Dragi gameri,
Na gamers portalu sam vec odavno, imao acc i prije, kada sam bio 7 razred osnovne, ali sada sam ostao na ovom. Iskustva na gamersu, bilo je dobrih i losih, ne zelim da pricam sada koji su bili losi, jer mislim da vas ovako i onako ne interesuju. Da sam stekao nekog znanja na gamersu, ne moze se reci, vise da sam prenio neko svoje znanje i iskustvo na druge, i drago mi je zbog toga.
Zelim da se oprostim od svojih prijatelja sa portala, ne zelim da ih nabrajam kao ostali, znaju oni na koga mislim. Imam dovoljno obaveza, i svojih problema koje moram rijesiti, tako da me necete vise vidjeti na gamersu.
Ostanite lijepi, mladi, pametni, i pomalo pokvareni.
brance
Na gamers portalu sam vec odavno, imao acc i prije, kada sam bio 7 razred osnovne, ali sada sam ostao na ovom. Iskustva na gamersu, bilo je dobrih i losih, ne zelim da pricam sada koji su bili losi, jer mislim da vas ovako i onako ne interesuju. Da sam stekao nekog znanja na gamersu, ne moze se reci, vise da sam prenio neko svoje znanje i iskustvo na druge, i drago mi je zbog toga.
Zelim da se oprostim od svojih prijatelja sa portala, ne zelim da ih nabrajam kao ostali, znaju oni na koga mislim. Imam dovoljno obaveza, i svojih problema koje moram rijesiti, tako da me necete vise vidjeti na gamersu.
Ostanite lijepi, mladi, pametni, i pomalo pokvareni.
brance
Mislim,mnogi od vas ce reci da bacam suplju ili pricam gluposti,da sam ja niko i nista,jer nisam ni godinu dana na ovom sajtu,ali svako ima pravo na svoje misljenje,a ja upravo iznosim svoje. Imao sam zelju da napustim ovaj sajt,ali ipak necu,jer ipak ima nade za njega. Ti si uradio dobru stvar,sad treba sjest i ucit, Prihvatit se knjige,iako je,vjerujem da je tebi teze,odnosno da ce ti biti teze nego meni,ali znam da ce ova godina biti pakosna. Prvi razred je nesto,nova okolina,profesori,vise za uciti,jos pogotovo u gimnazji. ma eto vise da ne serem,kao sto ce mnogi ostali reci,to bi bilo sve od mene,a brance cuvaj se i GL u skoli 
.