu, operi... a za djecicu ahh njima to ne bi trebao biti problem; staroj zaplace i eto steam.
bok1 je napisao/la:
Mozda z*** psovki dobijas ( kick , slay ) .. netreba banovat , nije crack verzija Steam kad jednom banujes mozes ga slobodno baciti Stoga ... sam i rekao da bih trebali da dodzu neki ljudi bitni .. i vezani za server .. tako da mogu reci tim " svojim " adminima da nekoriste opciju banned , vec kick / slay itd

p.s. mogu se staviti zabrane na neke rijeci , psovke , nickove ... itd itd

p.s.s stavi se ti u polozaj da opsujes nekom adminu nesto , on te banuje a cijela ti igraonica polomi nogice

hehe bok1 ti dobro znas z*** cega si me banovao
ich je napisao/la:
Igi, stvarno, lakshe je da nabavish MSN-ove od glavnih admina sa EPN-a, pincom-a i ostalih nego ovako

Vidi ove ankete su tu za sve. Eto hteo sam da se jave glavni ali u medjuvrermenu sam saznao da svi glavni podrzavaju samo im smor da postuju ovde.
A ovo ovde je za igrace, ipak bez podrske igraca nista od steam-a
lol nema igre bez ST citeri su mi zivce izjeba.......
Za sada su Terra, tehnikom, sbb, logosoft i epn zainteresovani da predju na steam. Ne znam jos za pincom ali ilija nece dici steam. Dici ce mozda steam ali ce ostaviti i nosteam.
Hm pa ako svi serveri dignu steam sjatice im se svi debili i chiteri tamo pa ce morati i oni ugasiti nosteam....a ja jos uvek ne mogu tamo da dobijem mail za nalog na forumu tak oda sam registrovan al ne mogu da se ulogujem. Pih...
pjoanau je napisao/la:
da, samo poznavajuci domacu raju:
citiram "J**O TE TOOO NECU JA TO KUPIT, DATI ZA IGRU DAJEM 15 KM J**O RAMIZ OCAM BRATA SESTRU NANU... (primitivci)" a za one koji "nemaju" onda i nek ne igraju posto znam i takvih lafo "nema" a svaki dan kafica se ispija u nekoj trasi, centralu, operi... a za djecicu ahh njima to ne bi trebao biti problem; staroj zaplace i eto steam.

Operi haha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.