Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pohvala

855 pregleda · 31 odgovor · otvorena 15.09.2009. u 19:54

Ja bi samo da pohvalim Gamers.ba i dokle je napredovala ova mala komuna, nadam se da se lijepo provodite u ove mubarek dane i zelim vam sve najljepse za predstojece bajramske praznike.

Usput bih zamolio admine sa logosofta da nauce igrat prije nego sto pocnu banovat.

Srdacan pozdrav za staru ekipu, ako se jos ko javlja ovdje.
Daleko od toga da je ista napredovalo, kao sto su ti vec napisali, cak sto vise, mozda se i nazadovalo malo.
Mada, i dalje je sve u granicama podnosljivog. Jedini problem su banovi, posto cannabis sam ne moze sve da uradi.

Svrati ponekad, procitaj neku pametnu temu, da ne bude da ih djave dizem (nije da se hvalim ).

Hvala na cestitkama, a i ja cu se pridruziti istima.
Slazem se u potpunosti sa tobom.
Mislim da se mnogo toga na bolje promjenilo.

Za svaku zajednicu je bolje kada ima vise clanova (sto je normalno) - zamislite dernek sa 50 clanova :S
Naravno da svaki site tezi popularnosti i sto vise clanova.
Ako neko zeli te kewl ljude, napravit ce priv8 site i slati pozivnice, tako da mislim da brkate stvari.

Naravno posljedica velikog broja clanova je naravno spam i nered. Ali zbog toga postoje visi statusi (admin i mod).

Dizajn se promjenio za 10.
Raje je 300x vise.
Mozda ima spama i debila, ali za te probleme su zaduzeni admini i mod.

Sve u svemu, svakako da se ova zajednica razvila u boljem smijeru i sigurno ce se jos vise razvijati
................................
Ne znam te, ali ta mi 3ca u profilu sve govori

btw. Ramazan(Bajram) Šerif Mubarek Olsun - svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti. (kad ste svi cestitali da i ja )
Maestro, srećno i tebi . .
A sto se tice gamersa, ovo samo u propada, zapravo je skoro pa propalo . .
Maes vrati se, jedino ti mozes pomoci ovom site-u da bude ono sto je nekad bio.. Nazadovali smo mnogo, iako se to ne cini na prvi pogled... Kvantitet>Kvalitet= LOSE
KillaOR je napisao/la:
Maes vrati se, jedino ti mozes pomoci ovom site-u da bude ono sto je nekad bio.. Nazadovali smo mnogo, iako se to ne cini na prvi pogled... Kvantitet>Kvalitet= LOSE
Jedan covjek nikako ne moze pomoci site-u za to je potreban team

Hvala za cestitke i tebi Bajram Serif Mubarek Olsun i svim Muslimanima na cjelom svjetu.
realno momak sa najboljim infom na g.ba
Al je ovaj znao banovati, sjećam se prije kad bi maes uđi mi odma logout da nebi ban dobili A ovo za logosoft admini debili pravi davno dojadilo tamo igrat, popušiš ban ako ubiješ admina :S
Vidi njega. Jok napredovalo, napreduje u jednom segmentu, a u druga 3 zakaže. Volja postoji, ali moć nedostaje jer su moćnici odustali od svega, a nas nemoćne ograničili

Alo mali imaš lol forum pa se njima žali, to vječiti P1k3 i dalje sprovodi diktaturu.

Nek su vam mubareći nastupajući praznici.
pola od vas govori "vrati se maes bla bla" a od tih pola mozda smao 2-3 su bili tu kad je on vodio red mir i disciplinu ovdje... ne blamirajte se djaba...pored maesa bila je i snazna ruka samara kog admina? kad sve znate..
Brate evo mene sad neki idol ubana na logosoftu ... aim bot ...
omfg .. prije toga bila mapa awp_skok prelos mi skor bio i nista .. sad poceo dd2 ... i uradim jedan hs sa dgl ...
i nakon toga pucam m-kom .. i to rafal .. ne ubijem niti jednog ...

i navodno aimbot ... fkt mi izvadi zivce kad idol stavi ban na osnovu 1-2 killa ... nedo bog da demo snimi ...

Ako znas adresu njihovog foruma u vezi cs servera ... posalji link pls ...
pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.