Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

CS1.6 non steam

1.072 pregleda · 14 odgovora · otvorena 03.04.2006. u 20:31

eh... pokusavao sam pronaci ovakvu temu na forumu, ali nisam uspio, pa eo pokrecen novu :S

interesuje me kako da pokrenem non steam 1.6 CS server...

treba mi za vlastite potrebe...

HITNO JE, pa ko zna, njemu bodovi
u cs folderu imas hlds.exe file , pokreni i nastimaj sve tamo , otidji na showip.com i kopiraj ip i dodaj port ako je potrebno.
haj zdravo
da, ali u tom slucaju kreiras tzv "dedicted" server, ili ti ga steam, znaci ni ja sam se ne mogu nakacit na njega... :S

inace, dobijes automatski IP servera u konzoli servera, tako da ne traba taj site za provjeru IP-a...

ako ima ko gdje kakav dobar tutorial i na engleskom da je nek posalje ba... treba hitnooo
vec sam nasao taj link na jednoj od tema i uradio sam sve sto pise tu i samo kreirao steam server...

treba mi NON STEAM!!!
Rješenje
pokrenes server ( Dedicated ili Listen ) i onda samo:

sv_lan 1 ili 0 ( ne znam sad tacno, ne mogu se sjetit )

Radi 100%.
               AmoK je napisao/la:
pokrenes server ( Dedicated ili Listen ) i onda samo:

sv_lan 1 ili 0 ( ne znam sad tacno, ne mogu se sjetit )

Radi 100%.

kad stavim sv_lan 1 onda se mogu ja connect i oni koji imaju original cd key, a kada stavim 0, onda se ne mogu ni ja nakacit, a opet oni koji imaju orig. mogu :S
               /bosanac::bX je napisao/la:
kad stavim sv_lan 1 onda se mogu ja connect i oni koji imaju original cd key, a kada stavim 0, onda se ne mogu ni ja nakacit, a opet oni koji imaju orig. mogu :S

pa raja sa STEAM-om moze uci na bilo koji NON-STEAM server ?

stvarno te ne kontam sta sad hoces
moja greska bila... radilo je

hvala ti puno eee
jos 1 mali podatak dakle kad ti ulazio na svoj server nemoj ulaziti preko IP svog od modema nego ulazi preko LOKALNOG IP jer je to sa tvoga PC-ja dakle IP unesi 127.0.0.1:27015
               Zuma je napisao/la:
jos 1 mali podatak dakle kad ti ulazio na svoj server nemoj ulaziti preko IP svog od modema nego ulazi preko LOKALNOG IP jer je to sa tvoga PC-ja dakle IP unesi 127.0.0.1:27015

ja tebe nista nisam skonto...

kad vec pisete pisite malo razgovjetnije, da skontam o cemu se radi

inace, uzimam IP koji mi je dodijeljen pri konektovanju, i tako radi...

svaki put se mijenja, ali posto je moja raja, podijelim im na brzinu IP i to je to...

Sto se tiče tog mjenjaja ajpija:

Registruj se na:
http://www.no-ip.com

Downloaduj ovaj program:
http://www.soft32.com/download_401.html

Upustvo
1. Podesis tamo na sajtu neku subdomenu: http://kanterserver.no-ip.org
2. Pokrenes program, upises "login" i "pass" od sajta i program ce ti stalno updejtovat tvoj IP na subdomenu gore navedenu subdomenu. ( Podesi program da se pokrece kao servis i on ce u pozadini raditi svoj posao a da ti ne smeta. )

CS Server: kanterserver.no-ip.org:27015
eeee kako to u vezi toga ip da se ne mjenj ako mozes lijepo objasnit molim t

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.