evo instaliro sam sony vegas radi nekih projekata sto radim za nastavnicom fizike za takmicenje !
znaci ofc neradim nikakve demo-e od cs-a i te gluposti nego ocu da radim prezentaciju !! ali powerpoit je zastario kao sto vec znate readio sam neko vrijeme u movie makeru ali nema puno opcija i reko mi brat da u njegovoj skoli (elektrotehnickoj)prave te prezentacije preko Sony Vegasa!
evo skinuo i instaliro !
sad sam tek skontao koliko je komplikovan
eh sad meni netrebaju tutovi za demoe i to nego mi trebaju oni osnovni kako snjimiti zvuk mojeg govora kako uopste raditi u vegasu !(i da mi nadje josh neke dodatke ! plugine itd prelaze sa klipa na klip itd ....... ko mi da najbolje tutove (i po mogucnosti te plugine ako imaju )njemu bodovi
zurim u skolu pa zato ostavljam na vama ovo XD

Trebaju mi tutovi neki kulturni xD oni osnovni da mi objasni alate u sony-u itd
treba mi tut kako dodavat one prelaze s klipa na klip ! fade itd ..
btw ako ocete invite za lockerz na pm email !
znaci ofc neradim nikakve demo-e od cs-a i te gluposti nego ocu da radim prezentaciju !! ali powerpoit je zastario kao sto vec znate readio sam neko vrijeme u movie makeru ali nema puno opcija i reko mi brat da u njegovoj skoli (elektrotehnickoj)prave te prezentacije preko Sony Vegasa!
evo skinuo i instaliro !
sad sam tek skontao koliko je komplikovan
eh sad meni netrebaju tutovi za demoe i to nego mi trebaju oni osnovni kako snjimiti zvuk mojeg govora kako uopste raditi u vegasu !(i da mi nadje josh neke dodatke ! plugine itd prelaze sa klipa na klip itd ....... ko mi da najbolje tutove (i po mogucnosti te plugine ako imaju )njemu bodovi
zurim u skolu pa zato ostavljam na vama ovo XD

Trebaju mi tutovi neki kulturni xD oni osnovni da mi objasni alate u sony-u itd
treba mi tut kako dodavat one prelaze s klipa na klip ! fade itd ..
btw ako ocete invite za lockerz na pm email !