Za jedan problem 50, za drugi ko pomogne dobije jos 50 bodova.
#1:
Imam siberie, bijele one. Kupio ih oko aprila cini mi se, sve fino ferceralo. Medjutim prije 10-15 dana, mikrofon poceo dobro da "susti", a sada nikako ne radi. To se uglavnom desilo nakon formata, stas mu je moglo biti neznam. Probao sam i na drugim racunarima, ista stvar ne radi.
Ono sto me interesuje je da li se negdje moze popraviti mikrofon.
I ako ne moze, da li se ima kupit mikrofon koji lici na ovaj od siberia, tj. da se kaci na majcu i slicno.
#2:
Imam problem sa instaliranjem dotnetfx trice. Uglavnom treba mi za sony vegas, te kada pokusam instalirati vegas izbaci da je potrebno da instalira .netfx3, i sam ga skine i pokusa instalirati. Pri kraju instalacije instalacija crasha, il ti ga izbaci "
ont sent i send error". Kada sam manuelno skinuo dotnetfx3 sa microsoftove stranice, istva stvar mi se desi. Pokusao sam prije 3-4 dana, i uglavnom nije moglo, jucer sam formatirao racunar (ne radi toga), i opet ne moze.
Uglavnom na jedno ce te dobiti 50 bodova, na drugo 50.
#1:
Imam siberie, bijele one. Kupio ih oko aprila cini mi se, sve fino ferceralo. Medjutim prije 10-15 dana, mikrofon poceo dobro da "susti", a sada nikako ne radi. To se uglavnom desilo nakon formata, stas mu je moglo biti neznam. Probao sam i na drugim racunarima, ista stvar ne radi.
Ono sto me interesuje je da li se negdje moze popraviti mikrofon.
I ako ne moze, da li se ima kupit mikrofon koji lici na ovaj od siberia, tj. da se kaci na majcu i slicno.
#2:
Imam problem sa instaliranjem dotnetfx trice. Uglavnom treba mi za sony vegas, te kada pokusam instalirati vegas izbaci da je potrebno da instalira .netfx3, i sam ga skine i pokusa instalirati. Pri kraju instalacije instalacija crasha, il ti ga izbaci "
ont sent i send error". Kada sam manuelno skinuo dotnetfx3 sa microsoftove stranice, istva stvar mi se desi. Pokusao sam prije 3-4 dana, i uglavnom nije moglo, jucer sam formatirao racunar (ne radi toga), i opet ne moze. Uglavnom na jedno ce te dobiti 50 bodova, na drugo 50.
. Imao sam isti problem, pa vjerujem da je to to. Probaj naci takav isti mic u radnji gdje si ga nabavio. sretno