Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

simulacija voznje online....

262 pregleda · 10 odgovora · otvorena 30.09.2009. u 22:28

Pozzz

E vako ljudi trazim odavno neku dobru simulaciju voznje da mogu igrat preko neta al bez problema jer nemam org cd pa ko zna neku igru nek napise plizz........
LIVE FOR SPEED
kucaj na google imas free download, igra teska mozda 150mb al' je daleko NAJJACA simulacija auta koja postoji ;)
Preporucujem GRID da igras multiplayer protiv druga. Uzivancija prava.

Umjesto da se trkas, unistavas auto. Prejaka igra, leti
eLfen0men0 je napisao/la:
LIVE FOR SPEED
kucaj na google imas free download, igra teska mozda 150mb al' je daleko NAJJACA simulacija auta koja postoji ;)
Skinut cu je al sam cuo da je demo kako cu igrat preko neta :S i sto tako malo uzima??nema malo opcija??

A grid mi nemoze mjesa boje nest :S
Probaj "Urban jungle" sigurno ce ti se svidjeti. Jaka simulacija pravo.
4rm4n1 je napisao/la:
Preporucujem GRID da igras multiplayer protiv druga. :) Uzivancija prava. ;D

Umjesto da se trkas, unistavas auto. :D Prejaka igra, leti ;D
pa sto protiv druga,pa moze bilo skim se igrat,zivio codemasters nikad ne trazi original DVD :D,igras li ti da se potrkamo ponekad
KONAMI je napisao/la:
Skinut cu je al sam cuo da je demo kako cu igrat preko neta :S i sto tako malo uzima??nema malo opcija??

A grid mi nemoze mjesa boje nest :S
mozes i preko neta i offline sam igrat, imas oko 25auta da biras ... sem sto online mozes igrat samo sa 2-3 auta.

ja ti kazem .. NAJJACA, NAJREALNIJA !

ps: ne citiraj vise
mersimthebody je napisao/la:
pa sto protiv druga,pa moze bilo skim se igrat,zivio codemasters nikad ne trazi original DVD ,igras li ti da se potrkamo ponekad
Igr'o, al' sam kupio novi pc pa ...

Moram kupit' igru, nikad se nakanit' Prvo cu Shift uzet', pa onda GRID
4rm4n1 je napisao/la:
Igr'o, al' sam kupio novi pc pa ... :)

Moram kupit' igru, nikad se nakanit' :D Prvo cu Shift uzet', pa onda GRID :D
ma pajdo nemoj bezveze uzimat shift,bgm nemogu ti objasnit kako brzo dosadi a i AI je stvarno slaba,igram na najtezem i bgm prelagano,svaka cast za grafiku i mnogo auta al igra je ipak prilicno bezze,kupi ba grid pa da raspalimo jer shift nemoze posolit gridu po zabavi
ma pajdo nemoj bezveze uzimat shift,bgm nemogu ti objasnit kako brzo dosadi a i AI je stvarno slaba,igram na najtezem i bgm prelagano,svaka cast za grafiku i mnogo auta al igra je ipak prilicno bezze,kupi ba grid pa da raspalimo jer shift nemoze posolit gridu po zabavi
hehehhvala hvala ali grid mi nemoze na kompijuter ......instalirm sve ok i kad upalim igru kad prođe uvod pocne boje mjenjat nema slova nema nista uzas......... :(
Igr'o sam sve NFS serijale, necu preskocit' i Shift, ma bila ona glupa k'o tramvaj - igrat' cu je

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.